Islam je zarazan
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Islam je zarazan
ide ti dobro izvrtanje teza opet, da ne radite nista bez prisile i privole....סמאל wrote:E pa vidiš,nitko te ne tjera,slobona volja,nema prisile kako što je bilo u vrijeme širenje kršćanstva,islama,ili se povinuj ili ti odfikare glavu.Leteca Pegla wrote:
Alo oko, di je piramida?
Ide jako dobro to izvrtanje cinjenica, mora se priznati. Sve lijepi neki celofan, da vas netko nezna mozda bi to probao i otvoriti, a kad ono unutra govno ...
Vjeruj u što želiš ili ne vjeruj,to je bit svega,da nema nikakve privole na vjerovanje ili nevjerovanje.
Sumnja i skeptiizam su poželjne a ne ono,,vjeruj mi na riječ''
Ponudi dokaze i činjenice,preispituj slijepo vjerovanje.Čim počneš razmišljati tako,postaješ sotonist htjela ti to ili ne,jer ne moraš vjerovati u imahinarni lik sotone,samim tim što slijepo ne vjeruješ u dogme,čini te sotonom.
A sto se tice ovih sto su macem sirili "vjeru", pa to su tvoji prijatelji sotonisti bili, zazivali sotonu i klanjali mu se, kao uostalom i danas. Jer niti jedan koji se klanja Bogu to ne moze raditi, tako da, oko od piramide, to je tvoj soj...
Guest- Guest
oink oink
2014-04-19
ne znam kome se onda klanjaju muslimani,te kome su onda svi oni križari kada su išli u pohod na svetu zemlju,tko ih je blagoslivljao i koje molitve su govorili i simbole nosili ?Leteca Pegla wrote:ide ti dobro izvrtanje teza opet, da ne radite nista bez prisile i privole....סמאל wrote:E pa vidiš,nitko te ne tjera,slobona volja,nema prisile kako što je bilo u vrijeme širenje kršćanstva,islama,ili se povinuj ili ti odfikare glavu.Leteca Pegla wrote:
Alo oko, di je piramida?
Ide jako dobro to izvrtanje cinjenica, mora se priznati. Sve lijepi neki celofan, da vas netko nezna mozda bi to probao i otvoriti, a kad ono unutra govno ...
Vjeruj u što želiš ili ne vjeruj,to je bit svega,da nema nikakve privole na vjerovanje ili nevjerovanje.
Sumnja i skeptiizam su poželjne a ne ono,,vjeruj mi na riječ''
Ponudi dokaze i činjenice,preispituj slijepo vjerovanje.Čim počneš razmišljati tako,postaješ sotonist htjela ti to ili ne,jer ne moraš vjerovati u imahinarni lik sotone,samim tim što slijepo ne vjeruješ u dogme,čini te sotonom.
A sto se tice ovih sto su macem sirili "vjeru", pa to su tvoji prijatelji sotonisti bili, zazivali sotonu i klanjali mu se, kao uostalom i danas. Jer niti jedan koji se klanja Bogu to ne moze raditi, tako da, oko od piramide, to je tvoj soj...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I usput pojam Sotonizam ovdje ne označava taj novonastali pokret nego ono što taj pojam znači odavno
Uglavnom ako vas to zbunjuje onda stavite umjesto pojma sotonizam pojam pokvarenosti kad ja kažem sotonizam
Uglavnom ako vas to zbunjuje onda stavite umjesto pojma sotonizam pojam pokvarenosti kad ja kažem sotonizam
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne znam na što konkretno pod ovim misliš ....Leteca Pegla wrote:
ide ti dobro izvrtanje teza opet, da ne radite nista bez prisile i privole....
2015-07-23
Oni se svi klanjaju, koji krse zapovijedi Bozje, kao i ti, tvome gospodaru Sotoni. Pa razno razne ocice od piramide stalno nose te krizeve i pretvaraju se da su ovcice, a kad ono vukovi. Dakle oko od piramide, fora vam je razvaljena ko i amerima njihova fora o sirenju slobode i demokracije bombicama....סמאל wrote:
ne znam kome se onda klanjaju muslimani,te kome su onda svi oni križari kada su išli u pohod na svetu zemlju,tko ih je blagoslivljao i koje molitve su govorili i simbole nosili ?
Guest- Guest
Brkaš pojmove,ovaj novovjeki sotonizam je ništa drugo doli pomodarska i subkulturna pojavnost,a ako bi smo se igrali riječima,onda bi za pokvarenost ali i za licemjernost i brojne druge pojmove,primjerenije izraz bio kršćanstvo,jer nema primjerenijeg izraza za licemjerje i pokvarenost od kršćanstva.RayMabus wrote:I usput pojam Sotonizam ovdje ne označava taj novonastali pokret nego ono što taj pojam znači odavno
2015-07-23
Iknar gej prominija nick, zamijenio te sa Noor zbog avatara
Nepričam o sotonizmu kao novonastalom pokretu, stavite pokvarenost kad ja koristim pojam sotonizam
Nepričam o sotonizmu kao novonastalom pokretu, stavite pokvarenost kad ja koristim pojam sotonizam
2014-04-11
oink oink
2014-04-19
Oko je simbol Horusa,a ne biblijske sotoneLeteca Pegla wrote:Oni se svi klanjaju, koji krse zapovijedi Bozje, kao i ti, tvome gospodaru Sotoni. Pa razno razne ocice od piramide stalno nose te krizeve i pretvaraju se da su ovcice, a kad ono vukovi. Dakle oko od piramide, fora vam je razvaljena ko i amerima njihova fora o sirenju slobode i demokracije bombicama....סמאל wrote:
ne znam kome se onda klanjaju muslimani,te kome su onda svi oni križari kada su išli u pohod na svetu zemlju,tko ih je blagoslivljao i koje molitve su govorili i simbole nosili ?
2015-07-23
Ali to neće promijeniti činjenicu da je islam pokvarenostסמאל wrote:Brkaš pojmove,ovaj novovjeki sotonizam je ništa drugo doli pomodarska i subkulturna pojavnost,a ako bi smo se igrali riječima,onda bi za pokvarenost ali i za licemjernost i brojne druge pojmove,primjerenije izraz bio kršćanstvo,jer nema primjerenijeg izraza za licemjerje i pokvarenost od kršćanstva.RayMabus wrote:I usput pojam Sotonizam ovdje ne označava taj novonastali pokret nego ono što taj pojam znači odavno
2014-04-11
Pa tko tu pravda islam ?RayMabus wrote:Ali to neće promijeniti činjenicu da je islam pokvarenostסמאל wrote:Brkaš pojmove,ovaj novovjeki sotonizam je ništa drugo doli pomodarska i subkulturna pojavnost,a ako bi smo se igrali riječima,onda bi za pokvarenost ali i za licemjernost i brojne druge pojmove,primjerenije izraz bio kršćanstvo,jer nema primjerenijeg izraza za licemjerje i pokvarenost od kršćanstva.RayMabus wrote:I usput pojam Sotonizam ovdje ne označava taj novonastali pokret nego ono što taj pojam znači odavno
Ali islam nije ništa manja pokvarenost od kršćanstva,mada je za kršćanstvo primjereniji izraz licemjerje i ljigavost.
2015-07-23
To oko (upravo ovakvo kakvo ti je na avataru) je simbol koji danas koriste ti nekakvi piramidasi, a oni se klanjaju tom nekom Sotoni. Sto sad...סמאל wrote:
Oko je simbol Horusa,a ne biblijske sotone
Guest- Guest
Nisam znao, mislio sam da oni obrnute križeve,pentagrame i 666Leteca Pegla wrote:To oko (upravo ovakvo kakvo ti je na avataru) je simbol koji danas koriste ti nekakvi piramidasi, a oni se klanjaju tom nekom Sotoni. Sto sad...סמאל wrote:
Oko je simbol Horusa,a ne biblijske sotone
2015-07-23
O evo i međugorska Gospa se pojavilaprckov wrote:oink oink
2015-07-23
Na to da sotonisti ne rade bez prisile i privole, a da je isto prisutno kod onih koji slijede Boga. To je smijesno, ali ajde dobis + za pokusaj....סמאל wrote:ne znam na što konkretno pod ovim misliš ....Leteca Pegla wrote:
ide ti dobro izvrtanje teza opet, da ne radite nista bez prisile i privole....
Guest- Guest
Svak svoje praši, Iknar me pila sa pojmovima i kršćanstvom umjesto da me jednostavno pitaLeviathan2 wrote:kud ste vi zalutali jebate
stvarno vam religije popile mozak
Da kršćani su štovatelji samoubojice
Njima se da omča u ruke i kaže Ako si istinski slijedbenik tog Isusa idi i objesi se
IDEMO DALJE
2014-04-11
Ma i ti su isto samo valjda to neki njihov drugi red ili sto vec. Nisam ti ja ekspert za te stvari, ali se nagledah tih krizeva, ociju, petokraki i cga sve ne u zadnjih mjesec dana toliko da znam vec raspoznati te nekakve simbole....סמאל wrote:
Nisam znao, mislio sam da oni obrnute križeve,pentagrame i 666
Guest- Guest
zato je potreban svijet bez religijaLeviathan2 wrote:kud ste vi zalutali jebate
red wolf,kojeg svi smatraju luckastim,ipak ima najšire shvaćanje
2015-07-23
Ooo,pa ima nade za tebeRayMabus wrote:Svak svoje praši, Iknar me pila sa pojmovima i kršćanstvom umjesto da me jednostavno pitaLeviathan2 wrote:kud ste vi zalutali jebate
Da kršćani su štovatelji samoubojice
Njima se da omča u ruke i kaže Ako si istinski slijedbenik tog Isusa idi i objesi se
IDEMO DALJE
možda ipak ashtar komanda nema toliko različitu percepciju preustroja svijeta od pobornika novog eona
2015-07-23
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam
» Islam is just as European as Christianity
» Slatki,dražesni i čovjekoljubljivi islam
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam
» Islam is just as European as Christianity