RIM - Imigrant u Italiji silovao trudnicu koja je čekala na porod u bolnici
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: RIM - Imigrant u Italiji silovao trudnicu koja je čekala na porod u bolnici
milja je iljada hebote paprikaNoor wrote:80 miliona €? pa bome lijepa zbirka ondaLeviathan2 wrote:ja imam 2 svas aparata, one kobinirane argon,co2,elektroda dvije stolne busilice, neznam ni sam koliko brusilica i buslica, 2 hiltijevke, kompresor 200litara i 300 litaram 2 male mjesalice, dvije vece, cirkular, kombinirku za drvoveber wrote:Ne da mi se više gradit. Makite ostavit, a ostalo prodat. Koji će mi kiki agregat ili kompresor?
tracnu pilu za zeljezo, orbitalnu pilu za zeljezo, 2 kompeta autogenog, borera svih vrsta, freze za rupe svih vrsta, elektricne blanjalice za drvo, rucne cirkulare, sitnog alata koliko oces, ono kljucevi cekici kljesta srafcigeri i to
uglavnom negdje u vrijednosti 80milja eura, da idem prodavat kurac dobijem za to, ko ga jebe, s odrzavanjem moze potrajat jos ohoho
naime i juniori mi vole radit a bogami i unuci, nekad se zna dogodit da smo svi u radioni, jbte ko mala firma
Right. Nikad ne znas sta ti moze zatrebati, a novce si ionako dao.danni1 wrote:Nikad ne znaš što te čeka u životu. Agregat uvijek može zatrebat a kompresor je svakako vrlo koristan stroj.veber wrote:Ne da mi se više gradit. Makite ostavit, a ostalo prodat. Koji će mi kiki agregat ili kompresor?
Alat se ne prodaje, nikad, jedino ako baš nemaš za kruh.
Trinity-
2014-04-17
onda kako znaš kad se radi o milionima?Leviathan2 wrote:milja je iljada hebote paprikaNoor wrote:80 miliona €? pa bome lijepa zbirka ondaLeviathan2 wrote:ja imam 2 svas aparata, one kobinirane argon,co2,elektroda dvije stolne busilice, neznam ni sam koliko brusilica i buslica, 2 hiltijevke, kompresor 200litara i 300 litaram 2 male mjesalice, dvije vece, cirkular, kombinirku za drvoveber wrote:Ne da mi se više gradit. Makite ostavit, a ostalo prodat. Koji će mi kiki agregat ili kompresor?
tracnu pilu za zeljezo, orbitalnu pilu za zeljezo, 2 kompeta autogenog, borera svih vrsta, freze za rupe svih vrsta, elektricne blanjalice za drvo, rucne cirkulare, sitnog alata koliko oces, ono kljucevi cekici kljesta srafcigeri i to
uglavnom negdje u vrijednosti 80milja eura, da idem prodavat kurac dobijem za to, ko ga jebe, s odrzavanjem moze potrajat jos ohoho
naime i juniori mi vole radit a bogami i unuci, nekad se zna dogodit da smo svi u radioni, jbte ko mala firma
hebo tebe
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma napisem miljonNoor wrote:onda kako znaš kad se radi o milionima?Leviathan2 wrote:milja je iljada hebote paprikaNoor wrote:80 miliona €? pa bome lijepa zbirka ondaLeviathan2 wrote:ja imam 2 svas aparata, one kobinirane argon,co2,elektroda dvije stolne busilice, neznam ni sam koliko brusilica i buslica, 2 hiltijevke, kompresor 200litara i 300 litaram 2 male mjesalice, dvije vece, cirkular, kombinirku za drvoveber wrote:Ne da mi se više gradit. Makite ostavit, a ostalo prodat. Koji će mi kiki agregat ili kompresor?
hebo tebe
AfD
veber-
2014-12-30
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Trudnicu u Grčkoj silovao Afganistanac, ona tražila pomoć od Pakistanaca, pa ju silovali i njih trojica
» Silovao ga imigrant ali on kaže da ga razumije :D
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Imigrant iz Tunisa ubio svećenika u sjevernoj Italiji
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Silovao ga imigrant ali on kaže da ga razumije :D
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Imigrant iz Tunisa ubio svećenika u sjevernoj Italiji
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
Page 10 of 10