Islam je zarazan
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Islam je zarazan
Koliko je meni poznato jedino Katolička Crkva ima izrađen postupak za obranu od Sotone.
Neki drugi to pokušavaju imitirati, ali neuspješno, jer se sotonski napadi mogu obraniti
isključivo "u imenu Isusa Krista".
Neki drugi to pokušavaju imitirati, ali neuspješno, jer se sotonski napadi mogu obraniti
isključivo "u imenu Isusa Krista".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa eto ako je knjiga koju je napisao ovaj i za nju kaže da je sama božja riječ onda.... je i klanje drugih zbog preobračivanja na islam isto božja riječסמאל wrote:Po čemu je islam sotonizam ?RayMabus wrote:Ja uopće nigdje nisam spomenuo da muslimani trebaju preći na kršćanstvo, to me uopće ne zanima tako da ja neznam šta da nekome odgovorim tko mi na moje islam je sotonizam počne pričat da je i kršćanstvo isto
Pa šta to mene brige, to ne umanjuje činjenicu da je islam sotonizam
Zato musliman koji se s time ne složi prestaje biti musliman
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da,a sad dokaži gdje sotonizam poziva na klanje i ubijanje u ime Sotone i širenje sotonizma mačem i ognjom.RayMabus wrote:Pa eto ako je knjiga koju je napisao ovaj i za nju kaže da je sama božja riječ onda.... je i klanje drugih zbog preobračivanja na islam isto božja riječסמאל wrote:Po čemu je islam sotonizam ?RayMabus wrote:Ja uopće nigdje nisam spomenuo da muslimani trebaju preći na kršćanstvo, to me uopće ne zanima tako da ja neznam šta da nekome odgovorim tko mi na moje islam je sotonizam počne pričat da je i kršćanstvo isto
Pa šta to mene brige, to ne umanjuje činjenicu da je islam sotonizam
Zato musliman koji se s time ne složi prestaje biti musliman
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Izdrkat ću im se ja sad kad ih pobijem i izbrišem s planete, taj detalj je dobro Noor primijetila
Yes of course, rekoh ti da sam demon
2014-04-11
Naravno da je izdrkavanje,ali govorimo figurativno.Leviathan2 wrote:sve je to drkanje nad ljudima
Zašto uskrsnji zeko nije veći bog od Jahvea ili Alaha.
2015-07-23
Demon,zar nisi anđeo ?RayMabus wrote:Izdrkat ću im se ja sad kad ih pobijem i izbrišem s planete, taj detalj je dobro Noor primijetila
Ako si demon a islam je sotonizam,pa kako to da onda ideš protiv demonolotarije ?
2015-07-23
ili spagheti cudoviste od pastafariana :Dסמאל wrote:Naravno da je izdrkavanje,ali govorimo figurativno.Leviathan2 wrote:sve je to drkanje nad ljudima
Zašto uskrsnji zeko nije veći bog od Jahvea ili Alaha.
Ako si demon a islam je sotonizam,pa kako to da onda ideš protiv demonolotarije ?
2014-04-11
misliš po hebrejskoj mitologiji ili ?RayMabus wrote:Demoni i jesu anđeoska hijerarhijaסמאל wrote:Demon,zar nisi anđeo ?RayMabus wrote:Izdrkat ću im se ja sad kad ih pobijem i izbrišem s planete, taj detalj je dobro Noor primijetila
2015-07-23
E to je ono šta ti ne kužiš, ti stalno misliš da demon treba slijedbenike a ne da oni samo testiraju i onda napadnu negativceסמאל wrote:Demon,zar nisi anđeo ?RayMabus wrote:Izdrkat ću im se ja sad kad ih pobijem i izbrišem s planete, taj detalj je dobro Noor primijetila
Imaš pogrešnu predožbu šta demoni točno rade
2014-04-11
jel nam se ovo cvarak ponovio
2014-04-19
Kako imam pogrešno,kad sam koji post ranije nešto slično napisao.RayMabus wrote:E to je ono šta ti ne kužiš, ti stalno misliš da demon treba slijedbenike a ne da oni samo testiraju i onda napadnu negativceסמאל wrote:Demon,zar nisi anđeo ?RayMabus wrote:Izdrkat ću im se ja sad kad ih pobijem i izbrišem s planete, taj detalj je dobro Noor primijetila
Sotona nije zlo,niti štvoanje zla,već kažnjavanje zla.
2015-07-23
ko kazeסמאל wrote:Kako imam pogrešno,kad sam koji post ranije nešto slično napisao.RayMabus wrote:E to je ono šta ti ne kužiš, ti stalno misliš da demon treba slijedbenike a ne da oni samo testiraju i onda napadnu negativceסמאל wrote:Demon,zar nisi anđeo ?RayMabus wrote:Izdrkat ću im se ja sad kad ih pobijem i izbrišem s planete, taj detalj je dobro Noor primijetila
Sotona nije zlo,niti štvoanje zla,već kažnjavanje zla.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Demoni samo testiraju i napadaju negativce
To je sve, nema dalje od toga
A ti drugi što ti misliš da su demoni to su ti grešne duše koje trebaju slijedbenike da ih obožavaju....
... poput Muhameda npr
A ti drugi što ti misliš da su demoni to su ti grešne duše koje trebaju slijedbenike da ih obožavaju....
... poput Muhameda npr
2014-04-11
Grešne duše nemaju uopće takav potencijal.RayMabus wrote:Demoni samo testiraju i napadaju negativce
... poput Muhameda npr
Takvo nešto jedino mogu napraviti drugi u ime njih ili za njih.
da,poput Muhameda,ali i poput Isusa Krista,Hitlera,Staljina.
2015-07-23
Čudno mi je da se na ovoj temi do sada nije pojavio Iknar je gay.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
čudnije da se nije pojavio govindajastreb wrote:Čudno mi je da se na ovoj temi do sada nije pojavio Iknar je gay.
2015-07-23
A nemaju jel, znači on sam je grešna duša inkarnirana i onda još prozove tisuću neinkadniranih grešni duša pa ga jato pomažeסמאל wrote:Grešne duše nemaju uopće takav potencijal.RayMabus wrote:Demoni samo testiraju i napadaju negativce
... poput Muhameda npr
Takvo nešto jedino mogu napraviti drugi u ime njih ili za njih.
da,poput Muhameda,ali i poput Isusa Krista,Hitlera,Staljina.
A nigdje demona
2014-04-11
ide ti dobro izvrtanje teza opet, da ne radite nista bez prisile i privole....סמאל wrote:E pa vidiš,nitko te ne tjera,slobona volja,nema prisile kako što je bilo u vrijeme širenje kršćanstva,islama,ili se povinuj ili ti odfikare glavu.Leteca Pegla wrote:
Alo oko, di je piramida?
Ide jako dobro to izvrtanje cinjenica, mora se priznati. Sve lijepi neki celofan, da vas netko nezna mozda bi to probao i otvoriti, a kad ono unutra govno ...
Vjeruj u što želiš ili ne vjeruj,to je bit svega,da nema nikakve privole na vjerovanje ili nevjerovanje.
Sumnja i skeptiizam su poželjne a ne ono,,vjeruj mi na riječ''
Ponudi dokaze i činjenice,preispituj slijepo vjerovanje.Čim počneš razmišljati tako,postaješ sotonist htjela ti to ili ne,jer ne moraš vjerovati u imahinarni lik sotone,samim tim što slijepo ne vjeruješ u dogme,čini te sotonom.
A sto se tice ovih sto su macem sirili "vjeru", pa to su tvoji prijatelji sotonisti bili, zazivali sotonu i klanjali mu se, kao uostalom i danas. Jer niti jedan koji se klanja Bogu to ne moze raditi, tako da, oko od piramide, to je tvoj soj...
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam
» Islam is just as European as Christianity
» Slatki,dražesni i čovjekoljubljivi islam
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam
» Islam is just as European as Christianity
» Slatki,dražesni i čovjekoljubljivi islam