Berlin uvodi sigurne zone za žene
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Berlin uvodi sigurne zone za žene
Kao i uvijek, hijene samo u coporu napadaju..nije vam dosta? Dobili ste sve troje po pickama, hade sad, smirite se ili odjebite odavde...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
Bolje da je ovde. Bar su koze sigurne.Totenkopf wrote:Tursko balinče je večeras dežurni na forumu od kozojeba...
Nemojte ga zajebavat, i on bi vjerojatno išao spavati al ne može kad radi...
Meni jeste sutra Nova godina, dzangu nije, on ce da slavi tek za 14 dana...Regoč wrote:Boli ga, nije njemu sutra doček Nove, ima vremena.Totenkopf wrote:Tursko balinče je večeras dežurni na forumu od kozojeba...
2016-11-17
da me mogu oboje razumiti :)Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
2016-11-17
Ma ja to kao primjer. Nije da bi ti slavil po nemuslimanskom kalendaru.govinda wrote:Meni jeste sutra Nova godina, dzangu nije, on ce da slavi tek za 14 dana...Regoč wrote:Boli ga, nije njemu sutra doček Nove, ima vremena.Totenkopf wrote:Tursko balinče je večeras dežurni na forumu od kozojeba...
Tebi su samo životinje na 4 noge u glavi...govinda wrote:Kao i uvijek, hijene samo u coporu napadaju..nije vam dosta? Dobili ste sve troje po pickama, hade sad, smirite se ili odjebite odavde...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ma ja ba, nista ja ne slavim osim Bajrama i po cijeli dan samo siljim kolce i gledam hoce li kakav Vlah ili Latin naici pa da okitim kolac...Regoč wrote:Ma ja to kao primjer. Nije da bi ti slavil po nemuslimanskom kalendaru.govinda wrote:Meni jeste sutra Nova godina, dzangu nije, on ce da slavi tek za 14 dana...Regoč wrote:Boli ga, nije njemu sutra doček Nove, ima vremena.Totenkopf wrote:Tursko balinče je večeras dežurni na forumu od kozojeba...
Last edited by govinda on Sat 30 Dec - 23:40; edited 1 time in total
2016-11-17
To me i brine. U udruzi sam za zaštitu zivotinja. Ajde bar dok je ovdje njih ne ganja..dzango wrote:Ti si pored ovog mudžosa skroz sigurna. On žene i ne gleda. Više ga interesuje da obilazi štale i obore.kaja wrote:Ja ba , ti pametan .. i stalno ti se vrti po glavi vidim nešto na 4 noge sto mekeće vidimgovinda wrote:ma eto ti je, sta si ljubomoran? Oboje ste glupi ko kurac pa ste se taman nasli..hajd sad odjebi graciozno kao antilopa u africkoj zori...dzango wrote:Ne brinem ja za Kaju. Pre bi brinuo za komšisku kozu ali to je u tvom selu normalno pa je jadna i navikla.govinda wrote:
A ja ti preporucujem taze jetrice iz Zute kuce..sta je picko cetnicka, gazim ti kaju pa si ljubomoran?
Bozesacuvaj
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moze li gore..
2014-04-11
Moze al mi Regoc zabranio :) ja sam se popisao veceras na koga sam htio i do sutra navece ne mislim opet...maggie13 wrote:Moze li gore..
2016-11-17
Sem ako nije neku kozu zatvorio u spavaću sobu i sad merači i odlaže zadovoljstvo.kaja wrote:To me i brine. U udruzi sam za zaštitu zivotinja. Ajde bar dok je ovdje njih ne ganja..dzango wrote:Ti si pored ovog mudžosa skroz sigurna. On žene i ne gleda. Više ga interesuje da obilazi štale i obore.kaja wrote:Ja ba , ti pametan .. i stalno ti se vrti po glavi vidim nešto na 4 noge sto mekeće vidimgovinda wrote:ma eto ti je, sta si ljubomoran? Oboje ste glupi ko kurac pa ste se taman nasli..hajd sad odjebi graciozno kao antilopa u africkoj zori...dzango wrote:
Ne brinem ja za Kaju. Pre bi brinuo za komšisku kozu ali to je u tvom selu normalno pa je jadna i navikla.
Bozesacuvaj
Ajde nam sad to reci na svom bošnjačkom da vidimo kako se kaže..govinda wrote:da me mogu oboje razumiti :)Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
2015-08-15
Da se zna, uzvracam kaji na neke uvrede od prosli mjesec koje mi je uputila a ono vlasko govno django se umijesao jer valjda glumi kajinog zastitnika ovdje na forumu, sta li...i davno sam rekao, ko meni jednu uvredu ja njemu deset...Iknar je gay wrote:Kad pročitam ovakve izljeve primitivizma i vulgarnosti,onda vidim da niti mi nismo ništa bolji i civiliziraniji od tamo nekih iz trećeg svijeta.
2016-11-17
Ajd od ovih mudonja to i nije nekakvo čudo,ali Kaja,zar jedna dama da koristi ovakav riječnik.maggie13 wrote:Moze li gore..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Užas..dzango wrote:Sem ako nije neku kozu zatvorio u spavaću sobu i sad merači i odlaže zadovoljstvo.kaja wrote:To me i brine. U udruzi sam za zaštitu zivotinja. Ajde bar dok je ovdje njih ne ganja..dzango wrote:Ti si pored ovog mudžosa skroz sigurna. On žene i ne gleda. Više ga interesuje da obilazi štale i obore.kaja wrote:Ja ba , ti pametan .. i stalno ti se vrti po glavi vidim nešto na 4 noge sto mekeće vidimgovinda wrote:
ma eto ti je, sta si ljubomoran? Oboje ste glupi ko kurac pa ste se taman nasli..hajd sad odjebi graciozno kao antilopa u africkoj zori...
Bozesacuvaj
2015-08-15
govinda wrote:ma ja ba, nista ja ne slavim osim Bajrama i po cijeli dan samo siljim kolce i gledam hoce li kakav Vlah ili Latin naici pa da okitim kolac...Regoč wrote:Ma ja to kao primjer. Nije da bi ti slavil po nemuslimanskom kalendaru.govinda wrote:Meni jeste sutra Nova godina, dzangu nije, on ce da slavi tek za 14 dana...Regoč wrote:Boli ga, nije njemu sutra doček Nove, ima vremena.Totenkopf wrote:Tursko balinče je večeras dežurni na forumu od kozojeba...
Raspalis se u sekundu, pa te ponese.govinda wrote:Moze al mi Regoc zabranio :) ja sam se popisao veceras na koga sam htio i do sutra navece ne mislim opet...maggie13 wrote:Moze li gore..
Nije ti ni zeni lako.
2014-04-11
Ne smijem protiv zena.Iknar je gay wrote:Ajd od ovih mudonja to i nije nekakvo čudo,ali Kaja,zar jedna dama da koristi ovakav riječnik.maggie13 wrote:Moze li gore..
2014-04-11
Na kakvoj mu je žurci stara začela, dobro je da ne laje.Regoč wrote:Srbijanskodalmatinski dijalekt?govinda wrote:matora straca
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» U svim tim slučajevima radi se o lokacijama koje su u Generalnom urbanističkom planu (GUP) planu označene kao D8 zone, odnosno zone za javne i društvene sadržaje
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
Page 8 of 12