Balaševića komentirao pater Ike
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Balaševića komentirao pater Ike
na cemu si to dnas, ljulja te jebenoasilovski wrote:kako u Vinpigu jer ste imali misu za Pavelića?prckov wrote:sta je ba asila
opet padavica
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
.
Upravo to...ali pop Ajk ti zeli poruciti: Hrvatska muzika u hrvatskom uhu.debotoijusto wrote:govinda wrote:Evo cita, onaj pop ubica iz Dubrovnika se pobunio sto DIno Merlin pjeva u Dubrovniku (i ja bih se bunio protiv Merlina) ali ne zbog toga sto je Merlin u muzickom smislu smece nego eto sto je "ubijao Hrvate i zavija kao hodza"....debotoijusto wrote:Sve u svemu, bila je ovo još jedna nepotrebna epizoda u predugom serijalu naslova "Popovi svijet čine malo gorim mjestom", ali na to smo već oguglali. Odvajanje države od Crkve u Hrvatskoj je gotovo smiješno očekivati, ali ako je ikako moguće, pokušajmo Crkvu odvojiti od glazbe jer iskustvo nas je naučilo da to nikada nije sretan spoj. Svećenici imaju taj obrnuti Midin dodir pa sve lijepo što taknu na kraju uredno pretvore u mrziteljski cirkus koji je nespojiv s onime što im je Isus u nekoliko navrata natuknuo i što nikako ne želite povezivati s nečime što volite.
U sve su se ostalo već debelo upleli i učinili gorim, je li bezobrazno tražiti da odjebu od glazbe?
i balasevic je ubijao hrvate pa opet puni dvorane , tvrde neki
sto radi policija , dostupni su za hapsenje... zavijanje ne mogu komentirat , od balasevica znam uspjesnice iz 80-ih a od dina onu s badrickom nekad davno , u temi balasevic manje bitan , mogao je to biti let3 ili bilo tko drugi
ike je meni napet, kolega balasevicu dam ili ne dam 100kn za proizvod a ike mi nudi nebitan i los proizvod koji dobrovoljno moram kupit
2016-11-17
pjevacima treba pustit da pjevaju
ko hoce da slusa nek slusa
isto vrijedi I za tompsona, ako imate duple standard onda se ne trebate cudit kad ih I ovaj tip ima
ko hoce da slusa nek slusa
isto vrijedi I za tompsona, ako imate duple standard onda se ne trebate cudit kad ih I ovaj tip ima
2014-04-19
asilovski wrote:kako u Vinpigu jer ste imali misu za Pavelića?prckov wrote:sta je ba asila
opet padavica
U Manitobu bi ja naradije odselio, Prci je Aussie...:)
Kako moze na onu vrucinu, a u Kanadi milina na -30...
darth_vader-
2014-04-17
govinda wrote:
a i kako Balasevic moze biti vojvodjanski Giboni kad je Balasevic vec imao ime i muzicku karijeru dok je Gibo jos mlatio kosom uz ACDC :)
Pa da, gdje je bio Gibo kada je Balašević pjevao Računajte na nas.
Guest- Guest
Trcao stafetu...slidingdoorsoperator wrote:govinda wrote:
a i kako Balasevic moze biti vojvodjanski Giboni kad je Balasevic vec imao ime i muzicku karijeru dok je Gibo jos mlatio kosom uz ACDC :)
2016-11-17
Htjedoh se malo pravit pametna, nasla na Internetu.:-Dasilovski wrote:Megi štajner teozofista se citira, heheh da to vidi Ike klečala bi ti njemu na kukuruzu
2014-04-12
Oh_Femder wrote:
Balašević je inače neka vrsta gimnazijskog, razvodnjenog Arsena, ali ima on svoje mjesto u pop kulturi ovih prostora.
Upravo tako. S tim da Arsen (legenda šansone ovih prostora) nije krao tuđe pjesme pa ih potpisivao kao svoje da ne bi plaćao autorska prava poput ne samo Balaševiće nego i većine glazbenika autora i grupa i njihovih stihoklepaca sa ovih prostora (tko se sjeća Marine Tucaković?).
I točno, svašta ima mjesta u pop kulturi ovih prostora i tu je Balašević čak nešto iznad općeg kvalitativnog prosjeka.
Guest- Guest
asila u pms-u
veli nas aso - zbogom racionalnosti odo ja malo u histeriju
veli nas aso - zbogom racionalnosti odo ja malo u histeriju
2014-04-19
malo nam se asila naljutila
2014-04-19
govinda wrote:Trcao stafetu...slidingdoorsoperator wrote:govinda wrote:
Gibo trčao štafetu? Prvi glas. Ali ako i jeste, on ima opravdanje zbog mladosti koja pod normalno nosi i kratku pamet.
Inače da se razumijemo ne cijenim ni Zlatana Stipišića kao autora i izvođača glazbe, ali ima nekoliko pjesama koji mi se sviđaju, posebno Udica kao valjda nešto najbolje što je on napravio.
Guest- Guest
aaaa australac heheh zamisli da živiš u jednoj od najboljih država na svijetu i onda braniš da se vlastita razvije dapače drukaš preko interneta da bude iz Tute Bugarina, pa leb te jebojasambrend wrote:asilovski wrote:kako u Vinpigu jer ste imali misu za Pavelića?prckov wrote:sta je ba asila
opet padavica
Kermit-
2014-04-17
Da odgovorim lindi da me ne nasmijava.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:E ako je izbor između Balaševića i AC/DC, onda Đole nema ni nanogram šanse. Bon Scott je za njega bio pjesnik više kategorije. Balašević je inače neka vrsta gimnazijskog, razvodnjenog Arsena, ali ima on svoje mjesto u pop kulturi ovih prostora.govinda wrote:Kod nas Balasevic dodje, pjeva i otpjeva i nikakav ni pop ni hodza ne daju komentar...a i kako Balasevic moze biti vojvodjanski Giboni kad je Balasevic vec imao ime i muzicku karijeru dok je Gibo jos mlatio kosom uz ACDC :)maggie13 wrote:Zato kod vas nezavisni liberali. :-Dgovinda wrote:Jebote, kod vas popovi muzicki kriticari...pukli ste skroz..
ima, kao plagijator prije svega...
Njih i 'zvoncici' ugrozavaju.
Najprije kod sebe pomesti.
:-D
2014-04-12
smiri se bolan frcit cesasilovski wrote:aaaa australac heheh zamisli da živiš u jednoj od najboljih država na svijetu i onda braniš da se vlastita razvije dapače drukaš preko interneta da bude iz Tute Bugarina, pa leb te jebojasambrend wrote:asilovski wrote:kako u Vinpigu jer ste imali misu za Pavelića?prckov wrote:sta je ba asila
opet padavica
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
najljepse mjesto za zivit na cijelom svijetu je HR
jos da oce debo odselit..I povest..asilu..
2014-04-19
kao
Pa to i jeste fazon, zasto raspravljamo o muzicarima koje ni ne slusamo ili im znamo par pjesama? Prica uvijek ode u drugom pravcu a znaju to popovi dobro da odrade (dvije hiljade godina iskustva)..moje misljenje je da nema tu sta pop prozivati bilo koga (osim mozda kao konzument odredjene vrste muzike) i jos ovdje proziva Balasevica samo zato sto dolazi iz Vojvodine...neka proziva onog sto mu svira orgulje pa nek njemu kaze "ej, lega, fulo si onaj cis, nemoj da ti se to ponovi, usro si mi misu'...slidingdoorsoperator wrote:govinda wrote:Trcao stafetu...slidingdoorsoperator wrote:govinda wrote:
Gibo trčao štafetu? Prvi glas. Ali ako i jeste, on ima opravdanje zbog mladosti koja pod normalno nosi i kratku pamet.
Inače da se razumijemo ne cijenim ni Zlatana Stipišića kao autora i izvođača glazbe, ali ima nekoliko pjesama koji mi se sviđaju, posebno Udica kao valjda nešto najbolje što je on napravio.
2016-11-17
Kad nije ko Arsen derao po kurvama i heroinu, nije ni mogao drugačije? Da ne pričamo o tome kako je Arsenije derao po maloljetnicama ;P ....tvoje ruke malene, kako da me grle ...slidingdoorsoperator wrote:Upravo tako. S tim da Arsen (legenda šansone ovih prostora) nije krao tuđe pjesme pa ih potpisivao kao svoje...Oh_Femder wrote:Balašević je inače neka vrsta gimnazijskog, razvodnjenog Arsena, ali ima on svoje mjesto u pop kulturi ovih prostora.
Last edited by Oh_Femder on 29/12/2017, 14:02; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
slidingdoorsoperator wrote:govinda wrote:Trcao stafetu...slidingdoorsoperator wrote:govinda wrote:
kako prica krene
isli smo zajedno u srednju skolu i normalno druzili , split je bio malen gradic mediteranski ( danas selo s turistima ) i svi se poznavali , ne spominjem se stafete a pogotovo bilo kakvog politickog angazmana od njega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
najljepse, a ja ponajljepsi u istoj:)prckov wrote:najljepse mjesto za zivit na cijelom svijetu je HR
dijagram-
2015-08-09
A, ozenio stariju..;-)Oh_Femder wrote:Kad nije ko Arsen derao po kurvama i heroinu, nije ni mogao drugačije? Da ne pričamo o tome kako je Arsenije derao po maloljetnicama ;P ....tvoje ruke malene, kako da me grle ...slidingdoorsoperator wrote:Upravo tako. S tim da Arsen (legenda šansone ovih prostora) nije krao tuđe pjesme pa ih potpisivao kao svoje...Oh_Femder wrote:Balašević je inače neka vrsta gimnazijskog, razvodnjenog Arsena, ali ima on svoje mjesto u pop kulturi ovih prostora.
2014-04-12
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» 'Ukrali ste nam Teslu, sad bi i Balaševića!'
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Umro pater Antun Cvek
» Pater Ike Mandurić ponovno o srbendi Balaševiću
» Zdravstveni problemi Vuchicha i Balaševića-oba prevezena u bolnicu
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Umro pater Antun Cvek
» Pater Ike Mandurić ponovno o srbendi Balaševiću
» Zdravstveni problemi Vuchicha i Balaševića-oba prevezena u bolnicu