Oprah bi da bude US predsjednikuša!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Oprah bi da bude US predsjednikuša!
Uz malo truda se još može i zamisliti...da je žena. Ali, kao što su to Tray i Matt već odavno skužili, pička joj je muškog rodadzango wrote:Žena...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
dzango wrote:Žena, crkinja... još samo da je lezbejka.
nije al je pro gay
a uvijek može i prijeć na islam pa je trostruko ugrožena
Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)marcellus wrote:a ni s bojom kožeprckov wrote:ti se trebas oslobodit tog seksistickog pogleda na stvari, to je moje podrucjemaggie13 wrote:Cim je zensko u pitanju, svi na zadnje noge..lijepo vas vidit tako junajtid :-P
oprah je smece, dno
nema to veze sa spolom
crnkinja 1 pointmarcellus wrote:dzango wrote:Žena, crkinja... još samo da je lezbejka.
nije al je pro gay
zena 1 point
lezba 1 point
muslimanka 1 point
debela 1 point
jos samo fali da je invalid I ona je ko stvorena za ljevicarsku predsjednicu
2014-04-19
A sto da ne? Kod njih izgleda bas svako moze biti predsjednik, jedino se ovi Hrvati na ovom forumu izbihuzure jer ce crnkinja morebit biti presjednica a to njih haman jako nervira...
2016-11-17
Još da je vršnjakinja Broja, sigurno bi je silovali Rusi u Berlinu 1945.marcellusг wrote:dzango wrote:Žena, crkinja... još samo da je lezbejka.
nije al je pro gay
Last edited by dzango on 8/1/2018, 21:38; edited 1 time in total
A baš...prckov wrote:crnkinja 1 pointmarcellus wrote:dzango wrote:Žena, crkinja... još samo da je lezbejka.
nije al je pro gay
zena 1 point
lezba 1 point
muslimanka 1 point
debela 1 point
jos samo fali da je invalid I ona je ko stvorena za ljevicarsku predsjednicu
Invalidska kolica 2 points...
Silovali je u osnovnoj 2.5 points...
Otac alkoholičar 0.5 points...
Usvojila 4 vijetnamca 1.5 points...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
glup si ti za togovinda wrote:A sto da ne? Kod njih izgleda bas svako moze biti predsjednik, jedino se ovi Hrvati na ovom forumu izbihuzure jer ce crnkinja morebit biti presjednica a to njih haman jako nervira...
idi pasi travu, bavi se
2014-04-19
pusi mi kurac ustaska gnjidoprckov wrote:glup si ti za togovinda wrote:A sto da ne? Kod njih izgleda bas svako moze biti predsjednik, jedino se ovi Hrvati na ovom forumu izbihuzure jer ce crnkinja morebit biti presjednica a to njih haman jako nervira...
idi pasi travu, bavi se
povedi i zenu i djecu pa mogu oni da mi puse kad se ti umoris
2016-11-17
nemas ti kurac turacgovinda wrote:pusi mi kurac ustaska gnjidoprckov wrote:glup si ti za togovinda wrote:A sto da ne? Kod njih izgleda bas svako moze biti predsjednik, jedino se ovi Hrvati na ovom forumu izbihuzure jer ce crnkinja morebit biti presjednica a to njih haman jako nervira...
idi pasi travu, bavi se
ti imas pizdu ispod nosa, odi da ti se naserem u nju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:nemas ti kurac turacgovinda wrote:pusi mi kurac ustaska gnjidoprckov wrote:glup si ti za togovinda wrote:A sto da ne? Kod njih izgleda bas svako moze biti predsjednik, jedino se ovi Hrvati na ovom forumu izbihuzure jer ce crnkinja morebit biti presjednica a to njih haman jako nervira...
idi pasi travu, bavi se
Ostavi malo mjesta, taman pucam kompot...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
da nam se balija dobro naveceraTotenkopf wrote:prckov wrote:nemas ti kurac turacgovinda wrote:pusi mi kurac ustaska gnjidoprckov wrote:glup si ti za togovinda wrote:A sto da ne? Kod njih izgleda bas svako moze biti predsjednik, jedino se ovi Hrvati na ovom forumu izbihuzure jer ce crnkinja morebit biti presjednica a to njih haman jako nervira...
idi pasi travu, bavi se
Ostavi malo mjesta, taman pucam kompot...
2014-04-19
Pa treba pomoć čovjeku, non stop piše o sranju usta a niko da skonta...
ma bosanski jadoTotenkopf wrote:Pa treba pomoć čovjeku, non stop piše o sranju usta a niko da skonta...
pati sto ih vise niko ne voli pa dode na casicu mrznje
a sta cu, moram covjeka ugostit
2014-04-19
Leviathan2 wrote:ah, samo da napisem da me boli kiki za opru i trumpa
Podrska bratu Kimu ma sto god radio
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Oh_Femder wrote:Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)marcellus wrote:a ni s bojom kožeprckov wrote:ti se trebas oslobodit tog seksistickog pogleda na stvari, to je moje podrucjemaggie13 wrote:Cim je zensko u pitanju, svi na zadnje noge..lijepo vas vidit tako junajtid :-P
oprah je smece, dno
nema to veze sa spolom
It's the attitude, stupid...
Ha-ha, vidi ga kako se samo iznervirao :Dmarcellus wrote:It's the attitude, stupid...Oh_Femder wrote:Prosječni američki crnac ima 25% bijele DNK. Amerika je inače puna ljudi svijetle kože koji su genetski 'crnji' od mnogih tamnoputijih ;)marcellus wrote:a ni s bojom kožeprckov wrote:ti se trebas oslobodit tog seksistickog pogleda na stvari, to je moje podrucjemaggie13 wrote:Cim je zensko u pitanju, svi na zadnje noge..lijepo vas vidit tako junajtid :-P
oprah je smece, dno
nema to veze sa spolom
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
marcellus wrote:prckov wrote:ti se trebas oslobodit tog seksistickog pogleda na stvari, to je moje podrucjemaggie13 wrote:Cim je zensko u pitanju, svi na zadnje noge..lijepo vas vidit tako junajtid :-P
oprah je smece, dno
nema to veze sa spolom
a ni s bojom kože
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Bravo, Hollywood! We the Great Unwashed believe you’re good people again — ‘cuz Oprah! And black dresses! And Emma Watson is so woke! Please, please lecture us again about how disgusting we are for electing Donald Trump.
All the alcoholic and drug using "celebrities" who kept quiet about all the sexual abuse of young performers and employees all these years will show up in black to be praised by all the media who kept quiet about all the sexual abuse of young performers and employees all these years, and they will all piously and self righteously have hateful comments to make about Trump/& supporters......
And we are supposed to not only love and admire the... but support them with out income.....
Amazing....
You know.. they would show more skin then ever... to show how wrong it is to think hollywood is about sex.... LOL
All the alcoholic and drug using "celebrities" who kept quiet about all the sexual abuse of young performers and employees all these years will show up in black to be praised by all the media who kept quiet about all the sexual abuse of young performers and employees all these years, and they will all piously and self righteously have hateful comments to make about Trump/& supporters......
And we are supposed to not only love and admire the... but support them with out income.....
Amazing....
You know.. they would show more skin then ever... to show how wrong it is to think hollywood is about sex.... LOL
And the award for virtue signaling goes to… Everyone in attendance.
Basically, Hollywood did a few hours of ritual male bashing on live television to pretend like they give a sh*t.
Tomorrow it’ll be back to gropings, casting couch romps, and “shut up or you’ll never work in this town again.” But for tonight, they put on a nice show for the little people in fly over country to remind us all that they’re still our betters.
Similar topics
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» (k)Me Too (Oprah 2020)
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» (k)Me Too (Oprah 2020)
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
Page 2 of 4