HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
Pa znojavi su i kad kopaju...zidaju...debotoijusto wrote:znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekakovuksadinare wrote:Deboto sto nisi u spaladiumu?debotoijusto wrote:maggie13 wrote:budem, sad sam govorila opcenito..hvala na dopustenju.debotoijusto wrote:
smijes sve komentirat no nije ti lose prije pogledat film , ruzo neubrana
...i prstohvat uloge zrtve , nije lose
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
Ma deboto je bebica...Gnječ wrote:debotoijusto wrote:znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekakovuksadinare wrote:Deboto sto nisi u spaladiumu?debotoijusto wrote:maggie13 wrote:
budem, sad sam govorila opcenito..hvala na dopustenju.
jebeš političku korektnost, znojavi muškarci ovo ono kaži krkani a ne znojavi muškarci. krkani.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Pa znojavi su i kad kopaju...zidaju...debotoijusto wrote:znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekakovuksadinare wrote:Deboto sto nisi u spaladiumu?debotoijusto wrote:maggie13 wrote:
budem, sad sam govorila opcenito..hvala na dopustenju.
vidim da pazljivo pratis...dvokrilni ormar ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ja cu pred tv..:-)vuksadinare wrote:Maggie sto radis tu..?..ajmo crta u spaladium arenu..ovo ti je jedna od rijetkih sansi da im isfuckas himnu..
2014-04-12
Ma jok...nego jesi bio danas na sprovodu feralovcu na lovrincu ako nes na utakmicudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa znojavi su i kad kopaju...zidaju...debotoijusto wrote:znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekakovuksadinare wrote:Deboto sto nisi u spaladiumu?debotoijusto wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ma jok...nego jesi bio danas na sprovodu feralovcu na lovrincu ako nes na utakmicudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa znojavi su i kad kopaju...zidaju...debotoijusto wrote:znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekakovuksadinare wrote:
Deboto sto nisi u spaladiumu?
nisam u splitu , kolega inspektore
2014-04-12
Ko zna gdje tebe glava vodi...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Ma jok...nego jesi bio danas na sprovodu feralovcu na lovrincu ako nes na utakmicudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa znojavi su i kad kopaju...zidaju...debotoijusto wrote:
znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekako
nisam u splitu , kolega inspektore
2015-09-08
bemliti wrote:u filmu se ismijavaju državne institucije, a ne branitelji niti udovice
nebitno, treba ga maknut s HRT-a čisto zato jer je to domaći humor
Predrag Lucić ispraćen je uz dostojanstven crkveni obred fra Josipa Lucića i glazbenu podlogu koju su činile pjesme Beatlesa, Jima Morrisona, Arsena Dedića, Branimira Štulića do zaključne "Always Look on the Bright Side of Life".vuksadinare wrote:Ma jok...nego jesi bio danas na sprovodu feralovcu na lovrincu ako nes na utakmicudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa znojavi su i kad kopaju...zidaju...debotoijusto wrote:znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekakovuksadinare wrote:
Deboto sto nisi u spaladiumu?
2014-04-12
debotoijusto wrote:Predrag Lucić ispraćen je uz dostojanstven crkveni obred fra Josipa Lucića i glazbenu podlogu koju su činile pjesme Beatlesa, Jima Morrisona, Arsena Dedića, Branimira Štulića do zaključne "Always Look on the Bright Side of Life".vuksadinare wrote:Ma jok...nego jesi bio danas na sprovodu feralovcu na lovrincu ako nes na utakmicudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa znojavi su i kad kopaju...zidaju...debotoijusto wrote:
znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekako
Posljednji pozdrav:
Guest- Guest
jemaš prav, ajmo mi na laštikdebotoijusto wrote:znojavi muskarci trce tamo-vamo...pederski mi to sve nekakovuksadinare wrote:Deboto sto nisi u spaladiumu?debotoijusto wrote:maggie13 wrote:budem, sad sam govorila opcenito..hvala na dopustenju.debotoijusto wrote:
smijes sve komentirat no nije ti lose prije pogledat film , ruzo neubrana
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
rat se preselio na youtube
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Udovice branitelja održale bizarnu presicu o komediji "Ministarstvo ljubavi"
» Udovica oficira JNA ima dvostruko veca prava od supruge poginulog branitelja
» Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Udovica oficira JNA ima dvostruko veca prava od supruge poginulog branitelja
» Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
Page 9 of 9