Oprah bi da bude US predsjednikuša!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Oprah bi da bude US predsjednikuša!
And the award for virtue signaling goes to… Everyone in attendance.
Basically, Hollywood did a few hours of ritual male bashing on live television to pretend like they give a sh*t.
Tomorrow it’ll be back to gropings, casting couch romps, and “shut up or you’ll never work in this town again.” But for tonight, they put on a nice show for the little people in fly over country to remind us all that they’re still our betters.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango wrote:Još da je vršnjakinja Broja, sigurno bi je silovali Rusi u Berlinu 1945.marcellusг wrote:dzango wrote:Žena, crkinja... još samo da je lezbejka.
nije al je pro gay
a uvijek može i prijeć na islam pa je trostruko ugrožena
ne mogu ni rusi bit tolko pijani
Oh_Femder wrote:Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :Dmarcellus wrote:It's the attitude, stupid...Oh_Femder wrote:Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)marcellus wrote:a ni s bojom kožeprckov wrote:
ti se trebas oslobodit tog seksistickog pogleda na stvari, to je moje podrucje
oprah je smece, dno
nema to veze sa spolom
nisam se ja iznerviro nego ti nisi skonto
marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :Dmarcellus wrote:It's the attitude, stupid...Oh_Femder wrote:Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)marcellus wrote:
a ni s bojom kože
badava budali objašnjavati. kad bi on prestao biti budala ne bi mu trebao te stvari objašnjavati.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
sviđa mi se tekst... "we don't own you a thing".
marcellus wrote:sviđa mi se tekst... "we don't own you a thing".
X
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Zemlje su sjebane,gdje god zene zasjednu na vladajuca mjesta...nemaju zene hladnu logiku da bi mogle uspjesno vladati..u sve se umijesa srce i ONI dani i sve od u pitjkumaterinu..
Guest- Guest
uz to,da od ove Kuje nema emanćipiranije na Svijetu..
Guest- Guest
u doba njene popularnosti..2000tih pocetak,hodao sam sa jednom dalmatinkom,koja je gutala sve sto je ova na teveju prosrala,a jos je bila i škorpija..
MajkutiIrudovu...Nije Opragh glupa,daleko od toga,lukava i manipulator do bola...
Nije bez razloga u karijeri zaradila Milijardu dolara...
MajkutiIrudovu...Nije Opragh glupa,daleko od toga,lukava i manipulator do bola...
Nije bez razloga u karijeri zaradila Milijardu dolara...
Guest- Guest
Ma super! 41 views (i to s mojim) ..ha-ha, baš si si našel pravog rednecka svoje provenijencije. Moj stari na tamburi, na snimci iz svog dnevnog boravka, deset puta više pogledan.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :Dmarcellus wrote:It's the attitude, stupid...Oh_Femder wrote:Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)marcellus wrote:
a ni s bojom kože
Nego, reci ti meni, koliko ti crnaca osobno poznaješ i koliko crnaca imaš za prijatelje?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Sam se ti njemu tak prišmajhlavaj i uvlači u prkno. Bez brige, nećeš ostat gladan...govana ;PKavran wrote:badava budali objašnjavati. kad bi on prestao biti budala ne bi mu trebao te stvari objašnjavati.marcellus wrote:nisam se ja iznerviro nego ti nisi skontoOh_Femder wrote:Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :Dmarcellus wrote:It's the attitude, stupid...Oh_Femder wrote:
Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ma super! 41 views (i to s mojim) ..ha-ha, baš si si našel pravog rednecka svoje provenijencije. Moj stari na tamburi, na snimci iz svog dnevnog boravka, deset puta više pogledan.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :Dmarcellus wrote:It's the attitude, stupid...Oh_Femder wrote:
Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)
Nego, reci ti meni, koliko ti crnaca osobno poznaješ i koliko crnaca imaš za prijatelje?
kolko ih ima u Zagrebu jebem te glupog?
Bio sam si dobar s hamedom u srednjoj, ali to je bilo drugo i normalnije vrijeme, kad nije svaki crnac viko "rasizam" i "bijeli opresor" nego smo se normalno zajebavali
a inače 41 views? KKK Johnny rebel ima puno "views" na drugim svojim pjesmama, iako je zapravo teški rasist... što opet ne znači da je glup
marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ma super! 41 views (i to s mojim) ..ha-ha, baš si si našel pravog rednecka svoje provenijencije. Moj stari na tamburi, na snimci iz svog dnevnog boravka, deset puta više pogledan.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :Dmarcellus wrote:
It's the attitude, stupid...
Vidi se da si se naputovao po svijetu kad ti je Zagreb mjerilo, a i ovdje ih ima daleko više nego što ti imaš pojma. Svi oni nestvrstani koji su dolazili k nama studirati, koliko su ih samo oni posijali
I ti si na osnovu poznanstva s jednim crncem (by the way, za Hameda si ti klinjo, osim što si KKK simpatizer pa sumnjam da je baš bio dobar s takvim) stvorio svoje mišljenje? Knowing your level of journalism, nothing unexpected ;Pmarcellus wrote:Bio sam si dobar s hamedom u srednjoj, ali to je bilo drugo i normalnije vrijeme, kad nije svaki crnac viko "rasizam" i "bijeli opresor" nego smo se normalno zajebavali
2016-11-08
To što si ti naci-faši lizač popovskih mantija, opet ne znači da si pametan ;D Osim što si četnikofil i karađorđevićki rojalist, ali to je već druga priča.marcellus wrote:a inače 41 views? KKK Johnny rebel ima puno "views" na drugim svojim pjesmama, iako je zapravo teški rasist... što opet ne znači da je glup
2016-11-08
Oh_Femder wrote:marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ma super! 41 views (i to s mojim) ..ha-ha, baš si si našel pravog rednecka svoje provenijencije. Moj stari na tamburi, na snimci iz svog dnevnog boravka, deset puta više pogledan.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:
Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :D
Vidi se da si se naputovao po svijetu kad ti je Zagreb mjerilo, a i ovdje ih ima daleko više nego što ti imaš pojma. Svi oni nestvrstani koji su dolazili k nama studirati, koliko su ih samo oni posijaliI ti si na osnovu poznanstva s jednim crncem (by the way, za Hameda si ti klinjo, osim što si KKK simpatizer pa sumnjam da je baš bio dobar s takvim) stvorio svoje mišljenje? Knowing your level of journalism, nothing unexpected ;Pmarcellus wrote:Bio sam si dobar s hamedom u srednjoj, ali to je bilo drugo i normalnije vrijeme, kad nije svaki crnac viko "rasizam" i "bijeli opresor" nego smo se normalno zajebavali
Hamed i ja smo isto godište...
a da, bili smo si dobri... uglavnom smo se družili markirajući školu, on kulturu, ja klasičnu preko puta, našli bi se na biljaru tamo gdje je sad sheraton
Ne razumijem vas, što imate protiv Opre? Idealna femdom lesbian domina, može jebat sve: crnce, bijelce, muškarce, žene, konzervativce,rednecke i kućanice. Od nje bi bila eventualno bolji kandidat Michelle Obama, ta bi okrenula i Marcellusa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ne razumijem vas, što imate protiv Opre? Idealna femdom lesbian domina, može jebat sve: crnce, bijelce, muškarce, žene, konzervativce,rednecke i kućanice. Od nje bi bila eventualno bolji kandidat Michelle Obama, ta bi okrenula i Marcellusa.
Opra dostavlja picu Weinsteinu...
Similar topics
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» (k)Me Too (Oprah 2020)
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» (k)Me Too (Oprah 2020)
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
Page 3 of 4