Novi nacin smaknuca
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Novi nacin smaknuca
Odsad cemo morati stediti pa ce se pojedinci umjesto pred strijeljackim vodom naci pred barom prepunom umiljatih zivotinjica.
Inace te zivotinjice su povremeno jako gladne pa znaju biti agresivne ako ne jedu.
Taj nacin smaknuca jos razmatramo u velikom cetvercu.
Mozda ga uvedemo vec iduce godine.
Samo da napomenen da se radi o krokodilima.
Inace te zivotinjice su povremeno jako gladne pa znaju biti agresivne ako ne jedu.
Taj nacin smaknuca jos razmatramo u velikom cetvercu.
Mozda ga uvedemo vec iduce godine.
Samo da napomenen da se radi o krokodilima.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Novi nacin smaknuca
Nesrico, di ces naci krokodile sad zimi, pokrepat ce ti od hladnoce...
darth_vader-
2014-04-17
Nedavno moj kum, koji voli pomalo kuhat za svoju dušu kupio u Metrou meso krokodila i pripremio sam to. Da mi je prije rekao što jedem vjerojatno nebi probao, ovako mogu reći da nije loše. Zato Ante, daj mi tog krokodila...
P.S. Prijedlog, bara puna pirana...
Guest- Guest
Meso krokodila mi je nudilo u Tklaci prije par miseci...
Odbija san...
:D
Odbija san...
:D
Guest- Guest
Mi smo mastoviti vec cemo pronaci nacinTommy R wrote:Nedavno moj kum, koji voli pomalo kuhat za svoju dušu kupio u Metrou meso krokodila i pripremio sam to. Da mi je prije rekao što jedem vjerojatno nebi probao, ovako mogu reći da nije loše. Zato Ante, daj mi tog krokodila...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Koliko je ivaj forum jadan da je to nemoguce virovati.
Svako govno i meni mora replicirati i jos san doticnoj osobi lipo porucija da ne sere i neobraca mi se
Svako govno i meni mora replicirati i jos san doticnoj osobi lipo porucija da ne sere i neobraca mi se
2015-09-13
naručeno je 15 krokodila iz doline nila, do nedjelje će bit jako gladni
Guest- Guest
operw wrote:naručeno je 15 krokodila iz doline nila, do nedjelje će bit jako gladni
2015-09-13
Similar topics
» Za Nijemce novi, za Hrvate stari način zdravstvene skrbi
» Otkriven novi organ – hoće li se doznati na koji način metastaziraju karcinomi?!
» Tko će biti novi predsjednik Hajduka posto je novi-bivši predjednik Hajduka ustvrdio da su švorc...
» ISIL objavio snimku smaknuća navodnog ruskog špijuna i zaprijetio Putinu
» Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
» Otkriven novi organ – hoće li se doznati na koji način metastaziraju karcinomi?!
» Tko će biti novi predsjednik Hajduka posto je novi-bivši predjednik Hajduka ustvrdio da su švorc...
» ISIL objavio snimku smaknuća navodnog ruskog špijuna i zaprijetio Putinu
» Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1