Živi zid prestigao SDP u Istri i Rijeci
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Živi zid prestigao SDP u Istri i Rijeci
od svih negativnih stvari i čuda u Hrvatskoj se dogodilo i to da nema od tih tisuću stranaka ni jedne istinski lijeve koja bi se zalagala za stradale u divljanju i pljačkanju političara svih ovih godina.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Gle razlika je između Pernara i Sinčića. Pernar želi biti neki univerzalnih humanist koji bi mjenjao svijet na bolje, želi svima dobro(živi u oblacima) a Sinčić je tvrdi nacionalist - maka je Tita iz Karlovaca tamo je glasovao negdje da ga se makne, pa ga je dosta ljevih napalo, a onda je on rekao da veličanje masovnog ubojice(tite) se kosi sa ŽZom
Guest- Guest
a što se tiće živog zida i pernara,da sudjeluju u vlasti ne bi se dogodilo ništa strašnije nego se događalo svih ovih godina.
vili40-
2015-08-02
Nećeš dočekati takvu strnku, jer je nemate u korpusu. To što se je namjeravalo baviti politikom trenutno gledašvili40 wrote:od svih negativnih stvari i čuda u Hrvatskoj se dogodilo i to da nema od tih tisuću stranaka ni jedne istinski lijeve koja bi se zalagala za stradale u divljanju i pljačkanju političara svih ovih godina.
i možeš samo birati manje zlo. Živi zid nema kadra ni za upravljati jednim kvartom, a kamo li državom.
Ustvari, ako bi iz svih stranaka pokupili najbolje teško bi sastavili jednu solidnu državotbornu ekipu.
Ne sanjajte, komunizam je pase zauvijek.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
vili40 wrote:a što se tiće živog zida i pernara,da sudjeluju u vlasti ne bi se dogodilo ništa strašnije nego se događalo svih ovih godina.
samo sudjelovanje u vlasti bi bilo pisanje po svemu do sad izgovorenome osim ako ne osvoje vlast samostalno
a onda tako nam bog pomogao srecom nije realno
da se razumimo ZZ mi pizitivci i potrebni u rangu par zastupnika koji ne daju disat vladajucima
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ne sudjeluju u vlasti jer ne znaju što bi s tim. Jedno je upravljati sistemom, a drugo promatrat iz udobne saborke fotelje.vili40 wrote:a što se tiće živog zida i pernara,da sudjeluju u vlasti ne bi se dogodilo ništa strašnije nego se događalo svih ovih godina.
Znaju oni to veoma dobro. Ne zbog toga što su pametni već instiktivno. Nisi ni od koga od tih čuo što bi oni napravili
s Agrokorom, a problem je (paradoksalno!) veoma jednostavan- Agrokor nije vrijedan onoliko koliko je dužan i to je sva priča.
Ostane rasprodaja i poplaćanje onih kojima se dužno.
Last edited by Eroo on 31/12/2017, 13:44; edited 1 time in total
2016-07-22
još sinčić poziva na sukob sa slovenijom, što sam protiv- sinčić je hard core nacionalist. ali je inteligentan, inžinjer sa FERa, nije sklon teorijama zavjere, voli znanstvene činjenice i raspravu.
Guest- Guest
točno. može jedino najbolje ićivili40 wrote:a što se tiće živog zida i pernara,da sudjeluju u vlasti ne bi se dogodilo ništa strašnije nego se događalo svih ovih godina.
Guest- Guest
ono sto je govorio kao na
tjah, naravno da ti se svidaju ti desnicari...i nemoj molim te mene stavljati u istu korelaciju sa Dverima...a sto se tice Pernara bio je u Brckom u jednom kaficu kad je isao u Tuzlu, sjedio je za susjednim stolom...prica mu je bila kao da citam Dnevni avaz..valjda je konto da ce ga ekipa zbog toga voljeti...i gle cua, oko nejga za stolom sve sda ekipa...tako da sto se Pernara tice i on je kao i ti..kad je dosao u Tuzlu tamo je opet bio ljevicar, Trocki bi mu pozavidio....epikur37 wrote:govinda wrote:I ja se cudim, Pernar po Bosni kad gostuje veci je Bosnjak od Bakira...Pernar kad ode u Srbiju onda se druzi sa Dverima...debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Također dajem podršku ŽZ.
zasto ti sine brute ?
Dveri su ok, kao i bošnjaci (samo što vama fali država, al pomalo)....nisu ni srbi dobili državu dok se nismo odvojili od njih ;)
2016-11-17
Pinochet wrote:još sinčić poziva na sukob sa slovenijom, što sam protiv- sinčić je hard core nacionalist. ali je inteligentan, inžinjer sa FERa, nije sklon teorijama zavjere, voli znanstvene činjenice i raspravu.
prije par godina bio i rado iznosio danas mudro suti ili sazrio
2014-04-12
pa sazrio.. prije je bio momak na početku dvadesetih , sada je pri kraju, cjepio je dijete, ne priča o ekonomskim teorijama zavjere itd.. zato je i šef ŽZa, Pernar jest inteligentan, on je pokrenuo pokret, ali je shvatio da će ga hrpa ljudi doživljavati kao redikula, pa je uvalio štrebera Sinčića da bude šef stranke. Pametno. Sa jedne strane imaš štrebersku komponetu(Sinčić) na koju se dobar dio populacije pali, sa druge strane imaš teorije zavjere što isto prolaze(Pernar)debotoijusto wrote:Pinochet wrote:još sinčić poziva na sukob sa slovenijom, što sam protiv- sinčić je hard core nacionalist. ali je inteligentan, inžinjer sa FERa, nije sklon teorijama zavjere, voli znanstvene činjenice i raspravu.
Guest- Guest
Oš reć mudro laže? To vam treba...Mesić nakon Mesića.debotoijusto wrote:Pinochet wrote:još sinčić poziva na sukob sa slovenijom, što sam protiv- sinčić je hard core nacionalist. ali je inteligentan, inžinjer sa FERa, nije sklon teorijama zavjere, voli znanstvene činjenice i raspravu.
2016-07-22
zemlja s najmanjim rastom u Eurozoni u 2017 (1,5%) - Grčka.
Glasajte za Živi Zid...
Glasajte za Živi Zid...
Biraci dobiju iste onakve kakvi su oni samimarcellus wrote:Rijeka iz zla u gore, s debelog na debilnog
Debilni ili debeli
To je u demokraciji dobar pokazatelj cemunsluze izbiri
Tome da se iz ciklusa u ciklus pokazuje kako su biraci sve sve glupLji i lakse nasjedaju
Tak da je demokracija totalno promašeni politicki koncept koji nista nevmjenja osim sto INDICIRA GLUPOST
marcellus wrote:zemlja s najmanjim rastom u Eurozoni u 2017 (1,5%) - Grčka.
Glasajte za Živi Zid...
nesjećam se kada je ŽZ bio na vlasti i razjebao domovinu kao što su je razjebali domoljubi i antifašisti
Guest- Guest
a gdje smo mi bez živog zida?marcellus wrote:zemlja s najmanjim rastom u Eurozoni u 2017 (1,5%) - Grčka.
Glasajte za Živi Zid...
vili40-
2015-08-02
prezadnji u Europi, uskoro i zadnji kada Bugarska prestigne za koju godinuvili40 wrote:a gdje smo mi bez živog zida?marcellus wrote:zemlja s najmanjim rastom u Eurozoni u 2017 (1,5%) - Grčka.
Glasajte za Živi Zid...
Guest- Guest
dao bih jedan savjet tim samoproglašenim domoljubima koji su poharali zemlju da se vremena mijenjaju i da još malo pa će ozbiljno pušit na glasovima u dijaspori.Ovih par mjeseci što sam vani ne vidim da su naši ljudi baš pretjerano skloni hdz-u ali dobro izborni zakon se uvijek može promijeniti.Pinochet wrote:prezadnji u Europi, uskoro i zadnji kada Bugarska prestigne za koju godinuvili40 wrote:a gdje smo mi bez živog zida?marcellus wrote:zemlja s najmanjim rastom u Eurozoni u 2017 (1,5%) - Grčka.
Glasajte za Živi Zid...
vili40-
2015-08-02
Pinochet wrote:prezadnji u Europi, uskoro i zadnji kada Bugarska prestigne za koju godinuvili40 wrote:a gdje smo mi bez živog zida?marcellus wrote:zemlja s najmanjim rastom u Eurozoni u 2017 (1,5%) - Grčka.
Glasajte za Živi Zid...
rvati su prvi slučaj u povijesti ljudskog roda koji su uništili sami sebe.
Guest- Guest
ako slučajno izađem na slijedeće izbore zamolio bih za savjet.Pošto su živi zid i most populisti i nesposobni redikuli koji bi uništili zemlju,kojoj stranci da podarim svoj glas?
vili40-
2015-08-02
https://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_politi%C4%8Dkih_stranaka_u_Hrvatskojvili40 wrote:ako slučajno izađem na slijedeće izbore zamolio bih za savjet.Pošto su živi zid i most populisti i nesposobni redikuli koji bi uništili zemlju,kojoj stranci da podarim svoj glas?
izbor veci nego konzum , 83. nada dobro zvuci , da su sad izbori dao bi glas pametno sutra ne znam
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» AfD prestigao SPD
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» evo čime cijepe u Istri...
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» AfD prestigao SPD
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» evo čime cijepe u Istri...
Page 3 of 4