Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
prdin da se složin istebun kako demokracija ni univerzalno dobro rješenje za sve norode i navodin primjer kakove zajednice zapravo tribaju čvrstu, a ke nevidljivu ruku.vuksadinare wrote:Sto prdis ti.. :):aben wrote:vuksadinare wrote:Demokracija u pravom smislu nije za ove prostore kao i istok europe...samo cvrsta ruka.tradicija...i reda bi bila.vama demokracija nama mir..
upravo to je ono zoč je polak hrvacke balkan, a pola ni;
isto kako srbi uvik nastupaju s pozicije zajednice, ka govori išnjima čovik imo osjećaj da govori s borgom, tako i dosta hrvatov živi kolektivni život. kolektivima more upravljat samo centralni um, patrijarh, čvrsta ruka.
mi individualci znomo živiti somi, organizironi u labave saveze usmjerene samo na obranu labavih saveza.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znate šta vam je Nijemac? Nijemac vam je tenk i sad vas ja pitam da li tenk zna viditi bitke i bili vi dali da vas tenk vodi u bitku?
Ne vidi se baš iz tenkovske kupole cijelo bojno polje i raspored snaga
Ne vidi se baš iz tenkovske kupole cijelo bojno polje i raspored snaga
2014-04-11
I sad taj tenk želi stvoriti EU vojsku kojom će on zapovijedati
Tenk se u suštini nikad ne napada frontalno
Zato i nemam vojni plan za njih ali bit će kad stvore EU vojsku pa izađu vani i rašire se
.
Tenk se u suštini nikad ne napada frontalno
Zato i nemam vojni plan za njih ali bit će kad stvore EU vojsku pa izađu vani i rašire se
.
2014-04-11
aben wrote:pismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
vami kolektivistima je općenito teško objosniti da joka država ni isto ča i dobra država.
Jaka drzava-dobra drzava-meni je dobro..kljucna rijec je trud i rad..
u biti jaka i dobra drzava je meni ona koja moze osigurati red u poslovanju,drustvenom zivotu,ekonomiji i financijama...E onda ja tu bujam kao crna plijesan..voim sve uredno i dobro poslozeno
pa upravo to velin,
vami kolektivistima (ti to zoveš neukim i neposlušnim ovcama) odgovoro joka država.
nope..!!!..ne brkaj kolektiviste koji OD DRZAVE OCEKUJU ZBRINJAVANJE i INDIVIDUALCE,a veci sam od tebea,koji od subjekta drzave traze OSIGURAVANJ UVJETA za fer biznis fajt..nije isto..
Svabi su jos zesciu individualci,nego ti..Pravila postoje...i trebaju postojati..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
E sad si ga opalio...
Guest- Guest
malo si me zbuni,pismejker wrote:aben wrote:pismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe.. :cleanteeth:
vami kolektivistima je općenito teško objosniti da joka država ni isto ča i dobra država.
u biti jaka i dobra drzava je meni ona koja moze osigurati red u poslovanju,drustvenom zivotu,ekonomiji i financijama...E onda ja tu bujam kao crna plijesan..voim sve uredno i dobro poslozeno :chiefi:
pa upravo to velin,
vami kolektivistima (ti to zoveš neukim i neposlušnim ovcama) odgovoro joka država.
nope..!!!..ne brkaj kolektiviste koji OD DRZAVE OCEKUJU ZBRINJAVANJE i INDIVIDUALCE,a veci sam od tebea,koji od subjekta drzave traze OSIGURAVANJ UVJETA za fer biznis fajt..nije isto..
Svabi su jos zesciu individualci,nego ti..Pravila postoje...i trebaju postojati.. :cleanteeth:
ča nisi maloprin reko da je broz načini joku državu?
2014-04-16
ne radi se o umnosti već prodanosti i antidržavnom i antieuropskom djelovanjuRayMabus wrote:Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
immortal-
2014-04-16
stabilnu i pod kontrolom..Drzo je Srblje i Vas za roge i drzao vas blizu tla..niste nijedni smjeli pisnuti...aben wrote:malo si me zbuni,pismejker wrote:aben wrote:pismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:
uspjeh je irelevantan,
u biti jaka i dobra drzava je meni ona koja moze osigurati red u poslovanju,drustvenom zivotu,ekonomiji i financijama...E onda ja tu bujam kao crna plijesan..voim sve uredno i dobro poslozeno
pa upravo to velin,
Svabi su jos zesciu individualci,nego ti..Pravila postoje...i trebaju postojati..
Guest- Guest
sa si me jepeta zbuni,pismejker wrote:stabilnu i pod kontrolom..Drzo je Srblje i Vas za roge i drzao vas blizu tla..niste nijedni smjeli pisnuti... :chiefi:aben wrote:malo si me zbuni,pismejker wrote:aben wrote:pismejker wrote:
nema tu sto objasniti...
u biti jaka i dobra drzava je meni ona koja moze osigurati red u poslovanju,drustvenom zivotu,ekonomiji i financijama...E onda ja tu bujam kao crna plijesan..voim sve uredno i dobro poslozeno :chiefi:
pa upravo to velin,
Svabi su jos zesciu individualci,nego ti..Pravila postoje...i trebaju postojati.. :cleanteeth:
broz je osiguro uvjete za fer biznis fajt?
2014-04-16
daleko veca jednakost,nego je ovaj dio Europe vidio,vidi,i vidjet će.,.aben wrote:sa si me jepeta zbuni,pismejker wrote:stabilnu i pod kontrolom..Drzo je Srblje i Vas za roge i drzao vas blizu tla..niste nijedni smjeli pisnuti...aben wrote:malo si me zbuni,pismejker wrote:aben wrote:
pa upravo to velin,
drzava je bila komjunisticka..tu nema smisla govoriti o fajtu u biznisu..elem,da je sustav bio kapitalisticki i tito vodio,bilo bi nes poput britanskog kapitalizma i svapskog nacijonalsocijalizma..
Guest- Guest
Oni nisu protiv EU ali jesu protiv EU kakvu oni nezamišljajumortal-joint wrote:ne radi se o umnosti već prodanosti i antidržavnom i antieuropskom djelovanjuRayMabus wrote:Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
Pa koji to narod može primiti miljon Arapa s mišlju da će isti sutra postati kopija njih?
Pa samo Nijemac
2014-04-11
Nijemci vam nemaju u glavi onaj ćip da su drugi različiti
Vidit ćeš koliko će im trebati kad kreiraju EU vojsku da počnu napadat neistomišljenike
Jednostavno nemože to bit kod njih da postoji i drugi način razmišljanja
Vidit ćeš koliko će im trebati kad kreiraju EU vojsku da počnu napadat neistomišljenike
Jednostavno nemože to bit kod njih da postoji i drugi način razmišljanja
2014-04-11
sad...vidim odredjeni,zasad mali broj arapa koji vrijedno radi,bar tajlcajt đob...nakon posla su iznureni,jadni i nije im ni do cega..placeni su ocajno,tak oda ne mogu nes niti u drustvu sa lovom predstavljati.,.,ono prezivljavaju..RayMabus wrote:Oni nisu protiv EU ali jesu protiv EU kakvu oni zamišljajumortal-joint wrote:ne radi se o umnosti već prodanosti i antidržavnom i antieuropskom djelovanjuRayMabus wrote:Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
Pa koji to narod može primiti miljon Arapa s mišlju da će isti sutra postati kopija njih?
Pa samo Nijemac
Turke su naucili da rade i to svapskom tempom..
kakogod,izvjestan broj driftera za najnize i najteze poslove su dobili...sto bude poslije,vidjet cemo..oni koji razvlace,te salju natrag,bilo je nedavno price o tome u novinama..
Guest- Guest
stani, znoči u njemačkoj je joka država, pa je i jednakost veća?pismejker wrote:daleko veca jednakost,nego je ovaj dio Europe vidio,vidi,i vidjet će.,.aben wrote:sa si me jepeta zbuni,pismejker wrote:stabilnu i pod kontrolom..Drzo je Srblje i Vas za roge i drzao vas blizu tla..niste nijedni smjeli pisnuti... :chiefi:aben wrote:malo si me zbuni,pismejker wrote:
drzava je bila komjunisticka..tu nema smisla govoriti o fajtu u biznisu..elem,da je sustav bio kapitalisticki i tito vodio,bilo bi nes poput britanskog kapitalizma i svapskog nacijonalsocijalizma..
2014-04-16
pa to namjerno radi bolesni umovi koji žele štetiti Europi a Merkelica je samo provoditeljRayMabus wrote:Oni nisu protiv EU ali jesu protiv EU kakvu oni nezamišljajumortal-joint wrote:ne radi se o umnosti već prodanosti i antidržavnom i antieuropskom djelovanjuRayMabus wrote:Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
Pa samo Nijemac
2014-04-16
joka drzova-cvrsti i provodeci zakoni-jednaka pravila za sve..tk oto postiva,nadalje moze sam razvijati svoju kreativnost..drzava te ne sputava..naprotiv..aben wrote:stani, znoči u njemačkoj je joka država, pa je i jednakost veća?pismejker wrote:daleko veca jednakost,nego je ovaj dio Europe vidio,vidi,i vidjet će.,.aben wrote:sa si me jepeta zbuni,pismejker wrote:stabilnu i pod kontrolom..Drzo je Srblje i Vas za roge i drzao vas blizu tla..niste nijedni smjeli pisnuti...aben wrote:
malo si me zbuni,
Guest- Guest
Pa EU je zajednica naroda a ne Njemačkamortal-joint wrote:pa to namjerno radi bolesni umovi koji žele štetiti Europi a Merkelica je samo provoditeljRayMabus wrote:Oni nisu protiv EU ali jesu protiv EU kakvu oni nezamišljajumortal-joint wrote:ne radi se o umnosti već prodanosti i antidržavnom i antieuropskom djelovanjuRayMabus wrote:Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
Pa samo Nijemac
Nisu oni bolesni, fali im jedan dio u umu
Prije par dana sam pričao o ništavilu, e pa Nijemcima nije dodan ćip nego im je nešto oduzeto
Uopće ne sumnjam koji je idući korak kad formiraju EU snage a ti se nesložiš sa njima
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa EU je zajednica naroda a ne Njemačkamortal-joint wrote:pa to namjerno radi bolesni umovi koji žele štetiti Europi a Merkelica je samo provoditeljRayMabus wrote:Oni nisu protiv EU ali jesu protiv EU kakvu oni nezamišljajumortal-joint wrote:ne radi se o umnosti već prodanosti i antidržavnom i antieuropskom djelovanjuRayMabus wrote:Njemačka nemože vodit EU tj može ali samo u propast, nemaju potrebne umne karakteristike za tako što
Pa samo Nijemac
Prije par dana sam pričao o ništavilu, e pa Nijemcima nije dodan ćip nego im je nešto oduzeto
Uopće ne sumnjam koji je idući korak kad formiraju EU snage a ti se nesložiš sa njima
kada desnica izbije kod njih neće biti kao do sada
ovo je u službi židova i masona
kasnije će biti za narode Europe, kršćane... nadam se ... vjerujem !!
immortal-
2014-04-16
RayMabus wrote:A šta je to bolesna demokracija?
Koliko ja znam demokracija je volja većine pa prema tome ..............šta je sad tu bolesno?
Birači
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
A bude li Nijemac vodio onda sigurno neće biti za narode Evropemortal-joint wrote:RayMabus wrote:Pa EU je zajednica naroda a ne Njemačkamortal-joint wrote:pa to namjerno radi bolesni umovi koji žele štetiti Europi a Merkelica je samo provoditeljRayMabus wrote:Oni nisu protiv EU ali jesu protiv EU kakvu oni nezamišljajumortal-joint wrote:
ne radi se o umnosti već prodanosti i antidržavnom i antieuropskom djelovanju
Pa samo Nijemac
kada desnica izbije kod njih neće biti kao do sada
ovo je u službi židova i masona
kasnije će biti za narode Europe, kršćane... nadam se ... vjerujem !!
Vidi ti imaš ruke i ako ti ih ja okinem ti recimo nemoš više pisat sa njima
E tako imaš i jedan dio mozga koji služi da moš ući u tuđe cipele i pogledati svijet iz njegove perspektive
E to ti je kod Švaba kirurški odstranjeno
Oni nisu programirani u klasičnom smislu riječi nego su im ruke kirurški odstranjene
NIŠTAVILO
2014-04-11
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
» Neoliberalna Irska snižava porez na dobit prljavim kapitalisitma
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
» Neoliberalna Irska snižava porez na dobit prljavim kapitalisitma
Page 7 of 9