RIM - Imigrant u Italiji silovao trudnicu koja je čekala na porod u bolnici
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: RIM - Imigrant u Italiji silovao trudnicu koja je čekala na porod u bolnici
japNoor wrote:daLeviathan2 wrote:ma zezam te s klamfom, smijem se kladit da vecina forumasa nezna, u biti klamfa nije kuka nego spojnica ala klamerica za papir po izgleduNoor wrote:a ne, ti znašLeviathan2 wrote:al ako radis s drvetom ko ja onda razlikujes,Noor wrote:
građevinarstvo i arhitektura, za razliku od pilane, razlikuju grede i stupove
i uvijek je greda do ugradnje :D
osim ako nije letva ili gredica
stup se iskljucivo i iskljucivo postavlja u okomiti polozaj, onda greda postaje stup, pa i gredica i letva
se mjenjaju u stup
greda je element vecih dimenzija i profila od drveta betona zeljeza ili kamena a moze i od plastike koja povezuje dvije ili vise cjelina :P i uvijek je u vodoravnom polozaju, moze evebtualno biti i u kosom , u slucaju da u kosom sluzi kao potporanj onda se moze nazvat i stupom
letva isto ima svoju definiciju i moz biti od bilo kojeg materijala
stup isto
gredica je isto sto i greda manjijeh dimenzija, 10 cm i nize
a jel znas sta je klamfa
željezna kuka za spajanje elemenata krovišta
levi, drvene konstrukcije sam položila daaaavno, isprojektirala krovišta i krovišta, al ok..vi znate ja nemam pojma
u ebate koliko sam ih iskovao
auuu
e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahahaaben wrote:Noor wrote:
a ne, ti znaš
levi, drvene konstrukcije sam položila daaaavno, isprojektirala krovišta i krovišta, al ok..vi znate ja nemam pojma
eto korijen svih zabluda, rekla država da si nešto položila i to unda siguro znoči da sve znoš
gore
2014-04-19
Noor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahahaaben wrote:Noor wrote:
a ne, ti znaš :P:
levi, drvene konstrukcije sam položila daaaavno, isprojektirala krovišta i krovišta, al ok..vi znate ja nemam pojma :P:
eto korijen svih zabluda, rekla država da si nešto položila i to unda siguro znoči da sve znoš
svako ki za sebe tvrdi da je stručnjak građevine, a ne zno ča je greda, ni nikakov autoritet tj jo sun veći autoritet od njega.
sa, jel un tebe slabo nauči, ili ni un sun to ne zno, jo ne morin znati.
2014-04-16
bez stijefa ne priznam niciju strucnost na drvenim konstrukcijamaNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahahaaben wrote:Noor wrote:
a ne, ti znaš
nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahahaaben wrote:
gore
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
eto
otjerali ste noorku
a jeste bili i navalili
pogotovo ti abene
otjerali ste noorku
a jeste bili i navalili
pogotovo ti abene
2014-04-19
ima tu na forumu jedan među nama koji sve skroji još na tlu....gore samo montira, a sve paše.Leviathan2 wrote:bez stijefa ne priznam niciju strucnost na drvenim konstrukcijamaNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahahaaben wrote:
taj se zove dijagram
taman poslaprckov wrote:eto
otjerali ste noorku
a jeste bili i navalili
pogotovo ti abene
2017-10-06
a tu siNoor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:
nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahaha
gore
pardon
2014-04-19
jeboteNoor wrote:ima tu na forumu jedan među nama koji sve skroji još na tlu....gore samo montira, a sve paše.Leviathan2 wrote:bez stijefa ne priznam niciju strucnost na drvenim konstrukcijamaNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:
nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahaha
taj se zove dijagram
moracu se sprijteljit s njim
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne moriš ti znati puno tog, pa ni ne znoš...al voliš pametovataben wrote:Noor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahahaaben wrote:
svako ki za sebe tvrdi da je stručnjak građevine, a ne zno ča je greda, ni nikakov autoritet tj jo sun veći autoritet od njega.
sa, jel un tebe slabo nauči, ili ni un sun to ne zno, jo ne morin znati.
kad se pojavi vidi s njim, boljeg neš nać, vjeruj mi.prckov wrote:jeboteNoor wrote:ima tu na forumu jedan među nama koji sve skroji još na tlu....gore samo montira, a sve paše.Leviathan2 wrote:bez stijefa ne priznam niciju strucnost na drvenim konstrukcijamaNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:
a ča je profešur nego državno certificirani uhljeb
taj se zove dijagram
moracu se sprijteljit s njim
Last edited by Noor on 5/1/2018, 14:13; edited 2 times in total
2017-10-06
ma on je skup I lijen (lin)Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:
gore
2014-04-19
I u čemu je greda?
2014-12-30
ovo za abena je bila neslana šala, ki zna ća bi ti toj napraviprckov wrote:ma on je skup I lijen (lin)Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:
gore
samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:
gore
nemoj ti meni abena diratNoor wrote:ovo za abena je bila neslana šala, ki zna ća bi ti toj napraviprckov wrote:ma on je skup I lijen (lin)Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:
za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.
gore
ja I on smo jedini seksisti ovdje
osim longija on je otiso u mirovinu
zasluzenu
2014-04-19
zar Tolko zapaledanni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:
gore
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
samo nemoj rogove razmaknut da uštediš, kasnije ti se vide progibi dasaka ili osb ploča.danni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:
gore
glumciprckov wrote:nemoj ti meni abena diratNoor wrote:ovo za abena je bila neslana šala, ki zna ća bi ti toj napraviprckov wrote:ma on je skup I lijen (lin)Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:
e onda ces mi napravit krov
gore
ja I on smo jedini seksisti ovdje
osim longija on je otiso u mirovinu
zasluzenu
2017-10-06
Zaigraju se, ko da je građa džabe, samo trpaju.prckov wrote:zar Tolko zapaledanni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:
za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.
gore
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Trudnicu u Grčkoj silovao Afganistanac, ona tražila pomoć od Pakistanaca, pa ju silovali i njih trojica
» Silovao ga imigrant ali on kaže da ga razumije :D
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Imigrant iz Tunisa ubio svećenika u sjevernoj Italiji
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Silovao ga imigrant ali on kaže da ga razumije :D
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Imigrant iz Tunisa ubio svećenika u sjevernoj Italiji
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
Page 6 of 10