Pravaš o EU i zapadu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Pravaš o EU i zapadu
Joj,Kic,zatvori ovu štupidnu temu.
Ovo je snimak star 4 godina i veze s vezom nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jest, stara je snimka, ali ovaj covjek je objavio jos par videa pa sam slucajno naletio na ovaj video i objavio tu na forum.jastreb wrote:Joj,Kic,zatvori ovu štupidnu temu.
tako da staro je, ali malo tko zna za ovo pa je zato ustvari novo.
evo ovo mu je novi video, pjesma:
Guest- Guest
Ovaj kopira Baju Malog Knindžu. Jedino su mu stihovi totalno štupidni.
Oj četnici i islamisti,za ustašu vi ste svi isti. Hahahahahahahahaha,koja bedastoća.
Liberali i svi ljevičari i sa vama rješićemo stvari. Uhahahahahahahahaha
Vi uljezi Afrike i Azije u Evropi vaše mjesto nije. Ajme meni ovako se dugo nisam smijao. Hvala ti Bemliti!
Feministi i topli pederi vratite se vi mojoj vjeri. Aupičkumaterinu.
Oj zlikovci kada bude rata čuvajte se ustaškog Hrvata. Ja ću poludit! Ovakve gluposti može izmislit samo ujkan.
Kratko visi da se ježi koža da se crveni vrh od moga noža. Auhahahahahahahahahahahaha
Poslušajte svi ovo!
Oj četnici i islamisti,za ustašu vi ste svi isti. Hahahahahahahahaha,koja bedastoća.
Liberali i svi ljevičari i sa vama rješićemo stvari. Uhahahahahahahahaha
Vi uljezi Afrike i Azije u Evropi vaše mjesto nije. Ajme meni ovako se dugo nisam smijao. Hvala ti Bemliti!
Feministi i topli pederi vratite se vi mojoj vjeri. Aupičkumaterinu.
Oj zlikovci kada bude rata čuvajte se ustaškog Hrvata. Ja ću poludit! Ovakve gluposti može izmislit samo ujkan.
Kratko visi da se ježi koža da se crveni vrh od moga noža. Auhahahahahahahahahahahaha
Poslušajte svi ovo!
2014-04-22
Auhahahahahahahahahahahahahahahaha!
Ako me sutra nema znači da me srce strefilo. Uhahahahahahahahaha.
Ako me sutra nema znači da me srce strefilo. Uhahahahahahahahaha.
2014-04-22
I to sam poslušo. Za glazbenu podlogu je uzeo melodiju pjesme "Od Topole,pa do Ravne gore" i dolje napisao kako se radi o starom hrvatskom napjevu.
A ujkani svršavaju.
Čak je i jedan stih napisao kako Kraljevića Blaža čuva njegova straža!!!
A ujkani svršavaju.
2014-04-22
e taj stih je i mene nasmijao malojastreb wrote:I to sam poslušo. Za glazbenu podlogu je uzeo melodiju pjesme "Od Topole,pa do Ravne gore" i dolje napisao kako se radi o starom hrvatskom napjevu.
A ujkani svršavaju.
Guest- Guest
Ako uzmemo u obzir da je Vuk Karadžić hrvatske narodne pjesme s malim izmjenama predstavljao kao srpske, nije čudo da sam kao hrvatski rodoljub i tradicionalist u srpskim domoljubnim pjesmama prepoznao divni hrvatski zvuk. Dok su hrvatski domoljubi za vrijeme rata često pjevali uz nehrvatske rock i pop melodije, Srbi su svoje temeljili na folklorima iz Like, Slavonije, Bosne, Hercegovine, Srijema i Crne Gore. Tako da je nažalost u srpskim domoljubnim pjesmama bilo više hrvatske glazbene tradicije nego u hrvatskim.
Guest- Guest
zgodan momcic , svako svecenik bi ga pozelio za ministranta i cuvara nase male tajne
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bemliti wrote:Ako uzmemo u obzir da je Vuk Karadžić hrvatske narodne pjesme s malim izmjenama predstavljao kao srpske, nije čudo da sam kao hrvatski rodoljub i tradicionalist u srpskim domoljubnim pjesmama prepoznao divni hrvatski zvuk. Dok su hrvatski domoljubi za vrijeme rata često pjevali uz nehrvatske rock i pop melodije, Srbi su svoje temeljili na folklorima iz Like, Slavonije, Bosne, Hercegovine, Srijema i Crne Gore. Tako da je nažalost u srpskim domoljubnim pjesmama bilo više hrvatske glazbene tradicije nego u hrvatskim.
2014-04-22
poslusajte cijeli govor... vrijedi poslusati
covjek hoce ujedinjenje s rusima
Guest- Guest
Balkanska melodika. Šutnuti ga zajedno s Huljićem na Balkan pa njek tamo reve.
Regoč-
2015-08-21
bemliti a da ti ohladis malo...comprende?...ides mi laganini na racku sa idiotlukom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A ne ide ti na racku ovaj Tolić koji bi htio biti hrvatski Baja MK? Samo što Baja nikad nije pisao ovako štupidne stihove.vuksadinare wrote:bemliti a da ti ohladis malo...comprende?...ides mi laganini na racku sa idiotlukom
2014-04-22
Bruda ne znam o cem pricasvuksadinare wrote:bemliti a da ti ohladis malo...comprende?...ides mi laganini na racku sa idiotlukom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ni ja,osim što pričaš sam sa samim sobom. A znaš šta kažu za onog koji počne sam sobom zborit?vuksadinare wrote:Bruda ne znam o cem pricasvuksadinare wrote:bemliti a da ti ohladis malo...comprende?...ides mi laganini na racku sa idiotlukom
2014-04-22
Priča s pametnim.jastreb wrote:Ni ja,osim što pričaš sam sa samim sobom. A znaš šta kažu za onog koji počne sam sobom zborit?vuksadinare wrote:Bruda ne znam o cem pricasvuksadinare wrote:bemliti a da ti ohladis malo...comprende?...ides mi laganini na racku sa idiotlukom
Tekst je glup da štupidniji biti ne može.Regoč wrote:A rieči su točne i poučne.
Ovakve gluposti već dugo nisam čuo,a da ne govorim da se ovako kao jučer nisam nasmijao,ne pamtim.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pravaš krivotvoritelj
» Pravaš Ćorić: "Daniel Srb ima ružno prezime..."
» Umro Ivan Gabelica pravnik,pravaš i ubijeđeni nacionalista
» Šok za Epija,Generala!Miroslav Škoro 'pravaš' za hrvatsku federalnu jedinicu u Bosni i Hercegovini
» Kultura na Zapadu
» Pravaš Ćorić: "Daniel Srb ima ružno prezime..."
» Umro Ivan Gabelica pravnik,pravaš i ubijeđeni nacionalista
» Šok za Epija,Generala!Miroslav Škoro 'pravaš' za hrvatsku federalnu jedinicu u Bosni i Hercegovini
» Kultura na Zapadu
Page 1 of 2