Hip Hop najslušanija glazba zapada
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hip Hop najslušanija glazba zapada
asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
Inače bilo je totalna fora, od tada sam u našem pankersko-novovalnom kružoku kotirao bolje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne zun, ali da si dukserica reko u voroši, ili bismo te prebiliepikur37 wrote:asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
2014-04-16
tenisica, jesi primjetio da mladi više nisu pankeri, metalci nego svi isti sa podvrgnutim pantalonicama i debilnim majicama, te pička frizuricamaepikur37 wrote:asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
Inače bilo je totalna fora, od tada sam u našem pankersko-novovalnom kružoku kotirao bolje :)
Kermit-
2014-04-17
za ot rep vridi sve ko i za ostalu umjetnost, moguće je uzesti govno i učiniti dobru skulpturu.
2014-04-16
Pitao ja djecu jer slušaju koji bend oni kažu samo hitove heheh pa bolje cecu slušati nego to đubre
Kermit-
2014-04-17
aben wrote:ne zun, ali da si dukserica reko u voroši, ili bismo te prebiliepikur37 wrote:asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
Pa kako ste zvali taj odjevni predmet
2015-08-06
pa ne zun ča je to, ali nisi mogo dojti u voroš i reći nešto sa sufiksom ica bez triskeepikur37 wrote:aben wrote:ne zun, ali da si dukserica reko u voroši, ili bismo te prebiliepikur37 wrote:asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
2014-04-16
asilovski wrote:tenisica,epikur37 wrote:asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
Valjda tako zagrepčani zovu patike.
asilovski wrote:jesi primjetio da mladi više nisu pankeri, metalci nego svi isti sa podvrgnutim pantalonicama i debilnim majicama, te pička frizuricama
ma katastrofa
2015-08-06
iako nije iz plemenskih nasledja, ovo je muzika koja je vrh vrhova i vasi usrani rapovi, rockovi , pankovi i sl joj nijesu ni do gleznja
https://www.youtube.com/watch?v=Hk75IFA9Sfc
poslusajte
poslusajte
aben wrote:pa ne zun ča je to, ali nisi mogo dojti u voroš i reći nešto sa sufiksom ica bez triskeepikur37 wrote:aben wrote:ne zun, ali da si dukserica reko u voroši, ili bismo te prebiliepikur37 wrote:asilovski wrote:
Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoru
Kako se kaže dukserica?
Znači kažem dukserica triska
probam se ispraviti s tenisica jope triska
:D
2015-08-06
Kako ne pratiš glazbu, bendove, koncerte, festivale, ploče, kasete eeeepikur37 wrote:asilovski wrote:tenisica,epikur37 wrote:asilovski wrote:Srbendo nisi pobjegao sa svojim na traktoruepikur37 wrote:Kao srednjoškolac sam nosioduksa na leđima je pisalo MRZIM RAP s velikim anarhičnim A ispod :)
Kako se kaže dukserica?
Valjda tako zagrepčani zovu patike.asilovski wrote:jesi primjetio da mladi više nisu pankeri, metalci nego svi isti sa podvrgnutim pantalonicama i debilnim majicama, te pička frizuricama
ma katastrofa
Kermit-
2014-04-17
to je nos posićalo na riječane, zagrebčane i pedere, deminutivni govor na zidiću iza barba ratka di testosteron ključa? no such thingepikur37 wrote:aben wrote:pa ne zun ča je to, ali nisi mogo dojti u voroš i reći nešto sa sufiksom ica bez triskeepikur37 wrote:aben wrote:ne zun, ali da si dukserica reko u voroši, ili bismo te prebiliepikur37 wrote:
Kako se kaže dukserica?
Znači kažem dukserica triska
probam se ispraviti s tenisica jope triska
:D
2014-04-16
evo plemensko naslijeđe, uključeno u struju i praćeno fantastičnim glazbenicima;Leviathan2 wrote:iako nije iz plemenskih nasledja, ovo je muzika koja je vrh vrhova i vasi usrani rapovi, rockovi , pankovi i sl joj nijesu ni do gleznja
poslusajte
etnoambienta u solinu, kries
2014-04-16
energija je stvarna; do mene je stajala neka starija gospođa, bar pedeset godin, i dodala mi trubuaben wrote:evo plemensko naslijeđe, uključeno u struju i praćeno fantastičnim glazbenicima;Leviathan2 wrote:iako nije iz plemenskih nasledja, ovo je muzika koja je vrh vrhova i vasi usrani rapovi, rockovi , pankovi i sl joj nijesu ni do gleznja
poslusajte
2014-04-16
sto da kazemaben wrote:evo plemensko naslijeđe, uključeno u struju i praćeno fantastičnim glazbenicima;Leviathan2 wrote:iako nije iz plemenskih nasledja, ovo je muzika koja je vrh vrhova i vasi usrani rapovi, rockovi , pankovi i sl joj nijesu ni do gleznja
poslusajte
odlicno
volim vidjet mlade kad najdu ljubav u nasledju nasijeh predaka
cak volim slusat i druge etno iz dalekijeh zemalja
catabbath-
2015-08-22
Iako mi je malo sumnjivo sve to skupa, ja bi rekao da iznad svega dominira vani vikendom turbofolk a ovdje ni traga o tome.
ja slusam seficu, bivse supruge, djecu, unuke , susjede kad se svade, buku od auta, buku od mjesalice,catabbath wrote:Nemam poima tko prati te top liste, moža neki klinci u osnovnoj i srednjoj školi, bo, ja služam heavy metal, radio Pulu i Narodni.
za top liste nemam vremena :D
2014-04-16
asilovski wrote:
Mali Kic da je živeo u sjedinjenim američkim državama
pa i bio sam hip-hoper.. faaak
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Posebna glazba za nas...
» Saudijska pleh glazba pokušala odsvirati rusku himnu...
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Propast Zapada
» Sve laži Amerike i Zapada
» Saudijska pleh glazba pokušala odsvirati rusku himnu...
» A SADA SPORT I GLAZBA- Kako su staljinist i niškoristi Stazić i bistrooka Inge from Zadar zaronili
» Propast Zapada
» Sve laži Amerike i Zapada
Page 2 of 4