Hrvati potrošili čak 1,8 milijardi evra u decembru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvati potrošili čak 1,8 milijardi evra u decembru
Mogu.Eroo wrote:Ne možeš.Regoč wrote:Nikakav problem, na šalteru mogu.Eroo wrote:Probaj dignit iz banke 10,000 € u komadu pa ćeš vidjeti čija je to lova.Regoč wrote:To je moja lova. Država je svoju dobila porezom. Od poreza njeka kupe avione, a ja ću kupiti petarde.Eroo wrote:
Nije baš sve "tvoja stvar", jer živiš u zajednici di se međusobna solidarnost podrazumijeva.
Tvojih 500 kn umjesto za pirotehniku se može porabiti za nakup aviona, na primjer.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Može i na bankomatu. Ovisi kakav ugovor ima s bankom.Eroo wrote:Ne možeš.Regoč wrote:Nikakav problem, na šalteru mogu.Eroo wrote:Probaj dignit iz banke 10,000 € u komadu pa ćeš vidjeti čija je to lova.Regoč wrote:To je moja lova. Država je svoju dobila porezom. Od poreza njeka kupe avione, a ja ću kupiti petarde.Eroo wrote:
Nije baš sve "tvoja stvar", jer živiš u zajednici di se međusobna solidarnost podrazumijeva.
Tvojih 500 kn umjesto za pirotehniku se može porabiti za nakup aviona, na primjer.
Trinity-
2014-04-17
Nope..bar u Svabiji..imas limit dnevni..Ja glumio pamet,kad sam isao doli,renovirati kucu..sveukupno oko 25k ojra..dici cu ja to na bankomatu doli..majuna...mogu dici samo 2000 kuna dnevno...i morao se vratiti u Svabiju,i opet,nisam mogao dici u bilo kojoj poslovnici,nego glavnom sjedistu banke..rekao sam hocu tu lovu,sve je proslo oke,cura sve u kompu sredila,.vratila mi EC karticu,i rekla odite do onog bankomata i samo gurnite karticu unutra..nije potreban pin..Triny wrote:Može i na bankomatu. Ovisi kakav ugovor ima s bankom.Eroo wrote:Ne možeš.Regoč wrote:Nikakav problem, na šalteru mogu.Eroo wrote:Probaj dignit iz banke 10,000 € u komadu pa ćeš vidjeti čija je to lova.Regoč wrote:
To je moja lova. Država je svoju dobila porezom. Od poreza njeka kupe avione, a ja ću kupiti petarde.
ja gurnuo,kad ono masina pocela šlingati ojrove..25k Ojra..
Guest- Guest
U hr se ne može pridići ni 1 eur na bankomatu, a da ne spominjemo iznose o kakvima lupate...
Nije istina. U zagrebačkoj banci imaš bankomate na kojima možeš dići eure.Totenkopf wrote:U hr se ne može pridići ni 1 eur na bankomatu, a da ne spominjemo iznose o kakvima lupate...
Ako se sjetim, slikam ga.
Trinity-
2014-04-17
Imaš limit. Ja mogu dići 10000 kn. Nudili mi i više.pismejker wrote:Nope..bar u Svabiji..imas limit dnevni..Ja glumio pamet,kad sam isao doli,renovirati kucu..sveukupno oko 25k ojra..dici cu ja to na bankomatu doli..majuna...mogu dici samo 2000 kuna dnevno...i morao se vratiti u Svabiju,i opet,nisam mogao dici u bilo kojoj poslovnici,nego glavnom sjedistu banke..rekao sam hocu tu lovu,sve je proslo oke,cura sve u kompu sredila,.vratila mi EC karticu,i rekla odite do onog bankomata i samo gurnite karticu unutra..nije potreban pin..Triny wrote:Može i na bankomatu. Ovisi kakav ugovor ima s bankom.Eroo wrote:Ne možeš.Regoč wrote:Nikakav problem, na šalteru mogu.Eroo wrote:
Probaj dignit iz banke 10,000 € u komadu pa ćeš vidjeti čija je to lova.
ja gurnuo,kad ono masina pocela šlingati ojrove..25k Ojra..
Trinity-
2014-04-17
A mogli su kupiti makar jednu mjesalicu i pokloniti je eri..
2016-11-17
Vidiš ti moj Govinda, oni za tri dana potroše vaš proračun u pizdarije i jope kukakju.govinda wrote:A mogli su kupiti makar jednu mjesalicu i pokloniti je eri..
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Ne može.Triny wrote:Može i na bankomatu. Ovisi kakav ugovor ima s bankom.Eroo wrote:Ne možeš.Regoč wrote:Nikakav problem, na šalteru mogu.Eroo wrote:Probaj dignit iz banke 10,000 € u komadu pa ćeš vidjeti čija je to lova.Regoč wrote:
To je moja lova. Država je svoju dobila porezom. Od poreza njeka kupe avione, a ja ću kupiti petarde.
2016-07-22
a ti bi mogao malo da mi se sagnes i pogledas...ero, ucero ti Mustafa Busuladzic..Eroo wrote:Vidiš ti moj Govinda, oni za tri dana potroše vaš proračun u pizdarije i jope kukakju.govinda wrote:A mogli su kupiti makar jednu mjesalicu i pokloniti je eri..
2016-11-17
Znamo mi da si bizantinac, ne moraš to dokazivati.govinda wrote:a ti bi mogao malo da mi se sagnes i pogledas...ero, ucero ti Mustafa Busuladzic..Eroo wrote:Vidiš ti moj Govinda, oni za tri dana potroše vaš proračun u pizdarije i jope kukakju.govinda wrote:A mogli su kupiti makar jednu mjesalicu i pokloniti je eri..
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Srbija će za tri godine Hrvatskoj da pobegne za 3,5 milijardi evra"
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Hrvati "otkrili" Sunce, ulažu 100 miliona evra u solarne elektrane
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Hrvati "otkrili" Sunce, ulažu 100 miliona evra u solarne elektrane
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
Page 2 of 2