Šok za Epija,Generala!Miroslav Škoro 'pravaš' za hrvatsku federalnu jedinicu u Bosni i Hercegovini
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Šok za Epija,Generala!Miroslav Škoro 'pravaš' za hrvatsku federalnu jedinicu u Bosni i Hercegovini
http://www.kamenjar.com/miroslav-skoro-za-hrvatsku-federalnu-jedinicu-u-bosni-i-hercegovini/
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Šok za Epija,Generala!Miroslav Škoro 'pravaš' za hrvatsku federalnu jedinicu u Bosni i Hercegovini
dok plenki spustio rampu za bh-a hrvate..škoro otvoreno za treći u bh-a..plus bez muvanja optuzio mesica i josipovica da su radili za sarajevo i bosnjacku politiku...to od plenkija nikad nisam cuo...da,hdz je 'desna' stranka
2015-09-08
Re: Šok za Epija,Generala!Miroslav Škoro 'pravaš' za hrvatsku federalnu jedinicu u Bosni i Hercegovini
epija to ne zanima, hdz mora dobiti mandat makar na stetu Hrvata u Federaciji
2014-04-15
E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pa kad zivi od hdz-a..ovi ga zadarski marno motre da ne bi skrenuo inace 'vrati pare i mjesto'n_razbojnik wrote:epija to ne zanima, hdz mora dobiti mandat makar na stetu Hrvata u Federaciji
2015-09-08
nikome kao njemu neće biti teško na izbotnom mjestu ove nedjelje...vuksadinare wrote:pa kad zivi od hdz-a..ovi ga zadarski marno motre da ne bi skrenuo inace 'vrati pare i mjesto'n_razbojnik wrote:epija to ne zanima, hdz mora dobiti mandat makar na stetu Hrvata u Federaciji
#prayforepikur
2014-04-15
jebe se tebe... ti si ionako za peovićku... :)RayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bosna je druga država
tko god se ponaša kao da ju želi sebi prisvojiti je politički autističan
kad je bio rat -probali ste, nije išlo
ćao sad hrvati izbosne
svoje ne damo tuđe nećemo
ćao sad hrvati izbosne
A u pičku materinu.
Čekamo očitovanje hrvatske podružnice Novinske agencije Herceg-srpske.
Čekamo očitovanje hrvatske podružnice Novinske agencije Herceg-srpske.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jebe se tebe... ti si ionako za peovićku... :)RayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
ćorava koka bolje pogodi nego mika
jbg...jesu mu dali posao ucitelja?..jesu...je'l zmuvao nesto oko apartmana brodice u reziji hdz-a...je....dakle pod nadzorom je CSI HDZ...a zadarski je tu jedan od najzaguljenijihn_razbojnik wrote:nikome kao njemu neće biti teško na izbotnom mjestu ove nedjelje...vuksadinare wrote:pa kad zivi od hdz-a..ovi ga zadarski marno motre da ne bi skrenuo inace 'vrati pare i mjesto'n_razbojnik wrote:epija to ne zanima, hdz mora dobiti mandat makar na stetu Hrvata u Federaciji
#prayforepikur
2015-09-08
Sora wrote:bosna je druga država
ćao sad hrvati izbosne
Tko je to ''mi''?
Ti?
Koju pičku materinu pa ti imaš s Bosnom. Niti državljanstvo BiH nemaš.
Guest- Guest
Ja sam za Mira Bulja. Most.michaellcmacha wrote:jebe se tebe... ti si ionako za peovićku... :)RayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
2014-04-11
Sovak zove Epija i Hektora, javite se!
Prijem!
Prijem!
Guest- Guest
pa zapravo je SDP najbolji izbor za ondašnje Hrvate...ti se ne pravdaju ni Sarajevu, ni Mostaru ni granici na Drini, a Zoka je imao najčvršći stav za svog premijerovanja što se tiče i Komšića i bošnjačkog SDPaRayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
2014-04-15
..jesi se pronasao konacnoRayMabus wrote:Ja sam za Mira Bulja. Most.michaellcmacha wrote:jebe se tebe... ti si ionako za peovićku... :)RayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
2015-09-08
pa ovih dana jedino su otvoreno zoka i škoro rekli da su za treć...dobro zoka je to pokusao opravdati nekakvom 'omaškom'...ali realno on tako misli..dok se plenkiju,jandrokovicu,berniju i drugima ni 'omaška' nije desilan_razbojnik wrote:pa zapravo je SDP najbolji izbor za ondašnje Hrvate...ti se ne pravdaju ni Sarajevu, ni Mostaru ni granici na Drini, a Zoka je imao najčvršći stav za svog premijerovanja što se tiče i Komšića i bošnjačkog SDPaRayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
2015-09-08
Nek on njima glasove uzme. HDZ zavlači narod u BiH. Ovo je odličan potez Škore. Sad ćemo vidit koliko su za treći. Budu li dali glas HDZ gotovo im je. Neće trećega nikad vidit.n_razbojnik wrote:pa zapravo je SDP najbolji izbor za ondašnje Hrvate...ti se ne pravdaju ni Sarajevu, ni Mostaru ni granici na Drini, a Zoka je imao najčvršći stav za svog premijerovanja što se tiče i Komšića i bošnjačkog SDPaRayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
2014-04-11
vuksadinare wrote:..jesi se pronasao konacnoRayMabus wrote:Ja sam za Mira Bulja. Most.michaellcmacha wrote:jebe se tebe... ti si ionako za peovićku... :)RayMabus wrote:E to ja zovem pravim odmakom od politike desnog centra i pravašijom. Nema labavo. Samo treći. Bez kompromisa.
nije lud da prizna ..
još mu to treba da ga idući mandat vlade zaj..
rekao bi plenki:'ozbiljan politicar to ne bi govorio'...ja bi dodao..ozbiljan politicar poput plenkija spusti rampu za dolazak bh-a hrvata na more
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kurdi proglasili svoju federalnu jedinicu u Siriji
» Bosni i Hercegovini odobren uvoz konja u EU
» UN produžio mandat EUFOR-a u Bosni i Hercegovini
» Čija je migrantska kriza u Bosni i Hercegovini?
» Islamski ekstremisti prijete Bosni i Hercegovini
» Bosni i Hercegovini odobren uvoz konja u EU
» UN produžio mandat EUFOR-a u Bosni i Hercegovini
» Čija je migrantska kriza u Bosni i Hercegovini?
» Islamski ekstremisti prijete Bosni i Hercegovini
Page 1 of 5