Hip Hop najslušanija glazba zapada
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Hip Hop najslušanija glazba zapada
http://www.perun.hr/izvjesce-s-ljestvica-2017-potvrdilo-smrt-rock-n-rolla
Kermit-
2014-04-17
Re: Hip Hop najslušanija glazba zapada
Mali Kic da je živeo u sjedinjenim američkim državama
Kermit-
2014-04-17
iako, doduše, bilo je i dobrih stvari i u tom žanru
Bilo je Grand master flash, NWA, Cypres hill, Arrested d., etc ali ovo novo je ono đubar đubra pođubrenogmarcellus wrote:iako, doduše, bilo je i dobrih stvari i u tom žanru
Kermit-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma BS je seljačija samo takva šlihtaroši i ćorak, kao i ona dubiozadzango wrote:Samo jako.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ma BS je seljačija samo takva šlihtaroši i ćorak, kao i ona dubiozadzango wrote:Samo jako.
БС nisu seljaci. Druga je stvar ako se nekima ne sviđa šta poručuju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
asilovski wrote:Bilo je Grand master flash, NWA, Cypres hill, Arrested d., etc ali ovo novo je ono đubar đubra pođubrenogmarcellus wrote:iako, doduše, bilo je i dobrih stvari i u tom žanru
jbga komercijala, jednom kad je cijela stvar prešla iz ruku autohtonih uličnih umjetnika u ruke managera koji "stvaraju" zvijezde po receptu iz kuharice - ono nađi mi crnju s devet rupa od metaka da ima street cred al da zna pjevat, ošlo u kurac
cypres hill su imali jebenih stvari al to je za slušat napušen
inače ima jedan hip-hop jazz (!) band iz tog vremena koji je meni jako dobar a malo poznat
2014-04-16
Sutra pravim čobi kod šogija pa naletikofein wrote:
Kermit-
2014-04-17
Ovo je meni bio vrh:marcellus wrote:asilovski wrote:Bilo je Grand master flash, NWA, Cypres hill, Arrested d., etc ali ovo novo je ono đubar đubra pođubrenogmarcellus wrote:iako, doduše, bilo je i dobrih stvari i u tom žanru
jbga komercijala, jednom kad je cijela stvar prešla iz ruku autohtonih uličnih umjetnika u ruke managera koji "stvaraju" zvijezde po receptu iz kuharice - ono nađi mi crnju s devet rupa od metaka da ima street cred al da zna pjevat, ošlo u kurac
cypres hill su imali jebenih stvari al to je za slušat napušen
inače ima jedan hip-hop jazz (!) band iz tog vremena koji je meni jako dobar a malo poznat
Kermit-
2014-04-17
Prošla je godina nažalost donijela razočaravajuće rezultate pokazavši da je hip-hop po prvi put ikad prešao rock 'n' roll kao najslušaniji žanr, a to dokazuje čak 7 hip-hop albuma koji su se našli u top 10.
sve drugo bi bilo iznenadjenje , nekad si plasio bakice mrdanjem bokova i "strasnom" frizurom a danas samokresom uz pogrdni rjecnik
srecom izbor ogroman i sve dostupno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gluposti, ovo je objektivno đubre ko i novi album Zorice Brunclikdebotoijusto wrote:Prošla je godina nažalost donijela razočaravajuće rezultate pokazavši da je hip-hop po prvi put ikad prešao rock 'n' roll kao najslušaniji žanr, a to dokazuje čak 7 hip-hop albuma koji su se našli u top 10.
sve drugo bi bilo iznenadjenje , nekad si plasio bakice mrdanjem bokova i "strasnom" frizurom a danas samokresom uz pogrdni rjecnik
srecom izbor ogroman i sve dostupno
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:retardacija
doslovno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kao srednjoškolac sam nosio duks a na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
2015-08-06
Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
Inače bilo je totalna fora, od tada sam u našem pankersko-novovalnom kružoku kotirao bolje :)
2015-08-06
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Posebna glazba za nas...
» Saudijska pleh glazba pokušala odsvirati rusku himnu...
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Propast Zapada
» Sve laži Amerike i Zapada
» Saudijska pleh glazba pokušala odsvirati rusku himnu...
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Propast Zapada
» Sve laži Amerike i Zapada
Page 1 of 4