Berlin uvodi sigurne zone za žene
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Berlin uvodi sigurne zone za žene
dođi do mene. nesigurnost osiguranamaggie13 wrote:Onda mogu u Nemciju, sigurna sam. :-D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
vidim..opet neki ispikani tu kod vas..veber wrote:dođi do mene. nesigurnost osiguranamaggie13 wrote:Onda mogu u Nemciju, sigurna sam. :-D
2014-04-12
valja nes pojist...Mrtzvario sam Rujku, sat i po bez pajuze..uffff..prilicno brutalni tempo...Mlada Krff i Mrtvace dize..
Guest- Guest
to ti je novi outfit keramičara. 40m2 dnevno postavlja.catabbath wrote:Izgleda kao neki majstor na terenskom radu. Ima više gađeta od Batmana :D
2014-12-30
i onda se čudiš da nosim gun???maggie13 wrote:vidim..opet neki ispikani tu kod vas..veber wrote:dođi do mene. nesigurnost osiguranamaggie13 wrote:Onda mogu u Nemciju, sigurna sam. :-D
2014-12-30
ne čudim se ništa..samo je gun zeznuta stvar..ako ga izvadiš, moraš ga i upotrijebit..veber wrote:i onda se čudiš da nosim gun???maggie13 wrote:vidim..opet neki ispikani tu kod vas..veber wrote:dođi do mene. nesigurnost osiguranamaggie13 wrote:Onda mogu u Nemciju, sigurna sam. :-D
nego, di ćeš na doček?
berlin?
2014-04-12
Zar nije policija dužna zaštiti građane, ovako ona priznaje da to ne moze a kada dođe do napada osigurati ce psihijatra i prvu pomoć.
Bilo bi puno jednostavnije ograditi muslimane a ne dozvoliti napad i ograditi zonu za pomoć.
Mada moj savjet bi im bio staviti elektrošoker u torbu i nož.
Kada napadne soker na trbuh ako ga ne onesposobi dovoljno ubod.
Pa nek njima pružaju pomoć i psihijatra u sigurnoj zoni.
Bilo bi puno jednostavnije ograditi muslimane a ne dozvoliti napad i ograditi zonu za pomoć.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Bilo bi puno jednostavnije ograditi muslimane a ne dozvoliti napad i ograditi zonu za pomoć.
To bi bilo rasistički i ne-Merkelovski. Usotalom 99% tih silovanih žena je podržavalo interventni uvoz stoke koja ih sad siluje.
catabbath-
2015-08-22
Valja jasno odrediti sigurnosnu zonu u Berlinu.
Berlincanke je onda mogu zaobici u sirokom luku i uzivati s toliko zeljenim imigrantima.
Berlincanke je onda mogu zaobici u sirokom luku i uzivati s toliko zeljenim imigrantima.
Last edited by dijagram on 30/12/2017, 21:08; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
nikam. mada puno šanse da odem u vaterland. radit.maggie13 wrote:ne čudim se ništa..samo je gun zeznuta stvar..ako ga izvadiš, moraš ga i upotrijebit..veber wrote:i onda se čudiš da nosim gun???maggie13 wrote:vidim..opet neki ispikani tu kod vas..veber wrote:dođi do mene. nesigurnost osiguranamaggie13 wrote:Onda mogu u Nemciju, sigurna sam. :-D
nego, di ćeš na doček?
berlin?
kći organizira neki, kao tulum pa će me vjerovatno sterat u sobu ili bum zgibao van.
ono nije neka opcija.
moja ekipa se poženila i hoće biti u dvoje doma, neki rade već u noći s1og na drugi.
meni se nije dalo za švicu. bum izigravao mrzovoljnog oca
2014-12-30
Ma sta vas briga, u Hrvatsku niko ne dolazi...
2016-11-17
A čuj, njihov problem. Da slavim novu godinu sama ili s prijateljicama na otvorenom gdje je silovanje i napad normalan a to Je njemački trg očito stavila bi u desni džep soker u ljevi švicarski nož u desnoj ruci šampanjac u lijevoj cigareta pa da vidimo . U slučaju napada zamračenog kozoheba uopće se ne bi svađala, vikala, branila .. ništa. Samo bi pustila čašu i u džep po soker i onda jos ubod. Pa nek mu pomažu ..i otišla.catabbath wrote:kaja wrote:Bilo bi puno jednostavnije ograditi muslimane a ne dozvoliti napad i ograditi zonu za pomoć.
To bi bilo rasistički i ne-Merkelovski. Usotalom 99% tih silovanih žena je podržavalo interventni uvoz stoke koja ih sad siluje.
2015-08-15
Odat cu ti tajnu...Eto i kod menea,dakle grad od oko 120k stanovnika,"nema dovoljno policije"...jednostavno rjesenje..ZAPOSLI IH....kaja wrote:Zar nije policija dužna zaštiti građane, ovako ona priznaje da to ne moze a kada dođe do napada osigurati ce psihijatra i prvu pomoć.
Problem jest sto Svabi gledaju sve kroz yebeni novac..gradska skupstina,debatira 4 godine o zamjeni tepisona u vjecnici..
ako se sjecas napada i 13 mrtvih Svabija u Tunisu i Merkelicine izjave.."To nije dobro za ekonomiju.." onda se nemoj previse niti cuditi..
Svabija ima godisnje od poreza 220 milijardi ojrova,i da ne moze ojacati policiju do potrebite snage,samo je prica za naivne...
KOME jeste u interesu,OVAKVA situacija,gdje se Svabima natjerava strah u kosti,to je vec neka druga prica..
Guest- Guest
i završila na dugogodišnjoj robiji.kaja wrote:A čuj, njihov problem. Da slavim novu godinu sama ili s prijateljicama na otvorenom gdje je silovanje i napad normalan a to Je njemački trg očito stavila bi u desni džep soker u ljevi švicarski nož u desnoj ruci šampanjac u lijevoj cigareta pa da vidimo . U slučaju napada zamračenog kozoheba uopće se ne bi svađala, vikala, branila .. ništa. Samo bi pustila čašu i u džep po soker i onda jos ubod. Pa nek mu pomažu ..i otišla.catabbath wrote:kaja wrote:Bilo bi puno jednostavnije ograditi muslimane a ne dozvoliti napad i ograditi zonu za pomoć.
uvijek gledaj da je zid iza tebe. da nemaš kud.
onda upotrijebi oružje. u slučaju vatrenog isprazni cijeli okvir, ali ne u njega. okolo, ali da ih mogu naći kasnije.
inače najebeš.
2014-12-30
Pa bezveze bas , tko je uopće lud probijat se do sigurne do zone. Onesposobis ga i ostaviš da lezi u nesigurnoj zoni bolje. Ili dođeš s frajerom pa da nokautira i gotovo.govinda wrote:A u macku piterinu, sad nju neko pijan uhvati za dupe i ona se mora probiti kroz milion ljudi da dodje do te kao sigurne zone i onda joj tamo psiholog odrzi neko predavanje, jel...sve zajedno sa volonterima..jbt, i taj NGO sektor prolupo naskroz...
2015-08-15
Soker nije oruzje.veber wrote:i završila na dugogodišnjoj robiji.kaja wrote:A čuj, njihov problem. Da slavim novu godinu sama ili s prijateljicama na otvorenom gdje je silovanje i napad normalan a to Je njemački trg očito stavila bi u desni džep soker u ljevi švicarski nož u desnoj ruci šampanjac u lijevoj cigareta pa da vidimo . U slučaju napada zamračenog kozoheba uopće se ne bi svađala, vikala, branila .. ništa. Samo bi pustila čašu i u džep po soker i onda jos ubod. Pa nek mu pomažu ..i otišla.catabbath wrote:kaja wrote:Bilo bi puno jednostavnije ograditi muslimane a ne dozvoliti napad i ograditi zonu za pomoć.
onda upotrijebi oružje. u slučaju vatrenog isprazni cijeli okvir, ali ne u njega. okolo, ali da ih mogu naći kasnije.
inače najebeš.
2015-08-15
CS sprej i kompletno punjenje mu u nosine ispraznis..
Guest- Guest
daj mi kupi dva komada.kaja wrote:Soker nije oruzje.veber wrote:i završila na dugogodišnjoj robiji.kaja wrote:A čuj, njihov problem. Da slavim novu godinu sama ili s prijateljicama na otvorenom gdje je silovanje i napad normalan a to Je njemački trg očito stavila bi u desni džep soker u ljevi švicarski nož u desnoj ruci šampanjac u lijevoj cigareta pa da vidimo . U slučaju napada zamračenog kozoheba uopće se ne bi svađala, vikala, branila .. ništa. Samo bi pustila čašu i u džep po soker i onda jos ubod. Pa nek mu pomažu ..i otišla.catabbath wrote:kaja wrote:Bilo bi puno jednostavnije ograditi muslimane a ne dozvoliti napad i ograditi zonu za pomoć.
inače najebeš.
najbolje pitanje na psihotestu za oružje.
-da li bi ga upotrijebili.
-ne, naravno da ne bi. to mi je produžetak za pimpek. zato sam i uzeo kratki da se ne šokiram u početku.
treba kao i u americi donijet zakone. uđeš u privatnu zonu, ubijem te i sve pet.
koliko će žena silovati "inžinjeri" slijedećih dana, mogli bi napravit neku internu kladionicu.
2014-12-30
Možda se digne a možda i ne.veber wrote:dođi do mene. nesigurnost osiguranamaggie13 wrote:Onda mogu u Nemciju, sigurna sam. :-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma za megi nema frke, ako nikaj drugo onda ujutrodzango wrote:Možda se digne a možda i ne.veber wrote:dođi do mene. nesigurnost osiguranamaggie13 wrote:Onda mogu u Nemciju, sigurna sam. :-D
2014-12-30
Odvojil si se ti od pameti, jakako.Gnječ wrote:govinda wrote:Poceo rat u vasem malom zalivu?
to Regoč i njegova rvacka čardak bojna nedaju da se Istra odvoji odjednom nego u etapama pomalo. evo prva faza odvajanja je uspjela.
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» U svim tim slučajevima radi se o lokacijama koje su u Generalnom urbanističkom planu (GUP) planu označene kao D8 zone, odnosno zone za javne i društvene sadržaje
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
Page 3 of 12