'' Evo što su Putin i Obama poručili pred ostalim svjetskim moćnicima u UN-u ''
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
'' Evo što su Putin i Obama poručili pred ostalim svjetskim moćnicima u UN-u ''
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/svjetski-lideri-na-generalnoj-skupstini-un-a-danas-govri-i-sastanak-obame-i-putina---410302.html
Obama je rekao ovo...
Obama je rekao ovo...
To je to. Jednaka prava za sve. Jednaki zakoni za sve.Nijednoj djevojčici ne smije biti zabranjen odlazak u školu. To je fundamentalno za ljudski napredak', rekao je Obama koji je poručio i da je povijest pokazala da se režimi koji se boje svojih vlastitih ljudi na kraju raspadnu.
Guest- Guest
Re: '' Evo što su Putin i Obama poručili pred ostalim svjetskim moćnicima u UN-u ''
RUSKI predsjednik Vladimir Putin izjavio je da je velika greška nesurađivati s vojskom sirijskog predsjednika Bashara al-Assada, jedinom snagom koja se istinski bori protiv Islamske države (IS).
"Smatramo golemom greškom odbijanje suradnje sa sirijskom vladom i njezinim oružanim snagama koje se hrabro bore protiv terorizma prsa o prsa", rekao je Putin na zasjedanju Opće skupštine UN-a.
"Morali bi napokon priznati da se nitko osim snaga predsjednika Assada i kurdske milicije istinski ne bori protiv IS-a i ostalih terorističkih organizacija u Siriji", dodao je.
ovo mi OK , ostatak govora na razini ive sanadera...dakle novi poredak 1. srebrni letac 2. putin 3. ivo sanader 4. telegram idi amina glavnom tajniku UN...
"Smatramo golemom greškom odbijanje suradnje sa sirijskom vladom i njezinim oružanim snagama koje se hrabro bore protiv terorizma prsa o prsa", rekao je Putin na zasjedanju Opće skupštine UN-a.
"Morali bi napokon priznati da se nitko osim snaga predsjednika Assada i kurdske milicije istinski ne bori protiv IS-a i ostalih terorističkih organizacija u Siriji", dodao je.
ovo mi OK , ostatak govora na razini ive sanadera...dakle novi poredak 1. srebrni letac 2. putin 3. ivo sanader 4. telegram idi amina glavnom tajniku UN...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: '' Evo što su Putin i Obama poručili pred ostalim svjetskim moćnicima u UN-u ''
Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
Guest- Guest
Obama - bla bla...pogleda papir, počeška se...bla bla...namršti se, pogleda uokolo...bla bla...zastane...nakašlje se...bla bla...
Guest- Guest
Srce...Ne sramoti se...A i možeš, kad su te takvog za administratora ovdje postavili...Starhemberg wrote:Obama - bla bla...pogleda papir, počeška se...bla bla...namršti se, pogleda uokolo...bla bla...zastane...nakašlje se...bla bla...
Guest- Guest
Opet ti? Ajde šetaj.
Guest- Guest
red wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
Gleda livo- desno jer čita sa blesimetra, zato ga i zovu mr. blesimetar.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa došao si na moju temu i što?...Da šutim? Pa ja znam što si ti. Shvaćaš?Starhemberg wrote:Opet ti? Ajde šetaj.
Guest- Guest
obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
2014-04-12
Ne koristi ga uvijek...Čovjek ima karakter...Yehudi wrote:red wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
Gleda livo- desno jer čita sa blesimetra, zato ga i zovu mr. blesimetar.
Karizmu imaš ili nemaš...
Guest- Guest
Komentiraj temu, ne mene. Capisci?
Guest- Guest
Obama je...Ma neću dalje...debotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
Last edited by red wolf on Mon 28 Sep - 22:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Obama je marioneta, Rusi ziceraši... a za to vrijeme Saudi nesmetano haraju. To je najveća tragedija.debotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
Guest- Guest
Ajde šetaj...Starhemberg wrote:Komentiraj temu, ne mene. Capisci?
Guest- Guest
ae...obama bolje govori engleski od putinaStarhemberg wrote:Obama je marioneta, Rusi ziceraši... a za to vrijeme Saudi nesmetano haraju. To je najveća tragedija.debotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
2014-04-12
Obama je novi vjetar...Zajedno s papom gura jedan novi svijet...I on će bit ostvaren...debotoijusto wrote:ae...obama bolje govori engleski od putinaStarhemberg wrote:Obama je marioneta, Rusi ziceraši... a za to vrijeme Saudi nesmetano haraju. To je najveća tragedija.debotoijusto wrote:obama balansira raznim interesima tj. drzavnik...putin je amo rec prosvijeceni apsolutist ( prvi dio vladanja na krilima visoke cijene energenata ) a danas blize klasicnom diktatoru , ruska vojna moc je precijenjena tj. nema mogucnost ratovanja na duze staze i losa disciplina...takvi im i govorired wolf wrote:Obama gleda puno šire i dalje...Zbog toga je i njegov govor takav...
Guest- Guest
Obami je wrijeme isteklo ...ima još godinu i po dana mandata .....owaj čiji sam naziw uzeo za profil trebao bi se sad malo jače angažirati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije ti to on...RayMabus wrote:Obami je wrijeme isteklo ...ima još godinu i po dana mandata .....owaj čiji sam naziw uzeo za profil trebao bi se sad malo jače angažirati.
Guest- Guest
DONALD Trump iznio je svoje viđenje situacije u Siriji te je izložio svoju viziju i tome kako SAD treba pristupiti tom sukobu, piše CNN.
Dok se većina njegovih protukandidata iz redova Republikanske stranke zalaže za veću vojnu prisutnost SAD-a u Siriji, Trump je rekao da bi malene snage SAD-a koje djeluju u Siriji još trebalo smanjiti.
"Pustite me samo da ovo kažem: ISIS je u Siriji, Assad je u Siriji, a ISIS i Assad su zakleti neprijatelji. A mi se idemo boriti protiv ISIS-a. Zašto ne pustimo ISIS i Assada da se bore, a mi dođemo pokupiti što ostane", rekao je Trump u intervjuu za jednu američku televiziju.
Ako ne to, smatra Trump, SAD bi trebao prepustiti Rusiji da vodi borbe protiv ISIS-a.
"Rusija se želi riješiti ISIS-a. Mi se želimo riješiti ISIS-a. Možda da pustimo Rusiju da to napravi. Nek se oni riješe ISIS-a. Kojeg se vraga mi brinemo?", u svom stilu objašnjava Trump.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-ima-rjesenje-za-sukobe-u-siriji-neka-se-assad-i-isis-pobiju-a-mi-cemo-doci-pokupiti-ostatke/844716.aspx
Jedan od najpametnijih AMerikanaca.
Dok se većina njegovih protukandidata iz redova Republikanske stranke zalaže za veću vojnu prisutnost SAD-a u Siriji, Trump je rekao da bi malene snage SAD-a koje djeluju u Siriji još trebalo smanjiti.
"Pustite me samo da ovo kažem: ISIS je u Siriji, Assad je u Siriji, a ISIS i Assad su zakleti neprijatelji. A mi se idemo boriti protiv ISIS-a. Zašto ne pustimo ISIS i Assada da se bore, a mi dođemo pokupiti što ostane", rekao je Trump u intervjuu za jednu američku televiziju.
Ako ne to, smatra Trump, SAD bi trebao prepustiti Rusiji da vodi borbe protiv ISIS-a.
"Rusija se želi riješiti ISIS-a. Mi se želimo riješiti ISIS-a. Možda da pustimo Rusiju da to napravi. Nek se oni riješe ISIS-a. Kojeg se vraga mi brinemo?", u svom stilu objašnjava Trump.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-ima-rjesenje-za-sukobe-u-siriji-neka-se-assad-i-isis-pobiju-a-mi-cemo-doci-pokupiti-ostatke/844716.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahahahahahahahahaRayMabus wrote:DONALD Trump iznio je svoje viđenje situacije u Siriji te je izložio svoju viziju i tome kako SAD treba pristupiti tom sukobu, piše CNN.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Nalazimo se pred neizbježnim 3. svjetskim ratom
» Putin ili Obama
» I Irak želi da ga od džihadista brani Putin a ne Obama!
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
» Nalazimo se pred neizbježnim 3. svjetskim ratom
» Putin ili Obama
» I Irak želi da ga od džihadista brani Putin a ne Obama!
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
Page 1 of 4