Islam je zarazan
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Islam je zarazan
sotona je krscanka budalescinaRayMabus wrote:Konstantin nije religijska nego politička ličnost, Isus je religijska ličnost isto ko i Muhamed no Muhamed je Konstantin i Isus u jednoj osobi zato ja puštam svakog muslimana koji mi na pitanje smatra li širenje religije klanjem odgovori da se ne slaže sa tim kod Muhameda
UPRAVO SE ODREKAO ISLAMA
ODRIČEŠ LI SE SOTONE?
jbte i ti pao pod propagandu
סמאל wrote:Odričeš li se ti Ashtar komande ?RayMabus wrote:Konstantin nije religijska nego politička ličnost, Isus je religijska ličnost isto ko i Muhamed no Muhamed je Konstantin i Isus u jednoj osobi zato ja puštam svakog muslimana koji mi na pitanje smatra li širenje religije klanjem odgovori da se ne slaže sa tim kod Muhameda
UPRAVO SE ODREKAO ISLAMA
ODRIČEŠ LI SE SOTONE?
Pa eto odrićem samo to nije religija, to isto ko da crnca pitaš Odričeš li se crne boje kože? On kaže odrićem i i dalje je crnסמאל wrote:Odričeš li se ti Ashtar komande ?RayMabus wrote:Konstantin nije religijska nego politička ličnost, Isus je religijska ličnost isto ko i Muhamed no Muhamed je Konstantin i Isus u jednoj osobi zato ja puštam svakog muslimana koji mi na pitanje smatra li širenje religije klanjem odgovori da se ne slaže sa tim kod Muhameda
UPRAVO SE ODREKAO ISLAMA
ODRIČEŠ LI SE SOTONE?
Tako da odrićem se ako ti to šta znači
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Islam je mnogo vise od religije. To je ideologija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Svaka je religija (i)ideologija,ako joj se dozvoli da to bude.Ringo10 wrote:Islam je mnogo vise od religije. To je ideologija.
Živio si prije rata u Bosni i znaš da je islam ondje bio tek nešto više od relikta jednog prošlog vremena,po ničemu opasan za ostale vjere.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Asthar komanda nije religija, nije uvjerenje, nije čak ni pisani tekst u nekom kamenu ili knjizi na materijalnoj ravni
Mnogi su tražili biblioteku u svemiru da je unište
NEMERE
Biblioteka je na višim nivoima daleko od materijalne ravni a tamo moš jedino ako si pozitivan
To nije religija nit pisani tekst nego grupa jako pozitivnih bića
ONI SU BIBLIOTEKA
Mnogi su tražili biblioteku u svemiru da je unište
NEMERE
Biblioteka je na višim nivoima daleko od materijalne ravni a tamo moš jedino ako si pozitivan
To nije religija nit pisani tekst nego grupa jako pozitivnih bića
ONI SU BIBLIOTEKA
2014-04-11
I to je Asthar komanda
Onda takvi napiše tekst gdje je između ostalog i odgovor na pitanje o inkarnaciji demona pa piše da su dva načina, jedan je direktno a drugi da ga osoba prizove k sebi pa on preuzme tzv tijelo osjećaja i misli te inkarnirane osobe
Onda dođe neka zla horda kojoj se ne sviđa znanje i to uništi
Onda se ja za sto godina opet inkarniran, mama i tata me odvedi na pješčanu plažu i ja kao malo djete u pijesku to opet napišem
. HAJ I AM ASTHAR KOMAND
Onda takvi napiše tekst gdje je između ostalog i odgovor na pitanje o inkarnaciji demona pa piše da su dva načina, jedan je direktno a drugi da ga osoba prizove k sebi pa on preuzme tzv tijelo osjećaja i misli te inkarnirane osobe
Onda dođe neka zla horda kojoj se ne sviđa znanje i to uništi
Onda se ja za sto godina opet inkarniran, mama i tata me odvedi na pješčanu plažu i ja kao malo djete u pijesku to opet napišem
. HAJ I AM ASTHAR KOMAND
2014-04-11
Znam i mentalitet nasih muslimana i nadam se da ekstremizam nece uhvatiti korijena. Ne bi trebalo.jastreb wrote:Svaka je religija (i)ideologija,ako joj se dozvoli da to bude.Ringo10 wrote:Islam je mnogo vise od religije. To je ideologija.
Živio si prije rata u Bosni i znaš da je islam ondje bio tek nešto više od relikta jednog prošlog vremena,po ničemu opasan za ostale vjere.
Ali onaj srpski udar iz 1992 ih je potpuno izbacio iz racionalnosti i to sad zlorabe islamisticke ideologije.
Zato su oni danas totalno dezorjentirani i kao takvi pogodni za svaku manipulaciju.
2015-09-24
...vrludali su oni dobrano i pocetkom devedesetih...i to dobar dio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vrludali su otkako su Osmanlije otisle sa nasih prostora. Ali nakon 2. sv rata su bili prilicno sekularni. I voljeli su Jugu i onaj sistem.vuksadinare wrote:...vrludali su oni dobrano i pocetkom devedesetih...i to dobar dio
2015-09-24
...zato ih je bilo dosta rezervista jna 1991 narocito u napadima na zapadnu slavoniju i pakrac..ima i dokumentarni film o tome 'komsije'...sto je tragicnije neki su slicnu sudbinu dozivjeli 1992...Ringo10 wrote:Vrludali su otkako su Osmanlije otisle sa nasih prostora. Ali nakon 2. sv rata su bili prilicno sekularni. I voljeli su Jugu i onaj sistem.vuksadinare wrote:...vrludali su oni dobrano i pocetkom devedesetih...i to dobar dio
2015-09-08
Manjak politicke svijesti i to nema veze sa Jugom nego sa njihovim mentalnim sklopom. Tesko su se mirili sa nestankom Juge i zato su bili prilicno izgubljeni.vuksadinare wrote:...zato ih je bilo dosta rezervista jna 1991 narocito u napadima na zapadnu slavoniju i pakrac..ima i dokumentarni film o tome 'komsije'...sto je tragicnije neki su slicnu sudbinu dozivjeli 1992...Ringo10 wrote:Vrludali su otkako su Osmanlije otisle sa nasih prostora. Ali nakon 2. sv rata su bili prilicno sekularni. I voljeli su Jugu i onaj sistem.vuksadinare wrote:...vrludali su oni dobrano i pocetkom devedesetih...i to dobar dio
Ne svi dakako, bila je ekipa koja je bila svjesna sta se zbiva i pripremala nacionalnu startegiju za muslimane, tj Bosnjake.
2015-09-24
sto im ja mogu...da su bili pametniji recimo 1991 i zajedno sa nama irganizuraki obranu...politiku..a ne par dana prije rata 1992..mozda ne bi bilo sukoba izmedju hrvata i muslimana..trebali su odmah jasiti uz nas i janezeRingo10 wrote:Manjak politicke svijesti i to nema veze sa Jugom nego sa njihovim mentalnim sklopom. Tesko su se mirili sa nestankom Juge i zato su bili prilicno izgubljeni.vuksadinare wrote:...zato ih je bilo dosta rezervista jna 1991 narocito u napadima na zapadnu slavoniju i pakrac..ima i dokumentarni film o tome 'komsije'...sto je tragicnije neki su slicnu sudbinu dozivjeli 1992...Ringo10 wrote:Vrludali su otkako su Osmanlije otisle sa nasih prostora. Ali nakon 2. sv rata su bili prilicno sekularni. I voljeli su Jugu i onaj sistem.vuksadinare wrote:...vrludali su oni dobrano i pocetkom devedesetih...i to dobar dio
Ne svi dakako, bila je ekipa koja je bila svjesna sta se zbiva i pripremala nacionalnu startegiju za muslimane, tj Bosnjake.
2015-09-08
Bmk za Bošnje, ja sam Asthar komanda i što reče Šešelj u Haggu Možete samo da me ubijete a onda će se i moj grob boriti protiv vas
Ja ću samo nadodat da ću se ja opet i inkarnirat dok ne postignem cilj a ima nas poprilično i dosadni smo ko hijene kad nekog uhvatimo na zub
ISLAM JE SOTONIZAM
Ja ću samo nadodat da ću se ja opet i inkarnirat dok ne postignem cilj a ima nas poprilično i dosadni smo ko hijene kad nekog uhvatimo na zub
ISLAM JE SOTONIZAM
2014-04-11
S određene točke gledišta,i samo kršćanstvo je sotonizam.RayMabus wrote:Bmk za Bošnje, ja sam Asthar komanda i što reče Šešelj u Haggu Možete samo da me ubijete a onda će se i moj grob boriti protiv vas
ISLAM JE SOTONIZAM
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
politika+religija=islamRingo10 wrote:Islam je mnogo vise od religije. To je ideologija.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa nikoga ni ne preobračujem na kršćanstvo pa da imam obavezu da ga pravdamסמאל wrote:S određene točke gledišta,i samo kršćanstvo je sotonizam.RayMabus wrote:Bmk za Bošnje, ja sam Asthar komanda i što reče Šešelj u Haggu Možete samo da me ubijete a onda će se i moj grob boriti protiv vas
ISLAM JE SOTONIZAM
2014-04-11
Ja uopće nigdje nisam spomenuo da muslimani trebaju preći na kršćanstvo, to me uopće ne zanima tako da ja neznam šta da nekome odgovorim tko mi na moje islam je sotonizam počne pričat da je i kršćanstvo isto
Pa šta to mene brige, to ne umanjuje činjenicu da je islam sotonizam
2014-04-11
Po čemu je islam sotonizam ?RayMabus wrote:Ja uopće nigdje nisam spomenuo da muslimani trebaju preći na kršćanstvo, to me uopće ne zanima tako da ja neznam šta da nekome odgovorim tko mi na moje islam je sotonizam počne pričat da je i kršćanstvo isto
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nijeסמאל wrote:s ovim je sve rečenoLeviathan2 wrote:i na kraju jastrebe, religije su alat za pokoravanje covjecanstva
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Koliko je meni poznato jedino Katolička Crkva ima izrađen postupak za obranu od Sotone.
Neki drugi to pokušavaju imitirati, ali neuspješno, jer se sotonski napadi mogu obraniti
isključivo "u imenu Isusa Krista".
Neki drugi to pokušavaju imitirati, ali neuspješno, jer se sotonski napadi mogu obraniti
isključivo "u imenu Isusa Krista".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam
» Islam is just as European as Christianity
» Slatki,dražesni i čovjekoljubljivi islam
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam