Hip Hop najslušanija glazba zapada
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hip Hop najslušanija glazba zapada
asilovski wrote:
Mali Kic da je živeo u sjedinjenim američkim državama
pa i bio sam hip-hoper.. faaak
Za Asilu su Rap i Hip Hop idealan glazbeni smjer, obzirom da nema sluha , a posjeduje sklonost psovkama. Zato otprilike voli i Punk,
Guest- Guest
Zorica Noor Brunclik heheh dolaziš sutra?kofein wrote:Za Asilu su Rap i Hip Hop idealan glazbeni smjer, obzirom da nema sluha , a posjeduje sklonost psovkama. Zato otprilike voli i Punk,
Kermit-
2014-04-17
Inače u zadnje vrijeme slušam grindcore i Weather report, žena ne voli niti jedno
Kermit-
2014-04-17
Naravno. Evo jedna za teasilovski wrote:Zorica Noor Brunclik heheh dolaziš sutra?kofein wrote:Za Asilu su Rap i Hip Hop idealan glazbeni smjer, obzirom da nema sluha , a posjeduje sklonost psovkama. Zato otprilike voli i Punk,
Guest- Guest
Dobro, već sam mislio da ideš u Bršadin na badnje veče hehehkofein wrote:Naravno. Evo jedna za teasilovski wrote:Zorica Noor Brunclik heheh dolaziš sutra?kofein wrote:Za Asilu su Rap i Hip Hop idealan glazbeni smjer, obzirom da nema sluha , a posjeduje sklonost psovkama. Zato otprilike voli i Punk,
Kermit-
2014-04-17
Bit će čobi ja ne kuham jer forisraju gluposti sa loženjem na parket što je po meni retardacija
Kermit-
2014-04-17
Ne smeta. Dolazi li Đovani?asilovski wrote:Bit će čobi ja ne kuham jer forisraju gluposti sa loženjem na parket što je po meni retardacija
Guest- Guest
Dr.prof.? da opet će ispasti budala, za novu godinu mi je 10 puta čestitao istu hehehkofein wrote:Ne smeta. Dolazi li Đovani?asilovski wrote:Bit će čobi ja ne kuham jer forisraju gluposti sa loženjem na parket što je po meni retardacija
Kermit-
2014-04-17
Taj lik je Billy Bob Thornton i Satan Panonski u jednom. Legendaasilovski wrote:Dr.prof.? da opet će ispasti budala, za novu godinu mi je 10 puta čestitao istu hehehkofein wrote:Ne smeta. Dolazi li Đovani?asilovski wrote:Bit će čobi ja ne kuham jer forisraju gluposti sa loženjem na parket što je po meni retardacija
Guest- Guest
kofein wrote:Taj lik je Billy Bob Thornton i Satan Panonski u jednom. Legendaasilovski wrote:Dr.prof.? da opet će ispasti budala, za novu godinu mi je 10 puta čestitao istu hehehkofein wrote:Ne smeta. Dolazi li Đovani?asilovski wrote:Bit će čobi ja ne kuham jer forisraju gluposti sa loženjem na parket što je po meni retardacija
Ko vam je taj
Dr. Đovani heheh moj komšo lud ko puška , ali dobar jednom mjesečno jer melje bez prestanka i bezuspješno bari sve ženskomarcellus wrote:kofein wrote:Taj lik je Billy Bob Thornton i Satan Panonski u jednom. Legendaasilovski wrote:Dr.prof.? da opet će ispasti budala, za novu godinu mi je 10 puta čestitao istu hehehkofein wrote:Ne smeta. Dolazi li Đovani?asilovski wrote:Bit će čobi ja ne kuham jer forisraju gluposti sa loženjem na parket što je po meni retardacija
Ko vam je taj
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Dr. Đovani heheh moj komšo lud ko puška , ali dobar jednom mjesečno jer melje bez prestanka i bezuspješno bari sve ženskomarcellus wrote:kofein wrote:Taj lik je Billy Bob Thornton i Satan Panonski u jednom. Legendaasilovski wrote:Dr.prof.? da opet će ispasti budala, za novu godinu mi je 10 puta čestitao istu hehehkofein wrote:
Ne smeta. Dolazi li Đovani?
Ko vam je taj
Postao je podozriv prema meni nakon saznanja da sam Tuđmanovac.
Guest- Guest
marcellus wrote:kofein wrote:Taj lik je Billy Bob Thornton i Satan Panonski u jednom. Legendaasilovski wrote:Dr.prof.? da opet će ispasti budala, za novu godinu mi je 10 puta čestitao istu hehehkofein wrote:Ne smeta. Dolazi li Đovani?asilovski wrote:Bit će čobi ja ne kuham jer forisraju gluposti sa loženjem na parket što je po meni retardacija
Ko vam je taj
Asilin osobni trol. Povremeno sabije u argumentaciji Asu, pa ovaj pizdi . :)
Guest- Guest
kako sam se smijao kad je Atila pričao kako je s Đovaniem išao na Nick Cavea..
pa mu rekao da bi bilo najbolje da ne pričaju kojih tjedan dana
:)kic wrote:
Guest- Guest
Luđak je bario sve od recepcionarke pa do babe kelnerice što nam je prodala pihtije, pa do moje sestrične hehehkic wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Inače u zadnje vrijeme slušam grindcore i Weather report, žena ne voli niti jedno
za tebe još imo nade
2014-04-16
Sllušam samo Vanilla Icea i Mc Hammera, a ne ove nigga gangsta matherfucka...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Posebna glazba za nas...
» Saudijska pleh glazba pokušala odsvirati rusku himnu...
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Propast Zapada
» Sve laži Amerike i Zapada
» Saudijska pleh glazba pokušala odsvirati rusku himnu...
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Propast Zapada
» Sve laži Amerike i Zapada
Page 3 of 4