Denkverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
kraljevina hercegovina
istarska republika
dalmacija
kneževina slavonija
tako
istarska republika
dalmacija
kneževina slavonija
tako
2014-04-16
aben wrote:i dubrovčani govoru grubo
to je najljepši i najmuzikalniji naglasak u hr
bio mi je najveći kompliment kad mi je savjetnica iz RRIF-a rekla da voli slušati moj glas..
Guest- Guest
riči su van kako i naše, ali naglasak je bosanskimetilda wrote:aben wrote:i dubrovčani govoru grubo
:P: to je najljepši i najmuzikalniji naglasak u hr
bio mi je najveći kompliment kad mi je savjetnica iz RRIF-a rekla da voli slušati moj glas..
2014-04-16
to je un forumaš jedun, ča ni?kic wrote:
dominion kichinja
2014-04-16
ne razumin, ona je nekakova veleposjednica?
2014-04-16
night sky wrote:meni dubrovčani zvuče... bucmasto :D... :).
možda zato jer A izgovaraju kao O ... :D
Guest- Guest
a zoč uopće postoji forumašica koja se zove ko i ti? je se mrkote?kic wrote:
mislio sam na sebe, doh..
2014-04-16
aben wrote:ne razumin, ona je nekakova veleposjednica?
htjedoh nastaviti ali.... eto, neka ostane na komediji zabune, u pola scene, s nastavkom, jednom :D.... :).
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
metilda wrote:night sky wrote:meni dubrovčani zvuče... bucmasto :D... :).
možda zato jer A izgovaraju kao O ... :D
da, simpa skroz :)....
2015-08-16
aben wrote:a zoč uopće postoji forumašica koja se zove ko i ti? je se mrkote?kic wrote:
mislio sam na sebe, doh..
ne.
ni valjo siromahinja, bidna?night sky wrote:aben wrote:ne razumin, ona je nekakova veleposjednica?
htjedoh nastaviti ali.... eto, neka ostane na komediji zabune, u pola scene, s nastavkom, jednom :D.... :).
ni komedija ka 50% sudionika ne razumi:(
2014-04-16
aben wrote:ni valjo siromahinja, bidna?night sky wrote:aben wrote:ne razumin, ona je nekakova veleposjednica?
nikada se ne šalim sa takvim stvarima! bolest, neimaština i sl..
kako nije.... 50% od dvoje je jedan. dakle, jest....
2015-08-16
bolest ni baš isto ča i neimaština. siromasi su, govori se, teret i bogu, mada ne razumin zoč. to je samo stanje niske produktivnosti. i plus, nevjerojatno je relativna; bogataš s nojmanjon kućon u kvartu ki gre na skijanje u sloveniju je moguće potpuno jednoko tužan nad svojon nesretnon sudbinom kako i neki postanar ki na crt ekranu gljedo skijanje u austriji.night sky wrote:aben wrote:ni valjo siromahinja, bidna?night sky wrote:aben wrote:ne razumin, ona je nekakova veleposjednica?
nikada se ne šalim sa takvim stvarima! bolest, neimaština i sl..
kako nije.... 50% od dvoje je jedan. dakle, jest....
pa ni, to se zove ruganje:)
2014-04-16
izostanak funamentalnih stvari čovjeka čine siromahom.... sve ostalo je, recimo, manje važno jer količina novca neće svakog podjednako usrećiti ali će osigurati egzistenciju, i zato ga je važno imati, kao zdravlje.... i još ponešto.
ma da, ruganje?!.... haha.... komično zvuči, mislim.... kad i jest obzirom da je svak mislio na svoje.... ali OK, pokušavam razumjeti zašto ruganje.... nemaju svi isti smisa za humor, ono što je nekome smiješno drugome nije i ne znači zato da se druga polovica ruga prvoj.... smiješno je jedino što po tvojoj teoriji mora ih biti više od jednog da bi bilo smiješno!... haha.... komedija!..... :D.... :).
ma da, ruganje?!.... haha.... komično zvuči, mislim.... kad i jest obzirom da je svak mislio na svoje.... ali OK, pokušavam razumjeti zašto ruganje.... nemaju svi isti smisa za humor, ono što je nekome smiješno drugome nije i ne znači zato da se druga polovica ruga prvoj.... smiješno je jedino što po tvojoj teoriji mora ih biti više od jednog da bi bilo smiješno!... haha.... komedija!..... :D.... :).
2015-08-16
... potom vremešni Nestor, bez premca
u mudrosti među dugokosim Ahejcima,
leže ispunivši svoje godine
i zatvori oči kao u snu,
pogubljen nježnim strijelama Artemidinim.
ali provoj razroditi to fundamentalno, kladin se da daš opisati nešto u prvih 10% nojbogatijih ljudi svita...night sky wrote:izostanak funamentalnih stvari čovjeka čine siromahom.... sve ostalo je, recimo, manje važno jer količina novca neće svakog podjednako usrećiti ali će osigurati egzistenciju, i zato ga je važno imati, kao zdravlje.... i još ponešto.
e, uvik postoji bar jedun glupavi, i unda se svi smiju a un ne kuži, ča je to ako ne ruganje? jer ni da je tebi bilo smišno a meni ni, jo imun niski prag tolerancije na humor
2014-04-16
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50