Ministarstvo branitelja nabavlja šator
Page 1 of 1
Ministarstvo branitelja nabavlja šator
MINISTARSTVO branitelja nabavlja šator. I to, kako kazuju specifikacije, prilično prostrani šator. Naime, kako su naveli, procijenjena vrijednost nabave je 195.000 kuna. I to bez PDV-a. Dakle, s PDV-om se to penje na gotovo 250.000 kuna.
Natječaj je objavljen na stranicama Ministarstva branitelja 23. siječnja, a ponude su se prikupljale do 29. siječnja. Ministarstvo će šator i popratnu opremu unajmiti, a trebaju im, kako stoji u naslovu poziva za dostavu ponuda, za održavanje sajmova hrvatskih branitelja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministarstvo-branitelja-nabavlja-sator/1022576.aspx
Natječaj je objavljen na stranicama Ministarstva branitelja 23. siječnja, a ponude su se prikupljale do 29. siječnja. Ministarstvo će šator i popratnu opremu unajmiti, a trebaju im, kako stoji u naslovu poziva za dostavu ponuda, za održavanje sajmova hrvatskih branitelja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministarstvo-branitelja-nabavlja-sator/1022576.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Ministarstvo branitelja nabavlja šator
Opa, bit ce akcije..i vrijeme je da se malo zivne :-D
2014-04-12
Madelaine wrote:Opa, bit ce akcije..i vrijeme je da se malo zivne :-D
janjad strepi
2014-04-12
Ja znam lika koji povoljno prodaje plinske boce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma ja opet mislim da je bolje sačekati iduće izbore. Jer ako pobijedi HDZ onda je kupovina šatora obično bacanje para.debotoijusto wrote:MINISTARSTVO branitelja nabavlja šator. I to, kako kazuju specifikacije, prilično prostrani šator. Naime, kako su naveli, procijenjena vrijednost nabave je 195.000 kuna. I to bez PDV-a. Dakle, s PDV-om se to penje na gotovo 250.000 kuna.
2014-04-22
jastreb wrote:Ma ja opet mislim da je bolje sačekati iduće izbore. Jer ako pobijedi HDZ onda je kupovina šatora obično bacanje para.debotoijusto wrote:MINISTARSTVO branitelja nabavlja šator. I to, kako kazuju specifikacije, prilično prostrani šator. Naime, kako su naveli, procijenjena vrijednost nabave je 195.000 kuna. I to bez PDV-a. Dakle, s PDV-om se to penje na gotovo 250.000 kuna.
tko god da pobijedi... ošla mast u propast.
Guest- Guest
Da,ali šator je tu samo ukoliko HDZ nije na vlasti. Jer svima je jasno da su te tzv krovne (ne znam što im to znači)udruge uvijek na nogama kad je na vlasti SDP. I da je kojom prilikom na posljednjim izborima pobijedio SDP šator bi i dan-danas bio u Savskoj.Gnječ wrote:jastreb wrote:Ma ja opet mislim da je bolje sačekati iduće izbore. Jer ako pobijedi HDZ onda je kupovina šatora obično bacanje para.debotoijusto wrote:MINISTARSTVO branitelja nabavlja šator. I to, kako kazuju specifikacije, prilično prostrani šator. Naime, kako su naveli, procijenjena vrijednost nabave je 195.000 kuna. I to bez PDV-a. Dakle, s PDV-om se to penje na gotovo 250.000 kuna.
tko god da pobijedi... ošla mast u propast.
2014-04-22
Nadam se da će imati kladionicu i frizidere za dvoguze piva
Kermit-
2014-04-17
Ovaj šator potreban je kao i ministarstvo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jel u jugi postojalo ministarstvo partizana?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Jel u jugi postojalo ministarstvo partizana?
ne
...a SUBNOR sluzio za sale i posalice nama malisima , bude tako i braniteljima kad stasa nova generacija
2014-04-12
Similar topics
» Novi oblik "demokracije": Kandidati za ministra branitelja idu se predstavljati u "šator"
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Ministarstvo branitelja privilegija u obrani vrijednosti Imovinskog rata
» Udovice branitelja održale bizarnu presicu o komediji "Ministarstvo ljubavi"
» HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Ministarstvo branitelja privilegija u obrani vrijednosti Imovinskog rata
» Udovice branitelja održale bizarnu presicu o komediji "Ministarstvo ljubavi"
» HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
Page 1 of 1