U vrtiće i škole stiže prva hrvatska slikovnica o istospolnim obiteljima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U vrtiće i škole stiže prva hrvatska slikovnica o istospolnim obiteljima
Hrvatska kita u hrvatskom šupku, srpska kita u sroskom šupku i bošnjačka kita u bošnjačkom šupku.govinda wrote:Moj stav je da samo hrvat treba da guzi Hrvata, nikakvi razvratni Evropljani ili jos gori Crnci..o Arapima da i ne govorim...
JA kad sam bio mlad preferirao sam samo pičke i bolio me kitomir za nacionalnost njihovih vlasnica.
A javno biti peder je bilo opasno po život.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Di si ti, levi? Dobro došla nova?
2014-04-12
nijesam vidiogovinda wrote:ima vec tema, epikur je pozurio da se zgrazava :)
a epikur je stari konzervativac koji ne prihvaca nove vrijednosti
relikvija relikviarum
jesi li mi dobra :D
I sad si u toj pederskoj Australiji...gdje im en smijes nista reci pa se praznis na hrvatskim desnicarskim portalima..sta's kad ti je tako pao grah..Ringo10 wrote:Hrvatska kita u hrvatskom šupku, srpska kita u sroskom šupku i bošnjačka kita u bošnjačkom šupku.govinda wrote:Moj stav je da samo hrvat treba da guzi Hrvata, nikakvi razvratni Evropljani ili jos gori Crnci..o Arapima da i ne govorim...
JA kad sam bio mlad preferirao sam samo pičke i bolio me kitomir za nacionalnost njihovih vlasnica.
2016-11-17
@kic
brisi ovaj topic
brisi ovaj topic
sve sup, samo malo prehlađena..no, na mlado je..
2014-04-12
jesi gledao Baahubaligovinda wrote:I sad si u toj pederskoj Australiji...gdje im en smijes nista reci pa se praznis na hrvatskim desnicarskim portalima..sta's kad ti je tako pao grah..Ringo10 wrote:Hrvatska kita u hrvatskom šupku, srpska kita u sroskom šupku i bošnjačka kita u bošnjačkom šupku.govinda wrote:Moj stav je da samo hrvat treba da guzi Hrvata, nikakvi razvratni Evropljani ili jos gori Crnci..o Arapima da i ne govorim...
indijski film, otkida
eo ja malo ranije se vratih u moj kontejner, bio u plemenu, 3 dana vjecali, onda otisao za atenu pa trebao za potugal al portugal odgodjen, tj jedan drugi iz plemena rjesavamaggie13 wrote:i tebi, dragi prijatelju..Leviathan2 wrote:disi bebamaggie13 wrote:Di si ti, levi? Dobro došla nova?
sve naj naj
sve sup, samo malo prehlađena..no, na mlado je..
ja cu malo na sanjkanje sad kad se ne radi, :D
nisam, pogledacu..ako je neki trash ne moze biti veci od ovog zadnjeg kojeg sam gledao :)) hrvatski film naslova "Jozef"..koje smece..Leviathan2 wrote:jesi gledao Baahubaligovinda wrote:I sad si u toj pederskoj Australiji...gdje im en smijes nista reci pa se praznis na hrvatskim desnicarskim portalima..sta's kad ti je tako pao grah..Ringo10 wrote:Hrvatska kita u hrvatskom šupku, srpska kita u sroskom šupku i bošnjačka kita u bošnjačkom šupku.govinda wrote:Moj stav je da samo hrvat treba da guzi Hrvata, nikakvi razvratni Evropljani ili jos gori Crnci..o Arapima da i ne govorim...
indijski film, otkida
2016-11-17
naah, hrvatske filmove ne gledam, losi su dozlabogagovinda wrote:nisam, pogledacu..ako je neki trash ne moze biti veci od ovog zadnjeg kojeg sam gledao :)) hrvatski film naslova "Jozef"..koje smece..Leviathan2 wrote:jesi gledao Baahubaligovinda wrote:I sad si u toj pederskoj Australiji...gdje im en smijes nista reci pa se praznis na hrvatskim desnicarskim portalima..sta's kad ti je tako pao grah..Ringo10 wrote:Hrvatska kita u hrvatskom šupku, srpska kita u sroskom šupku i bošnjačka kita u bošnjačkom šupku.govinda wrote:Moj stav je da samo hrvat treba da guzi Hrvata, nikakvi razvratni Evropljani ili jos gori Crnci..o Arapima da i ne govorim...
indijski film, otkida
al volim indijske, pisam od smijeha, :D
https://www.xnxx.com/video-d76tb60/ultimate_surrender
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A može li gore?
Da, nažalost. Uskoro Hrvatska dobiva prvu slikovnicu o istospolnim obiteljima. Kreću novi naleti mržnje zaobiteljaša. Francuzi nam se mogu slatko nasmijati: dok se u Hrvatskoj pjene na prvu gay knjižicu, njihovi su klinci te iste prelistali prije 20-ak godina. U vrtićima. Po preporuci državne vlasti. Pod obavezno.
https://www.jutarnji.hr/komentari/kako-protiv-mrznje-u-skolama-nazalost-moze-i-gore-uskoro-hrvatska-dobiva-slikovnicu-koja-ce-izazvati-pravi-bijes-zaobiteljasa/6903696/
-------------------
Stanovita Mirela Lilak i jutarnji
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
JA se nadam da nas narod nikada nece prihvatiti pederluk kao nesto normalno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:JA se nadam da nas narod nikada nece prihvatiti pederluk kao nesto normalno.
narod će prihvatiti sve kao normalno, uz medijsku i državni pritisak .....opetovani i uporan na kraju legne sve.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a ka'k dobijaju nagrade ak su losi....Leviathan2 wrote:naah, hrvatske filmove ne gledam, losi su dozlabogagovinda wrote:nisam, pogledacu..ako je neki trash ne moze biti veci od ovog zadnjeg kojeg sam gledao :)) hrvatski film naslova "Jozef"..koje smece..Leviathan2 wrote:jesi gledao Baahubaligovinda wrote:I sad si u toj pederskoj Australiji...gdje im en smijes nista reci pa se praznis na hrvatskim desnicarskim portalima..sta's kad ti je tako pao grah..Ringo10 wrote:
Hrvatska kita u hrvatskom šupku, srpska kita u sroskom šupku i bošnjačka kita u bošnjačkom šupku.
indijski film, otkida
al volim indijske, pisam od smijeha, :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zato sad francuze samaraju i karaju kozojebi a nas ne..pa ti gledaj slikovnice...i budi papak ...pederi i homoći su pickice i kraj...kom krivo kom pravi.. .ali tako jeepikur37 wrote:
A može li gore?
Da, nažalost. Uskoro Hrvatska dobiva prvu slikovnicu o istospolnim obiteljima. Kreću novi naleti mržnje zaobiteljaša. Francuzi nam se mogu slatko nasmijati: dok se u Hrvatskoj pjene na prvu gay knjižicu, njihovi su klinci te iste prelistali prije 20-ak godina. U vrtićima. Po preporuci državne vlasti. Pod obavezno.
https://www.jutarnji.hr/komentari/kako-protiv-mrznje-u-skolama-nazalost-moze-i-gore-uskoro-hrvatska-dobiva-slikovnicu-koja-ce-izazvati-pravi-bijes-zaobiteljasa/6903696/
-------------------
Stanovita Mirela Lilak i jutarnji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ove degenerike treba pokupiti, ukrcat u neki space shuttle i lansirat u nepovrat
pa kad se hrvatska odvjala od SFRJ ovo je i bio cilj. da se ide prema zapadnoj civilizaciji. to je bio cilj tuđmana i HDZ-a koji su odabrani voljom većine hrvatskog naroda. ne vidim čemu sad bunjenje?epikur37 wrote:I sad netko kaže da ne napredujemo i da konačno nismo dio zapada kojem uvijek pripadamo, kao obitelj na roda Europa i cvilizacija :D
treba ovo podržat.
Guest- Guest
Neracionalna varijanta.Preskupa, ima jeftinijih.Noor wrote:ove degenerike treba pokupiti, ukrcat u neki space shuttle i lansirat u nepovrat
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crkva pomela vrtiće, škole i bolnice na natječaju, od 20 milijuna kuna dobili 17,7
» Nije se složio s navodima da bi korisnije bilo graditi škole, vrtiće i sportske dvorane.
» Pad nataliteta stiže nam na naplatu : U škole će sjesti najmanje prvašica do sada, jedva 35 tisuća
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
» Ovo su najmoćnije žene na svetu:Merkelova i dalje prva,veliko iznenađenje stiže sa Balkana
» Nije se složio s navodima da bi korisnije bilo graditi škole, vrtiće i sportske dvorane.
» Pad nataliteta stiže nam na naplatu : U škole će sjesti najmanje prvašica do sada, jedva 35 tisuća
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
» Ovo su najmoćnije žene na svetu:Merkelova i dalje prva,veliko iznenađenje stiže sa Balkana
Page 2 of 3