U vrtiće i škole stiže prva hrvatska slikovnica o istospolnim obiteljima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: U vrtiće i škole stiže prva hrvatska slikovnica o istospolnim obiteljima
Neracionalna varijanta.Preskupa, ima jeftinijih.Noor wrote:ove degenerike treba pokupiti, ukrcat u neki space shuttle i lansirat u nepovrat
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
marijanska brazda je sasvim ok a i znatno je jeftinijeNoor wrote:ove degenerike treba pokupiti, ukrcat u neki space shuttle i lansirat u nepovrat
Šandor Winnetou-
2017-12-31
;)tre wrote:marijanska brazda je sasvim ok a i znatno je jeftinijeNoor wrote:ove degenerike treba pokupiti, ukrcat u neki space shuttle i lansirat u nepovrat
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A i vi samo kukate. Zašto ne napravite protuslikovnicu?
Evo,ja sam spreman napisati nešto u stihovima,poput Ježeve kućice,i plus ilustrirati.
Samo to treba platit.
Evo,ja sam spreman napisati nešto u stihovima,poput Ježeve kućice,i plus ilustrirati.
Samo to treba platit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Brazda. Ne kompliciraj!tre wrote:marijanska brazda je sasvim ok a i znatno je jeftinijeNoor wrote:ove degenerike treba pokupiti, ukrcat u neki space shuttle i lansirat u nepovrat
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crkva pomela vrtiće, škole i bolnice na natječaju, od 20 milijuna kuna dobili 17,7
» Nije se složio s navodima da bi korisnije bilo graditi škole, vrtiće i sportske dvorane.
» Pad nataliteta stiže nam na naplatu : U škole će sjesti najmanje prvašica do sada, jedva 35 tisuća
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
» Ovo su najmoćnije žene na svetu:Merkelova i dalje prva,veliko iznenađenje stiže sa Balkana
» Nije se složio s navodima da bi korisnije bilo graditi škole, vrtiće i sportske dvorane.
» Pad nataliteta stiže nam na naplatu : U škole će sjesti najmanje prvašica do sada, jedva 35 tisuća
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
» Ovo su najmoćnije žene na svetu:Merkelova i dalje prva,veliko iznenađenje stiže sa Balkana
Page 3 of 3