Kraj pobune u Iranu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kraj pobune u Iranu
pa pusti malo, okines mobitelom i posaljes mu sliku, mir tebi a i on zadovoljan :DNoor wrote:pa to mi stalno radi...jes vidio besramnika, levi mojLeviathan2 wrote:aukurac toten i norka s pustanjem :D
i sretno vam u novoj :D
sretna i tebi, hvala
Totenkopf wrote:Također prika...
Ma popustit će ona, makar čekao do zadnjeg dana...
Ko može izdržat ovakvu morinu ko šta sam ja...
tko čeka, taj se načeka
pa da onda i on meni krene slat svoje noge...ahahaLeviathan2 wrote:pa pusti malo, okines mobitelom i posaljes mu sliku, mir tebi a i on zadovoljan :DNoor wrote:pa to mi stalno radi...jes vidio besramnika, levi mojLeviathan2 wrote:aukurac toten i norka s pustanjem :D
sretna i tebi, hvala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
epikur37 wrote:Kod svih ovih "revolucija" protiv režima, potaknutih izvana i sl. najučinkovitiji je lijek na ulice izvesti pristaše režima. Oma ove sorosh revolucije odu kao snijeg na suncu.
To je Dodik uradio u banja luci, krenilo nešto kao prosvjedi protiv vlasti Dodika, frajer izveo svoje pristaše na ulice ...jasno daleko mnogobrojnije i gotovo. U ostalom imaju demokratski legitimitet i većinsku podršku ovjerenu na izborima...odjeb revolucijama i majdanima.
dobar recept za građanski rat bravo..
Bil od koljena na dolje il od koljena na gore?Noor wrote:pa da onda i on meni krene slat svoje noge...ahahaLeviathan2 wrote:pa pusti malo, okines mobitelom i posaljes mu sliku, mir tebi a i on zadovoljan :DNoor wrote:pa to mi stalno radi...jes vidio besramnika, levi mojLeviathan2 wrote:aukurac toten i norka s pustanjem :D
sretna i tebi, hvala
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Noor wrote:pa da onda i on meni krene slat svoje noge...ahahaLeviathan2 wrote:pa pusti malo, okines mobitelom i posaljes mu sliku, mir tebi a i on zadovoljan :DNoor wrote:pa to mi stalno radi...jes vidio besramnika, levi mojLeviathan2 wrote:aukurac toten i norka s pustanjem :D
sretna i tebi, hvala
a sunce ti, ne zelim zamisljat
al ko zna, mozda najdete uzbudjenje u takovim igricama :D
ahaha...veliš, ništa nije problemTotenkopf wrote:Bil od koljena na dolje il od koljena na gore?Noor wrote:pa da onda i on meni krene slat svoje noge...ahahaLeviathan2 wrote:pa pusti malo, okines mobitelom i posaljes mu sliku, mir tebi a i on zadovoljan :DNoor wrote:pa to mi stalno radi...jes vidio besramnika, levi mojLeviathan2 wrote:aukurac toten i norka s pustanjem :D
sretna i tebi, hvala
ma dobit ćeš ti priko kolina, kakve su ovo nemoralne ponude
2017-10-06
kara markovuksadinare wrote:Kara mi se nekog
rafaela kara
ana karina
nastavi :D
T.- Posts : 17557
2014-04-14
auuu, debo kad vidi ...Totenkopf wrote:Ma u trenerci sam, na laštik su, nije slučajno...kic wrote:
toten drž gaće.
2017-10-06
Kome je suđeno da bude jeben,njemu gaće same spadaju.Totenkopf wrote:Ma u trenerci sam, na laštik su, nije slučajno...kic wrote:
toten drž gaće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Kome je suđeno da bude jeben,njemu gaće same spadaju.Totenkopf wrote:Ma u trenerci sam, na laštik su, nije slučajno...kic wrote:
toten drž gaće.
grčko-kvarnerska logika :D
Iranski HDZ na ulice izveo članove HDZa i uhljebe, i završio sa pobunom.kic wrote:epikur37 wrote:Kod svih ovih "revolucija" protiv režima, potaknutih izvana i sl. najučinkovitiji je lijek na ulice izvesti pristaše režima. Oma ove sorosh revolucije odu kao snijeg na suncu.
To je Dodik uradio u banja luci, krenilo nešto kao prosvjedi protiv vlasti Dodika, frajer izveo svoje pristaše na ulice ...jasno daleko mnogobrojnije i gotovo. U ostalom imaju demokratski legitimitet i većinsku podršku ovjerenu na izborima...odjeb revolucijama i majdanima.
da dodik :D .. spržila mu Srpska mozak :D
Guest- Guest
Pinochet wrote:Iranski HDZ na ulice izveo članove HDZa i uhljebe, i završio sa pobunom.kic wrote:epikur37 wrote:Kod svih ovih "revolucija" protiv režima, potaknutih izvana i sl. najučinkovitiji je lijek na ulice izvesti pristaše režima. Oma ove sorosh revolucije odu kao snijeg na suncu.
Bedaci i jedan i drugi.....razmialite malo bolje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
poznas li dodu osobno?epikur37 wrote:Pinochet wrote:Iranski HDZ na ulice izveo članove HDZa i uhljebe, i završio sa pobunom.kic wrote:epikur37 wrote:Kod svih ovih "revolucija" protiv režima, potaknutih izvana i sl. najučinkovitiji je lijek na ulice izvesti pristaše režima. Oma ove sorosh revolucije odu kao snijeg na suncu.
Bedaci i jedan i drugi.....razmialite malo bolje :)
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» POBUNE,SHTRAJKOVI,TKO JE SLIJEDECI
» Dnevnici Hillary Clinton otkrivaju da SAD-e stoji iza vehabijske pobune u Siriji
» Danilov o Prigožinovom potezu pobune: prva faza "demontaže" Putinovog sustava
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» POBUNE,SHTRAJKOVI,TKO JE SLIJEDECI
» Dnevnici Hillary Clinton otkrivaju da SAD-e stoji iza vehabijske pobune u Siriji
» Danilov o Prigožinovom potezu pobune: prva faza "demontaže" Putinovog sustava
Page 2 of 4