RIM - Imigrant u Italiji silovao trudnicu koja je čekala na porod u bolnici
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: RIM - Imigrant u Italiji silovao trudnicu koja je čekala na porod u bolnici
Zaigraju se, ko da je građa džabe, samo trpaju.prckov wrote:zar Tolko zapaledanni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:
za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.
gore
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
jel skupo stavit krov, znas li odprilike cijeneNoor wrote:samo nemoj rogove razmaknut da uštediš, kasnije ti se vide progibi dasaka ili osb ploča.danni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:e onda ces mi napravit krovNoor wrote:
za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.
gore
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
slobodno ti smanji, vidila sam ja već i krovišta od mikado štapića, ima tome već 5-6 godina..danni1 wrote:Zaigraju se, ko da je građa džabe, samo trpaju.prckov wrote:zar Tolko zapaledanni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:
e onda ces mi napravit krov
gore
nisam sigurna da li još stoji.
skupo je uvijek, ali cijene ne znam, već dulje ne pratim tržište, ali kažem ti...dijagram je vrh.prckov wrote:jel skupo stavit krov, znas li odprilike cijeneNoor wrote:samo nemoj rogove razmaknut da uštediš, kasnije ti se vide progibi dasaka ili osb ploča.danni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:nacrtat i proračunat, a aben će ti napravitprckov wrote:
e onda ces mi napravit krov
gore
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja sam grede slagao po staklenoj vuni.
2014-12-30
Dijagram je meni radio krov
2014-12-30
okveber wrote:Dijagram je meni radio krov
kolko si platio
2014-04-19
250kn/m2prckov wrote:okveber wrote:Dijagram je meni radio krov
kolko si platio :):
2014-04-16
Slučajno sam par godina u tom poslu al doduše sa željeznim konstrukcijama sam radio....nevjerojatne stvari stoje al dobro..Noor wrote:slobodno ti smanji, vidila sam ja već i krovišta od mikado štapića, ima tome već 5-6 godina..danni1 wrote:Zaigraju se, ko da je građa džabe, samo trpaju.prckov wrote:zar Tolko zapaledanni1 wrote:samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.Noor wrote:
nacrtat i proračunat, a aben će ti napravit
Ma..zezam se ja...znam da se vi morate držat nekakvih propisa, standarda, faktora sigurnosti...blabla...
dakle, material+250kn m2aben wrote:250kn/m2prckov wrote:okveber wrote:Dijagram je meni radio krov
kolko si platio
2014-04-19
Samo materijal. Nije ni na klopu htio. Materijal je bio oko 250 knm2prckov wrote:okveber wrote:Dijagram je meni radio krov
kolko si platio
2014-12-30
danni, ali u pravu si...ima projektanata koji stvarno natrpaju, jer ne znaju, pa kao ono, od viška glava ne boli.danni1 wrote:Slučajno sam par godina u tom poslu al doduše sa željeznim konstrukcijama sam radio....nevjerojatne stvari stoje al dobro..Noor wrote:slobodno ti smanji, vidila sam ja već i krovišta od mikado štapića, ima tome već 5-6 godina..danni1 wrote:Zaigraju se, ko da je građa džabe, samo trpaju.prckov wrote:zar Tolko zapaledanni1 wrote:
samo skiciraj, kad vi napravite proračune i specifikaciju materijala obično iz tog moš napravit 2-3 krovišta i to ne loše kvalitete.
Ma..zezam se ja...znam da se vi morate držat nekakvih propisa, standarda, faktora sigurnosti...blabla...
je, ne boli njega, al onog koji plaća boli i te kak.
al, to dosta variro,prckov wrote:dakle, material+250kn m2aben wrote:250kn/m2prckov wrote:okveber wrote:Dijagram je meni radio krov
ako su ti rasponi duži od 6 metri, ako imoš krovne funestre, koliko izolacije, kakove ćeš kupe..plus valjo računati i limara, jer un dolazi prije neko pokriju krov..
2014-04-16
na tlu, heboteNoor wrote:ima tu na forumu jedan među nama koji sve skroji još na tlu....gore samo montira, a sve paše.Leviathan2 wrote:bez stijefa ne priznam niciju strucnost na drvenim konstrukcijamaNoor wrote:za razliku od tebe, stručnjak i mjerodavni autoritet iz područja drvenih konstrukcija.aben wrote:a ča je profešur nego državno certificirani uhljebNoor wrote:
nije rekla država, nego jedan strogi profešur...ali ti i od njega znaš bolje..ahahaha
taj se zove dijagram
koliko on dugo pokriva kucu, dana mislim?
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kolko of prilike dode osrednji krov sa svime sto je vec potrebnoaben wrote:al, to dosta variro,prckov wrote:dakle, material+250kn m2aben wrote:250kn/m2prckov wrote:okveber wrote:Dijagram je meni radio krov
kolko si platio
ako su ti rasponi duži od 6 metri, ako imoš krovne funestre, koliko izolacije, kakove ćeš kupe..plus valjo računati i limara, jer un dolazi prije neko pokriju krov..
2014-04-19
ja kokosinjacmaggie13 wrote:šta se gradi?
za ostale ne znam
doduse ja to zovem vikendica
2014-04-19
imoš puno kalkulatora na netu, upiši kalkulator cijene krovišta. moj krov je siromaški, 42m2, s pajantima, pa ni referentanprckov wrote:kolko of prilike dode osrednji krov sa svime sto je vec potrebnoaben wrote:al, to dosta variro,prckov wrote:dakle, material+250kn m2aben wrote:250kn/m2prckov wrote:
ok
2014-04-16
smh
2014-04-16
vikendica za kokeprckov wrote:ja kokosinjacmaggie13 wrote:šta se gradi?
za ostale ne znam
doduse ja to zovem vikendica
2014-04-12
pa kolko je tebi doso taj of 42 m2?aben wrote:imoš puno kalkulatora na netu, upiši kalkulator cijene krovišta. moj krov je siromaški, 42m2, s pajantima, pa ni referentanprckov wrote:kolko of prilike dode osrednji krov sa svime sto je vec potrebnoaben wrote:al, to dosta variro,prckov wrote:dakle, material+250kn m2aben wrote:
250kn/m2
2014-04-19
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Trudnicu u Grčkoj silovao Afganistanac, ona tražila pomoć od Pakistanaca, pa ju silovali i njih trojica
» Silovao ga imigrant ali on kaže da ga razumije :D
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Imigrant iz Tunisa ubio svećenika u sjevernoj Italiji
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Silovao ga imigrant ali on kaže da ga razumije :D
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Imigrant iz Tunisa ubio svećenika u sjevernoj Italiji
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
Page 7 of 10