ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Islam je zarazan

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Islam je zarazan - Page 5 Empty Re: Islam je zarazan

Post by Guest 4/1/2018, 15:54

סמאל wrote:
Leteca Pegla wrote:
Alo oko, di je piramida? Islam je zarazan - Page 5 1f602 

Ide jako dobro to izvrtanje cinjenica, mora se priznati. Sve lijepi neki celofan, da vas netko nezna mozda bi to probao i otvoriti, a kad ono unutra govno ... Islam je zarazan - Page 5 1f602
E pa vidiš,nitko te ne tjera,slobona volja,nema prisile kako što je bilo u vrijeme širenje kršćanstva,islama,ili se povinuj ili ti odfikare glavu.
Vjeruj u što želiš ili ne vjeruj,to je bit svega,da nema nikakve privole na vjerovanje ili nevjerovanje.
Sumnja i skeptiizam su poželjne a ne ono,,vjeruj mi na riječ''
Ponudi dokaze i činjenice,preispituj slijepo vjerovanje.Čim počneš razmišljati tako,postaješ sotonist htjela ti to ili ne,jer ne moraš vjerovati u imahinarni lik sotone,samim tim što slijepo ne vjeruješ u dogme,čini te sotonom.
ide ti dobro izvrtanje teza opet, da ne radite  nista bez prisile i privole.... Islam je zarazan - Page 5 1f602
A sto se tice ovih sto su macem sirili "vjeru", pa to su tvoji prijatelji sotonisti bili, zazivali sotonu i klanjali mu se, kao uostalom i danas. Jer niti jedan koji se klanja Bogu to ne moze raditi, tako da, oko od piramide, to je tvoj soj... Islam je zarazan - Page 5 1f602

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 4/1/2018, 15:54

oink oink

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 15:57

Leteca Pegla wrote:
סמאל wrote:
Leteca Pegla wrote:
Alo oko, di je piramida? Islam je zarazan - Page 5 1f602 

Ide jako dobro to izvrtanje cinjenica, mora se priznati. Sve lijepi neki celofan, da vas netko nezna mozda bi to probao i otvoriti, a kad ono unutra govno ... Islam je zarazan - Page 5 1f602
E pa vidiš,nitko te ne tjera,slobona volja,nema prisile kako što je bilo u vrijeme širenje kršćanstva,islama,ili se povinuj ili ti odfikare glavu.
Vjeruj u što želiš ili ne vjeruj,to je bit svega,da nema nikakve privole na vjerovanje ili nevjerovanje.
Sumnja i skeptiizam su poželjne a ne ono,,vjeruj mi na riječ''
Ponudi dokaze i činjenice,preispituj slijepo vjerovanje.Čim počneš razmišljati tako,postaješ sotonist htjela ti to ili ne,jer ne moraš vjerovati u imahinarni lik sotone,samim tim što slijepo ne vjeruješ u dogme,čini te sotonom.
ide ti dobro izvrtanje teza opet, da ne radite  nista bez prisile i privole.... Islam je zarazan - Page 5 1f602
A sto se tice ovih sto su macem sirili "vjeru", pa to su tvoji prijatelji sotonisti bili, zazivali sotonu i klanjali mu se, kao uostalom i danas. Jer niti jedan koji se klanja Bogu to ne moze raditi, tako da, oko od piramide, to je tvoj soj... Islam je zarazan - Page 5 1f602
ne znam kome se onda klanjaju muslimani,te kome su onda svi oni križari kada su išli u pohod na svetu zemlju,tko ih je blagoslivljao i koje molitve su govorili i simbole nosili ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/1/2018, 15:58

I usput pojam Sotonizam ovdje ne označava taj novonastali pokret nego ono što taj pojam znači odavno

Uglavnom ako vas to zbunjuje onda stavite umjesto pojma sotonizam pojam pokvarenosti kad ja kažem sotonizam
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 15:58

Leteca Pegla wrote:
ne znam na što konkretno pod ovim misliš ....
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2018, 16:00

סמאל wrote:
ne znam kome se onda klanjaju muslimani,te kome su onda svi oni križari kada su išli u pohod na svetu zemlju,tko ih je blagoslivljao i koje molitve su govorili i simbole nosili ?
Oni se svi klanjaju, koji krse zapovijedi Bozje, kao i ti, tvome gospodaru Sotoni. Pa razno razne ocice od piramide stalno nose te krizeve i pretvaraju se da su ovcice, a kad ono vukovi. Dakle oko od piramide, fora vam je razvaljena ko i amerima njihova fora o sirenju slobode i demokracije bombicama.... Islam je zarazan - Page 5 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 16:01

RayMabus wrote:I usput pojam Sotonizam ovdje ne označava taj novonastali pokret nego ono što taj pojam znači odavno

Uglavnom ako vas to zbunjuje onda stavite umjesto pojma sotonizam pojam pokvarenosti kad ja kažem sotonizam
Brkaš pojmove,ovaj novovjeki sotonizam je ništa drugo doli pomodarska i subkulturna pojavnost,a ako bi smo se igrali riječima,onda bi za pokvarenost ali i za licemjernost i brojne druge pojmove,primjerenije izraz bio kršćanstvo,jer nema primjerenijeg izraza za licemjerje i pokvarenost od kršćanstva.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/1/2018, 16:02

Iknar gej prominija nick, zamijenio te sa Noor zbog avatara

Nepričam o sotonizmu kao novonastalom pokretu, stavite pokvarenost kad ja koristim pojam sotonizam
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 4/1/2018, 16:03

Islam je zarazan - Page 5 Pigs_i10oink oink

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 16:03

Leteca Pegla wrote:
סמאל wrote:
Oni se svi klanjaju, koji krse zapovijedi Bozje, kao i ti, tvome gospodaru Sotoni. Pa razno razne ocice od piramide stalno nose te krizeve i pretvaraju se da su ovcice, a kad ono vukovi. Dakle oko od piramide, fora vam je razvaljena ko i amerima njihova fora o sirenju slobode i demokracije bombicama.... Islam je zarazan - Page 5 1f602
Oko je simbol Horusa,a ne biblijske sotone
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/1/2018, 16:04

סמאל wrote:
RayMabus wrote:I usput pojam Sotonizam ovdje ne označava taj novonastali pokret nego ono što taj pojam znači odavno

Brkaš pojmove,ovaj novovjeki sotonizam je ništa drugo doli pomodarska i subkulturna pojavnost,a ako bi smo se igrali riječima,onda bi za pokvarenost ali i za licemjernost i brojne druge pojmove,primjerenije izraz bio kršćanstvo,jer nema primjerenijeg izraza za licemjerje i pokvarenost od kršćanstva.
Ali to neće promijeniti činjenicu da je islam pokvarenost
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/1/2018, 16:05

kud ste vi zalutali jebate
stvarno vam religije popile mozak

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 16:06

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Ali to neće promijeniti činjenicu da je islam pokvarenost
Pa tko tu pravda islam ?
Ali islam nije ništa manja pokvarenost od kršćanstva,mada je za kršćanstvo primjereniji izraz licemjerje i ljigavost.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2018, 16:06

סמאל wrote:
To oko (upravo ovakvo kakvo ti je na avataru) je simbol koji danas koriste ti nekakvi piramidasi, a oni se klanjaju tom nekom Sotoni. Sto sad... Islam je zarazan - Page 5 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 16:07

Leteca Pegla wrote:
סמאל wrote:
To oko (upravo ovakvo kakvo ti je na avataru) je simbol koji danas koriste ti nekakvi piramidasi, a oni se klanjaju tom nekom Sotoni. Sto sad... Islam je zarazan - Page 5 1f602
Nisam znao, farao mislio sam da oni obrnute križeve,pentagrame i 666 lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 16:08

prckov wrote:Islam je zarazan - Page 5 Pigs_i10oink oink
O evo i međugorska Gospa se pojavila lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2018, 16:08

סמאל wrote:
Leteca Pegla wrote:
ne znam na što konkretno pod ovim misliš ....
Na to da sotonisti ne rade bez prisile i privole, a da je isto prisutno kod onih koji slijede Boga. To je smijesno, ali ajde dobis + za pokusaj.... Islam je zarazan - Page 5 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/1/2018, 16:09

Leviathan2 wrote:kud ste vi zalutali jebate
Svak svoje praši, Iknar me pila sa pojmovima i kršćanstvom umjesto da me jednostavno pita

Da kršćani su štovatelji samoubojice

Njima se da omča u ruke i kaže Ako si istinski slijedbenik tog Isusa idi i objesi se

IDEMO DALJE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2018, 16:09

סמאל wrote:
Nisam znao, farao mislio sam da oni obrnute križeve,pentagrame i 666 lol!
Ma i ti su isto samo valjda to neki njihov drugi red ili sto vec. Nisam ti ja ekspert za te stvari, ali se nagledah tih krizeva, ociju, petokraki i cga sve ne u zadnjih mjesec dana toliko da znam vec raspoznati te nekakve simbole.... Islam je zarazan - Page 5 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 16:09

zato je potreban svijet bez religija
red wolf,kojeg svi smatraju luckastim,ipak ima najšire shvaćanje
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/1/2018, 16:14

RayMabus wrote:
Svak svoje praši, Iknar me pila sa pojmovima i kršćanstvom umjesto da me jednostavno pita

Da kršćani su štovatelji samoubojice

Njima se da omča u ruke i kaže Ako si istinski slijedbenik tog Isusa idi i objesi se

IDEMO DALJE
Ooo,pa ima nade za tebe farao

možda ipak ashtar komanda nema toliko različitu percepciju preustroja svijeta od pobornika novog eona
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics