evo čime cijepe u Istri...
Page 1 of 1
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: evo čime cijepe u Istri...
planirani datum druge doze dva mjeseca? sredina četvrtog. s obzirom na sezonalnost virusa bolje primit drugu dozu u desetom mjesecu.
mutava baštarda wrote:Zenica blues...
multikulti sredina
Pa uglavnom su tamo (pa i u ZG sve više) medicinske sestre iz Bosne, tako da ne čudi ako joj je sve Zenica...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
u zenicu sam ja iso u skolu
opalimo pjehe iz kaknja preko busovace pa na poculicu i slegnemo u travnicku ulicu
opalimo pjehe iz kaknja preko busovace pa na poculicu i slegnemo u travnicku ulicu
2014-04-19
jesu te cijepili u skoliprckov wrote:u zenicu sam ja iso u skolu
Ili u zatvoru
Ne vjerujem ni u tu Astru ni ono od Bill Gatesa
Vjerujem samo u ruska cjepiva
Vjerujem samo u ruska cjepiva
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Cicin Sain:Ideoloski zatucane ne vise uvjeravati da se cijepe
» Želim primiti sve tri doze, uključujući i dodatnu. Pozivam sve građane da se cijepe
» Studenti se izlažu virusu kako bi došli do kovid potvrda radje nego da se cijepe
» "Bez injekcije, bez naknada": Australija ukinula socijalna davanja roditeljima koji ne cijepe djecu
» Saborski zastupnici cijepe se da bi, kao, popularizirali cjepivo. Uzeo ga je i Đakić, koji je prebolio koronu
» Želim primiti sve tri doze, uključujući i dodatnu. Pozivam sve građane da se cijepe
» Studenti se izlažu virusu kako bi došli do kovid potvrda radje nego da se cijepe
» "Bez injekcije, bez naknada": Australija ukinula socijalna davanja roditeljima koji ne cijepe djecu
» Saborski zastupnici cijepe se da bi, kao, popularizirali cjepivo. Uzeo ga je i Đakić, koji je prebolio koronu
Page 1 of 1