Kraj pobune u Iranu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kraj pobune u Iranu
Zapovjednik iranske Revolucionarne garde objavio je u srijedu da su protuvladini prosvjedi diljem države završili.
“Možemo reći da je danas kraj urote iz 1396.”, istaknuo je Mohamed Ali Džafari, referirajući se na aktualnu godinu po iranskom kalendaru.
On je to izjavio dok su deseci tisuća provladinih prosvjednika u srijedu pozivali na zaustavljanje pobune koja je počela prošli četvrtak u gradu Mašhadu.
Prosvjedi su na početku buknuli zbog nezadovoljstva rastom cijena i korupcijom, ali su se pretvorili u prosvjede protiv režima.
Neprijatelji Irana moraju znati da ove vrste urota više neće uspijevati, rekao je Džafari u razgovoru za državnu televiziju objavljenom u srijedu.
Naglasio je također da su “sigurnosna pripremljenost i oprez ljudi” doveli do pobjede nad neprijateljem koji je pokušavao zaprijetiti islamskom Iranu na kulturnom, ekonomskom i sigurnosnom polju.
Naglasio je da su urotnici uhićeni i da će protiv njih biti poduzete “oštre akcije”.
U demonstracijama diljem zemlje od 28. prosinca poginula je 21 osoba, dok su stotine uhićene.
pogled.ba
https://poskok.info/iranski-general-proglasio-kraj-pobune-protiv-klerikalnog-rezima/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Kraj pobune u Iranu
Kod svih ovih "revolucija" protiv režima, potaknutih izvana i sl. najučinkovitiji je lijek na ulice izvesti pristaše režima. Oma ove sorosh revolucije odu kao snijeg na suncu.
To je Dodik uradio u banja luci, krenilo nešto kao prosvjedi protiv vlasti Dodika, frajer izveo svoje pristaše na ulice ...jasno daleko mnogobrojnije i gotovo. U ostalom imaju demokratski legitimitet i većinsku podršku ovjerenu na izborima...odjeb revolucijama i majdanima.
To je Dodik uradio u banja luci, krenilo nešto kao prosvjedi protiv vlasti Dodika, frajer izveo svoje pristaše na ulice ...jasno daleko mnogobrojnije i gotovo. U ostalom imaju demokratski legitimitet i većinsku podršku ovjerenu na izborima...odjeb revolucijama i majdanima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sad ćeš čut govnojeda jer insinuiraš da muslimani još uvijek žive u XIV stoljeću...
Moguće ti se i po*ere usta za novu godinu...
Voli on to, jer on je napredan musliman...
Moguće ti se i po*ere usta za novu godinu...
Voli on to, jer on je napredan musliman...
Svetac, đoda i ostali kozojebi na aparatima.
Nije mi jasno to drukanje za tzv. prosvjednike u bilo kojoj državi, ono, koga boli kita za prosvjede u iranu, ko da nemamo svojih problema...
Iranci imaju vlast kakvu zaslužuju, ni bolju, ni goru, i u tome je sva mudrost...
Iranci imaju vlast kakvu zaslužuju, ni bolju, ni goru, i u tome je sva mudrost...
Kraj revolucije može biti jedno od ovoga: 1. svrgavanje vlasti i postavljanje nove, sastavljene od revolucionara 2. gušenje revolucije, uhićenja i kažnjavanje revolucionara
A ovi samo kažu, evo kraj.
A ovi samo kažu, evo kraj.
crvenkasti-
2014-04-17
Drukaju jerbo se slade tuđom mukom. Svetac ne voli Irance jerbo će mu jebat kvazi sunarodnjake. Zato je dao podršku kozojebima iz saudije kad su ovi otvorili kanal za prosvjednike.Totenkopf wrote:Nije mi jasno to drukanje za tzv. prosvjednike u bilo kojoj državi, ono, koga boli kita za prosvjede u iranu, ko da nemamo svojih problema...
A đodek mrzi Irance jerbo voli Trumpa.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ae, i nema teme ni materije u koju se ne razumiju...Totenkopf wrote:A biće ima i toga + svi glume neke velike geostratege...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
E noorka, pa di si ženo?Noor wrote:ae, i nema teme ni materije u koju se ne razumiju...Totenkopf wrote:A biće ima i toga + svi glume neke velike geostratege...
Jesi počela puštat?
2014-04-14
malo tu, malo tamoTotenkopf wrote:E noorka, pa di si ženo?Noor wrote:ae, i nema teme ni materije u koju se ne razumiju...Totenkopf wrote:A biće ima i toga + svi glume neke velike geostratege...
Jesi počela puštat?
puštat kaj?
2017-10-06
Pa znaš, na nogama...Noor wrote:malo tu, malo tamoTotenkopf wrote:E noorka, pa di si ženo?Noor wrote:ae, i nema teme ni materije u koju se ne razumiju...Totenkopf wrote:A biće ima i toga + svi glume neke velike geostratege...
Jesi počela puštat?
puštat kaj?
2014-04-14
Totenkopf wrote:Pa znaš, na nogama...Noor wrote:malo tu, malo tamoTotenkopf wrote:E noorka, pa di si ženo?Noor wrote:ae, i nema teme ni materije u koju se ne razumiju...Totenkopf wrote:A biće ima i toga + svi glume neke velike geostratege...
Jesi počela puštat?
puštat kaj?
ne propuštaš ti, a?
2017-10-06
Pa pitam svako 15-20 dana, nisam dosadan valjda, nije to prečesto...Noor wrote:Totenkopf wrote:Pa znaš, na nogama...Noor wrote:malo tu, malo tamoTotenkopf wrote:E noorka, pa di si ženo?Noor wrote:
ae, i nema teme ni materije u koju se ne razumiju...
Jesi počela puštat?
puštat kaj?
ne propuštaš ti, a?
A da znam ima li kakvih novosti...
2014-04-14
Totenkopf wrote:Pa znaš, na nogama...Noor wrote:malo tu, malo tamoTotenkopf wrote:E noorka, pa di si ženo?Noor wrote:ae, i nema teme ni materije u koju se ne razumiju...Totenkopf wrote:A biće ima i toga + svi glume neke velike geostratege...
Jesi počela puštat?
puštat kaj?
Ko može izdržat ovakvu morinu ko šta sam ja...
Ma popustit će ona, makar čekao do zadnjeg dana...
pa to mi stalno radi...jes vidio besramnika, levi mojLeviathan2 wrote:aukurac toten i norka s pustanjem :D
i sretno vam u novoj :D
sretna i tebi, hvala
mislim ono, jebes takav karakter ako nije popustljiv :DTotenkopf wrote:Također prika...
Ma popustit će ona, makar čekao do zadnjeg dana...
sretna i tebi, hvala
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» POBUNE,SHTRAJKOVI,TKO JE SLIJEDECI
» Dnevnici Hillary Clinton otkrivaju da SAD-e stoji iza vehabijske pobune u Siriji
» Danilov o Prigožinovom potezu pobune: prva faza "demontaže" Putinovog sustava
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» POBUNE,SHTRAJKOVI,TKO JE SLIJEDECI
» Dnevnici Hillary Clinton otkrivaju da SAD-e stoji iza vehabijske pobune u Siriji
» Danilov o Prigožinovom potezu pobune: prva faza "demontaže" Putinovog sustava
Page 1 of 4