'' Evo što su Putin i Obama poručili pred ostalim svjetskim moćnicima u UN-u ''
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: '' Evo što su Putin i Obama poručili pred ostalim svjetskim moćnicima u UN-u ''
ne treba tew banirati već hospitaliziratired wolf wrote:Rekao bih ti sada nešto što si ti, ali bi me banirali...Pa ću se suzdržati...asilovski wrote:
hahah klimatske promjene Evropi će to sada bit najmanje bitno, recimo ko baletna škola u Dresdenu 1944.g.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: '' Evo što su Putin i Obama poručili pred ostalim svjetskim moćnicima u UN-u ''
pa da ali dijametralno suprotno od napisanogred wolf wrote:Naravno da će proći...asilovski wrote:agenda 30? to će proći kao staljinova petoljetka sa mil. gladnih i ubijenih, ali no vrijeme će pokazati...red wolf wrote:Ne. bit će to jedan samoodrživi svijet...Bez gladi, siromaštva...prckov wrote:ah da, to sam zaboravio...odrzavat ce ga solarna energija, vjetar, valovi i gejziri, a vladace svemirski veziri (od marcipana) sa jagodama umjesto ocijured wolf wrote:Bit će jedan samoodrživi svijet...prckov wrote:naravno, i bit ce od cokolade sa pinkicu marmelade a na vrhu ce bit vanzemaljac od marcipanaObama je novi vjetar...Zajedno s papom gura jedan novi svijet...I on će bit ostvaren...
Kermit-
2014-04-17
cccccccc...Shvati jednu stvar, krdo nikada neće ići naprijed...Ono mora biti vođeno...asilovski wrote:ne treba tew banirati već hospitaliziratired wolf wrote:Rekao bih ti sada nešto što si ti, ali bi me banirali...Pa ću se suzdržati...asilovski wrote:
hahah klimatske promjene Evropi će to sada bit najmanje bitno, recimo ko baletna škola u Dresdenu 1944.g.
Guest- Guest
lolasilovski wrote:ne treba tew banirati već hospitaliziratired wolf wrote:Rekao bih ti sada nešto što si ti, ali bi me banirali...Pa ću se suzdržati...asilovski wrote:
a to........dakle nece se jesti zlicama nego telepatijom i svi ce imat svoju vlastitu banku od nadjeva borovnicered wolf wrote:Ne. bit će to jedan samoodrživi svijet...Bez gladi, siromaštva...prckov wrote:ah da, to sam zaboravio...odrzavat ce ga solarna energija, vjetar, valovi i gejziri, a vladace svemirski veziri (od marcipana) sa jagodama umjesto ocijured wolf wrote:Bit će jedan samoodrživi svijet...prckov wrote:naravno, i bit ce od cokolade sa pinkicu marmelade a na vrhu ce bit vanzemaljac od marcipanaObama je novi vjetar...Zajedno s papom gura jedan novi svijet...I on će bit ostvaren...
2014-04-19
Ne baš onako kako je zacrtano...asilovski wrote:pa da ali dijametralno suprotno od napisanogred wolf wrote:Naravno da će proći...asilovski wrote:agenda 30? to će proći kao staljinova petoljetka sa mil. gladnih i ubijenih, ali no vrijeme će pokazati...red wolf wrote:Ne. bit će to jedan samoodrživi svijet...Bez gladi, siromaštva...prckov wrote:ah da, to sam zaboravio...odrzavat ce ga solarna energija, vjetar, valovi i gejziri, a vladace svemirski veziri (od marcipana) sa jagodama umjesto ocijured wolf wrote:Bit će jedan samoodrživi svijet...prckov wrote:naravno, i bit ce od cokolade sa pinkicu marmelade a na vrhu ce bit vanzemaljac od marcipanaObama je novi vjetar...Zajedno s papom gura jedan novi svijet...I on će bit ostvaren...
Guest- Guest
neorginalno tako nešto je i Staljin patentirao, znaš čika Gruz sa brkovima i šapkomred wolf wrote:cccccccc...Shvati jednu stvar, krdo nikada neće ići naprijed...Ono mora biti vođeno...asilovski wrote:ne treba tew banirati već hospitaliziratired wolf wrote:Rekao bih ti sada nešto što si ti, ali bi me banirali...Pa ću se suzdržati...asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Shvatite jednu stvar, ako čovječanstvo ne postane Jedno, neće uspjeti, uvijek će padati...
Guest- Guest
Ne. On je bio psihopat.asilovski wrote:neorginalno tako nešto je i Staljin patentirao, znaš čika Gruz sa brkovima i šapkomred wolf wrote:cccccccc...Shvati jednu stvar, krdo nikada neće ići naprijed...Ono mora biti vođeno...asilovski wrote:ne treba tew banirati već hospitaliziratired wolf wrote:Rekao bih ti sada nešto što si ti, ali bi me banirali...Pa ću se suzdržati...asilovski wrote:
Guest- Guest
a nista, onda cemo uspjeh i pad izreltivizirati i dovesti do besmisla, i jope sutra sunce izadered wolf wrote:Shvatite jednu stvar, ako čovječanstvo ne postane Jedno, neće uspjeti, uvijek će padati...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to je bit čovječanstva, što se tiče utopija one redovno završe distopijom i pokoljima, to bi znao da malo nešto drugo pročitaš osim UN-ovih "programa" i vlastitih upisared wolf wrote:Shvatite jednu stvar, ako čovječanstvo ne postane Jedno, neće uspjeti, uvijek će padati...
Kermit-
2014-04-17
Ali dokle tako?prckov wrote:a nista, onda cemo uspjeh i pad izreltivizirati i dovesti do besmisla, i jope sutra sunce izadered wolf wrote:Shvatite jednu stvar, ako čovječanstvo ne postane Jedno, neće uspjeti, uvijek će padati...
Guest- Guest
pa kao i oni koji su odabrali Obamu da se kandidira i pobijedi na izborima, dobro sada dolazi Trump to će barem biti zabavno...red wolf wrote:Ne. On je bio psihopat.asilovski wrote:neorginalno tako nešto je i Staljin patentirao, znaš čika Gruz sa brkovima i šapkomred wolf wrote:cccccccc...Shvati jednu stvar, krdo nikada neće ići naprijed...Ono mora biti vođeno...asilovski wrote:ne treba tew banirati već hospitaliziratired wolf wrote:Rekao bih ti sada nešto što si ti, ali bi me banirali...Pa ću se suzdržati...asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Ne trebaš to čitati...Sve je unutar tebe već ionako napisano...asilovski wrote:to je bit čovječanstva, što se tiče utopija one redovno završe distopijom i pokoljima, to bi znao da malo nešto drugo pročitaš osim UN-ovih "programa" i vlastitih upisared wolf wrote:Shvatite jednu stvar, ako čovječanstvo ne postane Jedno, neće uspjeti, uvijek će padati...
Guest- Guest
Ne brzaj sa zaključcima...asilovski wrote:pa kao i oni koji su odabrali Obamu da se kandidira i pobijedi na izborima, dobro sada dolazi Trump to će barem biti zabavno...red wolf wrote:Ne. On je bio psihopat.asilovski wrote:neorginalno tako nešto je i Staljin patentirao, znaš čika Gruz sa brkovima i šapkomred wolf wrote:cccccccc...Shvati jednu stvar, krdo nikada neće ići naprijed...Ono mora biti vođeno...asilovski wrote:ne treba tew banirati već hospitaliziratired wolf wrote:Rekao bih ti sada nešto što si ti, ali bi me banirali...Pa ću se suzdržati...asilovski wrote:
Guest- Guest
decec , moj komentar nije na film koji sam gledao i sve znam o njemu/redatelju te pisao po mrezi vec kako olako zakljucujes danasnje stanje ruskih borbenih snaga iz filma...odusevljenje ovim teskim surovo realnim filmom mogu razumjeti pogotovo na prvo gledanje no nisam siguran da si shvatio i bitak filma ...ako bas zelis raspravljati o filmu ima tema na forumu pa mozemo tamoasilovski wrote:znam nemaš koncentraciju gledati film u kojem nema transformera, a i kapaciteti su vrlo limitirani...debotoijusto wrote:sjedi 1asilovski wrote:vidilo smo ESADE u Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji što duže ratuju kaos je sve veći a Evropa tone, a što se tiče ruske vojske imao si danas film na 3. programu koji dobro pokazuje što su Rusi, ali no ti si na razini đingla ili spota Lejdi Gage a takvi su i upisi infantilni i neukidebotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
do kaosa i onda do reda i ukrugred wolf wrote:Ali dokle tako?prckov wrote:a nista, onda cemo uspjeh i pad izreltivizirati i dovesti do besmisla, i jope sutra sunce izadered wolf wrote:Shvatite jednu stvar, ako čovječanstvo ne postane Jedno, neće uspjeti, uvijek će padati...
2014-04-19
jebiga, danasnje ideologije smatraju da je istina stetna po drustvo pa je moramo izrelativizirat, moramo napravit rakete od cokolade i spas trazit u bezdanu
2014-04-19
kako stanje ruskih snaga, neuništivost duha je u pitanuju, ali no i da si gledao, što sumnajm, opet nisi ništa razumio, idi na neku drugu temu ovo je postalo jadno...debotoijusto wrote:decec , moj komentar nije na film koji sam gledao i sve znam o njemu/redatelju te pisao po mrezi vec kako olako zakljucujes danasnje stanje ruskih borbenih snaga iz filma...odusevljenje ovim teskim surovo realnim filmom mogu razumjeti pogotovo na prvo gledanje no nisam siguran da si shvatio i bitak filma ...ako bas zelis raspravljati o filmu ima tema na forumu pa mozemo tamoasilovski wrote:znam nemaš koncentraciju gledati film u kojem nema transformera, a i kapaciteti su vrlo limitirani...debotoijusto wrote:sjedi 1asilovski wrote:vidilo smo ESADE u Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji što duže ratuju kaos je sve veći a Evropa tone, a što se tiče ruske vojske imao si danas film na 3. programu koji dobro pokazuje što su Rusi, ali no ti si na razini đingla ili spota Lejdi Gage a takvi su i upisi infantilni i neukidebotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
Kermit-
2014-04-17
taj momak nije za rasprave, on je vise za bezveznog palamudenja hipijevsko-leftardske stilistikeasilovski wrote:kako stanje ruskih snaga, neuništivost duha je u pitanuju, ali no i da si gledao, što sumnajm, opet nisi ništa razumio, idi na neku drugu temu ovo je postalo jadno...debotoijusto wrote:decec , moj komentar nije na film koji sam gledao i sve znam o njemu/redatelju te pisao po mrezi vec kako olako zakljucujes danasnje stanje ruskih borbenih snaga iz filma...odusevljenje ovim teskim surovo realnim filmom mogu razumjeti pogotovo na prvo gledanje no nisam siguran da si shvatio i bitak filma ...ako bas zelis raspravljati o filmu ima tema na forumu pa mozemo tamoasilovski wrote:znam nemaš koncentraciju gledati film u kojem nema transformera, a i kapaciteti su vrlo limitirani...debotoijusto wrote:sjedi 1asilovski wrote:vidilo smo ESADE u Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji što duže ratuju kaos je sve veći a Evropa tone, a što se tiče ruske vojske imao si danas film na 3. programu koji dobro pokazuje što su Rusi, ali no ti si na razini đingla ili spota Lejdi Gage a takvi su i upisi infantilni i neukidebotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
2014-04-19
odi na temu film i otvori ...nemam namjeru ovdje razgovarati u stilu ciji je tata jaci...i upristoji se ako zelis saznati vise o okolnostima nastanka filma , financiranju ovog i opcenito filmova ruske kinematografije u doba komunizma, zasto je zadnja scena s zarobljenim ruskim vojnicima ispala onako te vrsti filmske trake na kojoj je film sniman i zrnatosti slike , autenticnosti zapaljenih sela/ljudi i opcenito dogadjaju po kojem je film snimljen...inace radnja je u bjelorusiji ali tebi to ocito kao amerima bivsa juga , sve istoasilovski wrote:kako stanje ruskih snaga, neuništivost duha je u pitanuju, ali no i da si gledao, što sumnajm, opet nisi ništa razumio, idi na neku drugu temu ovo je postalo jadno...debotoijusto wrote:decec , moj komentar nije na film koji sam gledao i sve znam o njemu/redatelju te pisao po mrezi vec kako olako zakljucujes danasnje stanje ruskih borbenih snaga iz filma...odusevljenje ovim teskim surovo realnim filmom mogu razumjeti pogotovo na prvo gledanje no nisam siguran da si shvatio i bitak filma ...ako bas zelis raspravljati o filmu ima tema na forumu pa mozemo tamoasilovski wrote:znam nemaš koncentraciju gledati film u kojem nema transformera, a i kapaciteti su vrlo limitirani...debotoijusto wrote:sjedi 1asilovski wrote:vidilo smo ESADE u Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji što duže ratuju kaos je sve veći a Evropa tone, a što se tiče ruske vojske imao si danas film na 3. programu koji dobro pokazuje što su Rusi, ali no ti si na razini đingla ili spota Lejdi Gage a takvi su i upisi infantilni i neukidebotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Nalazimo se pred neizbježnim 3. svjetskim ratom
» Putin ili Obama
» I Irak želi da ga od džihadista brani Putin a ne Obama!
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
» Nalazimo se pred neizbježnim 3. svjetskim ratom
» Putin ili Obama
» I Irak želi da ga od džihadista brani Putin a ne Obama!
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
Page 3 of 4