Berlin uvodi sigurne zone za žene
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Berlin uvodi sigurne zone za žene
Na kakvoj mu je žurci stara začela, dobro je da ne laje.Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A Toten ? Sigurno je i on nešto skrivio a ti se kao svaki dobri balija samo branišgovinda wrote:Da se zna, uzvracam kaji na neke uvrede od prosli mjesec koje mi je uputila a ono vlasko govno django se umijesao jer valjda glumi kajinog zastitnika ovdje na forumu, sta li...i davno sam rekao, ko meni jednu uvredu ja njemu deset...Iknar je gay wrote:Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kao, ne znamo Kaju, jel!Iknar je gay wrote:Ajd od ovih mudonja to i nije nekakvo čudo,ali Kaja,zar jedna dama da koristi ovakav riječnik.maggie13 wrote:Moze li gore..
A tek kozi.maggie13 wrote:Raspalis se u sekundu, pa te ponese.govinda wrote:Moze al mi Regoc zabranio :) ja sam se popisao veceras na koga sam htio i do sutra navece ne mislim opet...maggie13 wrote:Moze li gore..
Nije ti ni zeni lako.
2014-04-19
Pa zna da sam ustaša...kaja wrote:A Toten ? Sigurno je i on nešto skrivio a ti se kao svaki dobri balija samo branišgovinda wrote:Da se zna, uzvracam kaji na neke uvrede od prosli mjesec koje mi je uputila a ono vlasko govno django se umijesao jer valjda glumi kajinog zastitnika ovdje na forumu, sta li...i davno sam rekao, ko meni jednu uvredu ja njemu deset...Iknar je gay wrote:Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
A po novobošnjačkoj historiografiji to nije dobro...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Pa sta sam nepristojno rekla? Osim da je ovaj balija i stalno meraci koze, jel to nešto pogrešno? I da je kreten. Pa je, sto da pišem da je pametan i lažem..
2015-08-15
Pravi Balija. Prvo napravi sranje pa sе onda pravda i glumi žrtvu. Prošli mesec? Ma sisaj kurac.govinda wrote:Da se zna, uzvracam kaji na neke uvrede od prosli mjesec koje mi je uputila a ono vlasko govno django se umijesao jer valjda glumi kajinog zastitnika ovdje na forumu, sta li...i davno sam rekao, ko meni jednu uvredu ja njemu deset...Iknar je gay wrote:Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
Last edited by dzango on 31/12/2017, 00:53; edited 1 time in total
2014-04-19
Aha, to. Pa kazem da je kreten..Totenkopf wrote:Pa zna da sam ustaša...kaja wrote:A Toten ? Sigurno je i on nešto skrivio a ti se kao svaki dobri balija samo branišgovinda wrote:Da se zna, uzvracam kaji na neke uvrede od prosli mjesec koje mi je uputila a ono vlasko govno django se umijesao jer valjda glumi kajinog zastitnika ovdje na forumu, sta li...i davno sam rekao, ko meni jednu uvredu ja njemu deset...Iknar je gay wrote:Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
2015-08-15
dzango wrote:Pravi Balija. Prvo napravi sranje pa sr onda pravda i glumi žrtvu. Prošli mesec? Ma sisaj kurac.govinda wrote:Da se zna, uzvracam kaji na neke uvrede od prosli mjesec koje mi je uputila a ono vlasko govno django se umijesao jer valjda glumi kajinog zastitnika ovdje na forumu, sta li...i davno sam rekao, ko meni jednu uvredu ja njemu deset...Iknar je gay wrote: Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
2015-08-15
Djedovi im se u mezarima okreću.Totenkopf wrote:Pa zna da sam ustaša...kaja wrote:A Toten ? Sigurno je i on nešto skrivio a ti se kao svaki dobri balija samo branišgovinda wrote:Da se zna, uzvracam kaji na neke uvrede od prosli mjesec koje mi je uputila a ono vlasko govno django se umijesao jer valjda glumi kajinog zastitnika ovdje na forumu, sta li...i davno sam rekao, ko meni jednu uvredu ja njemu deset...Iknar je gay wrote:Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
e dobro momak, prvi si spomenuo moju majku pa da ti odgovorim, inace sam vec rekao da sam zavrsio sa vas dvoje veceras ali ne mogu ti ovo precutati; jebem ti mater mrtvu dok ne ozivi i jebem je dok umre od mog kurca i onda je opet jebem dok ne ozivi...sto se mene tice ja sam razmjenu filozofskih teza sa vas dvoje zavrsio za veceras.dzango wrote:Na kakvoj mu je žurci stara začela, dobro je da ne laje.Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
2016-11-17
Toten me nazvao balincetom i ja mu jebo mater iznad Metkovica. Sam se umijesao u raspravu koju sam imao sa kajom, ja ga nisam zvao, mozda kaja jeste. On meni uvredu, ja njemu uvredu. Bogati, zar ste mislili da cu sutiti? Koji vam je kurac? Vi uvrijedite prvi, ja odgovorim. Sto se tice kaje, za nju cu uvijek prvi reci da je flundra. Vas ostale ne vrijedjam prvi. Ne glumim zrtvu nego vam kazem da znate, posto malo malo to zaboravite.
2016-11-17
Sa mnom nisi završio...
Spominjao si mi samo mater općenito...
Aj malo detaljnije, da vidimo tzv. bošnjačku tzv. kulturu na djelu...
Last edited by Totenkopf on 31/12/2017, 01:03; edited 1 time in total
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Čuj balijo tebi bi se moglo odgovoriti u istom tonu, al kako da kažem..dosadan si i ekstra glup pa nitko nema volje.govinda wrote:e dobro momak, prvi si spomenuo moju majku pa da ti odgovorim, inace sam vec rekao da sam zavrsio sa vas dvoje veceras ali ne mogu ti ovo precutati; jebem ti mater mrtvu dok ne ozivi i jebem je dok umre od mog kurca i onda je opet jebem dok ne ozivi...sto se mene tice ja sam razmjenu filozofskih teza sa vas dvoje zavrsio za veceras.dzango wrote:Na kakvoj mu je žurci stara začela, dobro je da ne laje.Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
Tako da jedi govna, uci arapski i ne dosađuj. I ne diraj koze majmune
2015-08-15
Moja majka je živa i ne plaši se takvih silnih jebača. Bolje je pripaziti na neku mrtvu kozu u nekom jarku ili u klanici. Od te bo jebačine svakako nešto moglo biti.govinda wrote:e dobro momak, prvi si spomenuo moju majku pa da ti odgovorim, inace sam vec rekao da sam zavrsio sa vas dvoje veceras ali ne mogu ti ovo precutati; jebem ti mater mrtvu dok ne ozivi i jebem je dok umre od mog kurca i onda je opet jebem dok ne ozivi...sto se mene tice ja sam razmjenu filozofskih teza sa vas dvoje zavrsio za veceras.dzango wrote:Na kakvoj mu je žurci stara začela, dobro je da ne laje.Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
A vidjeli smo upravo. A dosta vidjeti koliko smeća iza njih ostaje kad prođu.. ekološku katastrofu napraveTotenkopf wrote:Da mnom nisi...
2015-08-15
Da, spomenuo sam ti mater jer si me nazvao turskim balincetom.I svaki put cu svakome jebati mater ko me tako nazove. Imas problem s time? Zivo me zaboli jedna stvar. Jel sad malo jasnije?Totenkopf wrote:Da mnom nisi...
2016-11-17
Jebem ti mater zbog onog balijo, flundro.kaja wrote:Čuj balijo tebi bi se moglo odgovoriti u istom tonu, al kako da kažem..dosadan si i ekstra glup pa nitko nema volje.govinda wrote:e dobro momak, prvi si spomenuo moju majku pa da ti odgovorim, inace sam vec rekao da sam zavrsio sa vas dvoje veceras ali ne mogu ti ovo precutati; jebem ti mater mrtvu dok ne ozivi i jebem je dok umre od mog kurca i onda je opet jebem dok ne ozivi...sto se mene tice ja sam razmjenu filozofskih teza sa vas dvoje zavrsio za veceras.dzango wrote:Na kakvoj mu je žurci stara začela, dobro je da ne laje.Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
Tako da jedi govna, uci arapski i ne dosađuj. I ne diraj koze majmune
2016-11-17
Drug Tito trebao bi dobiti posmrtnu nagradu za fiziku i kemiju,s obzirom od kakvog zvjerinjaka je uspio napraviti državu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ajde bar će ove godine nakon šta doktori i inžinjeri odigraju taharrush (tradicionalna muslimanska društvena igra) njemice dobiti psihološku pomoć ukoliko se probiju do sigurne zone.
Dobro de Mujo , ne prodaj kikiriki. Nisu džabe vicevi o vašoj pameti.govinda wrote:Toten me nazvao balincetom i ja mu jebo mater iznad Metkovica. Sam se umijesao u raspravu koju sam imao sa kajom, ja ga nisam zvao, mozda kaja jeste. On meni uvredu, ja njemu uvredu. Bogati, zar ste mislili da cu sutiti? Koji vam je kurac? Vi uvrijedite prvi, ja odgovorim. Sto se tice kaje, za nju cu uvijek prvi reci da je flundra. Vas ostale ne vrijedjam prvi. Ne glumim zrtvu nego vam kazem da znate, posto malo malo to zaboravite.
Mujazin se uvrijedio jer nisam bas lijepo o njegovim Afganistancima
2015-08-15
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» U svim tim slučajevima radi se o lokacijama koje su u Generalnom urbanističkom planu (GUP) planu označene kao D8 zone, odnosno zone za javne i društvene sadržaje
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
Page 9 of 12