Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
pa poanta krvolovstva je da utirava stroh u kosti.pismejker wrote:-kakogod..Utjerao je strah u kosti svima,pa su ponizno i šutke bili dobri pijonirri i omladinci..aben wrote:a, to je točno, takovu poziciju uvik imo nojviše šansi zauzesti neki krvolok. to je priroda stvori.pismejker wrote:dosad TITO nauspjesnije.. to i Srbi i Hrvati pod istim krovom.. :lol!: :lol!: :lol!:aben wrote:vuksadinare wrote:Demokracija u pravom smislu nije za ove prostore kao i istok europe...samo cvrsta ruka.tradicija...i reda bi bila.vama demokracija nama mir..
upravo to je ono zoč je polak hrvacke balkan, a pola ni;
isto kako srbi uvik nastupaju s pozicije zajednice, ka govori išnjima čovik imo osjećaj da govori s borgom, tako i dosta hrvatov živi kolektivni život. kolektivima more upravljat samo centralni um, patrijarh, čvrsta ruka.
mi individualci znomo živiti somi, organizironi u labave saveze usmjerene samo na obranu labavih saveza.
prijetnja neukoj i neposlusnoj naciji mora postojati,inace se ovako raspojasaju kao krdo offaca,svaka na svoju stranu,a svijet se grohotom smije.. :chiefi:
ali ovaj de o neukosti i neposlušnosti je ljevičarska pizdarija. upravo krvoloci stvaraju neukost; jer učeni prvi gredu ća, i perpetuiraju neukost; da ne stvaraju opoziciju.
a neposlušnost je kategorija koja postoji samo ako postoji tiranin, kome se imo biti poslušan.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
Guest- Guest
Nemam još vojne planove za napad na Njemačku a ako budem imao onda znači da su postali đubar
Za sada je ipak samo Merkel đubar
Za sada je ipak samo Merkel đubar
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nezanima sve narode ista stvar tako da već u startu radiš greškupismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
2014-04-11
uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe.. :cleanteeth:
vami kolektivistima je općenito teško objosniti da joka država ni isto ča i dobra država.
2014-04-16
Problem sa ovom EU koju vodi Njemačka je šta oni misle da sve zanima ista stvar, zato su Briti i izašli a eto vidimo i Grčku kako isti mehanizam djeluje tj Grci moraju postati kao Švabe u EU
Nije prirodno i neće funkcionirati jer jednostavno Grke to nezanima a Nijemci su mentalno ograničeni da shvate da nezanimaju sve ono što i njih
Nije prirodno i neće funkcionirati jer jednostavno Grke to nezanima a Nijemci su mentalno ograničeni da shvate da nezanimaju sve ono što i njih
2014-04-11
a jos teze objasnit da je svaka drzava visakaben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
vami kolektivistima je općenito teško objosniti da joka država ni isto ča i dobra država.
nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
Jaka drzava-dobra drzava-meni je dobro..kljucna rijec je trud i rad..
u biti jaka i dobra drzava je meni ona koja moze osigurati red u poslovanju,drustvenom zivotu,ekonomiji i financijama...E onda ja tu bujam kao crna plijesan..voim sve uredno i dobro poslozeno
Guest- Guest
Eskimi iz Kanade bi bolje vodili EU nego Švabe
Ako je EU svemirski brod onda nemože onaj dole u strojarnici diktirati kako će se ponašati osoblje u kuhinji
Zato je EU pod vodstvom Njemačke osuđena na propast
Svemirski brod može voditi samo tko je NITKO
Ako je EU svemirski brod onda nemože onaj dole u strojarnici diktirati kako će se ponašati osoblje u kuhinji
Zato je EU pod vodstvom Njemačke osuđena na propast
Svemirski brod može voditi samo tko je NITKO
2014-04-11
samo jedan detalj...drzava je tak oorganizirana da najveci namjanjima moraju platiti u zakonskom roku,..i platjaju..svi platjaju,a to znaci,da ja imam svoju lovu promptno..
kad ja moram moljakati,ganjati,prijetiti nekom da mi da moje,e jebem ja takvo drustvo,pleme i drzavu...
kad ja moram moljakati,ganjati,prijetiti nekom da mi da moje,e jebem ja takvo drustvo,pleme i drzavu...
Guest- Guest
Naravno jer socijala dolazi uredno a i ruskinja financira nesto da se tako.i meni i dtugima bi bilo poslozeno svepismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
u biti jaka i dobra drzava je meni ona koja moze osigurati red u poslovanju,drustvenom zivotu,ekonomiji i financijama...E onda ja tu bujam kao crna plijesan..voim sve uredno i dobro poslozeno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne spominji pleme, u plemenu se placa odmah, nema rokova osim ako se ne dogovore, do sad koliko ja pamtim se placa po izvrsenom poslu,pismejker wrote:samo jedan detalj...drzava je tak oorganizirana da najveci namjanjima moraju platiti u zakonskom roku,..i platjaju..svi platjaju,a to znaci,da ja imam svoju lovu promptno..
sjedne, jede, pije, i pare na stol
obicaj i pravilo kojeg se svi smjerno drze jel nitko ne zeli biti prvi seronja
Da ista vrijedis kao i drugi spomenuti,vjerovatno bi i drzava i Firma i cura u tebe investirali..jel...vuksadinare wrote:Naravno jer socijala dolazi uredno a i ruskinja financira nesto da se tako.i meni i dtugima bi bilo poslozeno svepismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
Guest- Guest
Sto prdis ti..aben wrote:vuksadinare wrote:Demokracija u pravom smislu nije za ove prostore kao i istok europe...samo cvrsta ruka.tradicija...i reda bi bila.vama demokracija nama mir..
isto kako srbi uvik nastupaju s pozicije zajednice, ka govori išnjima čovik imo osjećaj da govori s borgom, tako i dosta hrvatov živi kolektivni život. kolektivima more upravljat samo centralni um, patrijarh, čvrsta ruka.
mi individualci znomo živiti somi, organizironi u labave saveze usmjerene samo na obranu labavih saveza.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eto vidiš, ti uopće na mentalnoj razini ne možeš primiti informaciju koju ja šaljem, ima samo ti i tvoja vizija koja mora biti svugdjepismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
Nemoš ti sine vidit EU tj možeš ali samo u propast
2014-04-11
kaze se u biti "šupak" kod vas...Leviathan2 wrote:ne spominji pleme, u plemenu se placa odmah, nema rokova osim ako se ne dogovore, do sad koliko ja pamtim se placa po izvrsenom poslu,pismejker wrote:samo jedan detalj...drzava je tak oorganizirana da najveci namjanjima moraju platiti u zakonskom roku,..i platjaju..svi platjaju,a to znaci,da ja imam svoju lovu promptno..
Guest- Guest
zato sjedis doma,dobar si sa starim,da mos uzivati tantijeme od roditeljskih nekretnina...pazi da ti ne izmaknu ispod gusce..RayMabus wrote:Eto vidiš, ti uopće na mentalnoj razini ne možeš primiti informaciju koju ja šaljem, ima samo ti i tvoja vizija koja mora biti svugdjepismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe..
Nemoš ti sine vidit EU tj možeš ali samo u propast
Guest- Guest
povratak "zdravih snaga društva", kako se to nekad zvalo...
ja tako radim svugdje, osim u firmi, al placa mi je 5og u mjesecu, eskluzivno pravo koje nemaju drugi uposlenici, oni iza 15ogpismejker wrote:kaze se u biti "šupak" kod vas...Leviathan2 wrote:ne spominji pleme, u plemenu se placa odmah, nema rokova osim ako se ne dogovore, do sad koliko ja pamtim se placa po izvrsenom poslu,pismejker wrote:samo jedan detalj...drzava je tak oorganizirana da najveci namjanjima moraju platiti u zakonskom roku,..i platjaju..svi platjaju,a to znaci,da ja imam svoju lovu promptno..
znao sam imat problema u svici recimo, dojdem uzimat auto s keshovinom i coek oce preko banke, ma mars shabane jebla te banka
pismejker wrote:nema tu sto objasniti...aben wrote:uspjeh je irelevantan,pismejker wrote:Kakogod..davno rekoh da platite Japaneze ili Koreance da vam vode drzavu...u ovih 27 godina bi bili u srednje jakima drzavama europe.. :cleanteeth:
u biti jaka i dobra drzava je meni ona koja moze osigurati red u poslovanju,drustvenom zivotu,ekonomiji i financijama...E onda ja tu bujam kao crna plijesan..voim sve uredno i dobro poslozeno :chiefi:
pa upravo to velin,
vami kolektivistima (ti to zoveš neukim i neposlušnim ovcama) odgovoro joka država.
2014-04-16
prdin da se složin istebun kako demokracija ni univerzalno dobro rješenje za sve norode i navodin primjer kakove zajednice zapravo tribaju čvrstu, a ke nevidljivu ruku.vuksadinare wrote:Sto prdis ti.. :):aben wrote:vuksadinare wrote:Demokracija u pravom smislu nije za ove prostore kao i istok europe...samo cvrsta ruka.tradicija...i reda bi bila.vama demokracija nama mir..
2014-04-16
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
» Neoliberalna Irska snižava porez na dobit prljavim kapitalisitma
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
» Neoliberalna Irska snižava porez na dobit prljavim kapitalisitma
Page 6 of 9