Balaševića komentirao pater Ike
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Balaševića komentirao pater Ike
Tko je spomenul Balaševićevu narodnost? Ike nije.asilovski wrote:U biti ne bi bilo problema da se govori o njemu kao ulizici, međutim čim se spominje narod i mesić, sasvim je jasno da Ike jedva čeka neka stratišta te da određuje koga treba ubiti a koga ne
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ma meni su mrski svi, balašević je panonski govnar i ulizica željna para, ali glazba mu je jako dobra, a Ike ne priča niti jednom već što je srbin, dobro da nije rus jer je to ovakvima istomaggie13 wrote:Nadmasio bi Mrsku osmorku koju sam sinoc gledala n-ti put.asilovski wrote:Rođen je u Posušju...hehehe taj bi klao i molio krunicu
Zafranovic neka se sakrije.
:-P
Kermit-
2014-04-17
Raspo ti se kurac za Hrvatsku? CCCC! Pa šta će ti sad žena, jadna ne bila?dzango wrote:Kako bre šta me boli? Puca mi kurac za Hrvatsku ali neviđeno.Regoč wrote:A što tebe boli kurac za Hrvatsku?dzango wrote:Šta kaže pop za Tompsona? I ovaj napuni Arenu a mnogo je veće zlo za Hrvatsku od Panonoskog mornara.
Pa spomenio je mesića, osim toga ne moraš spomenuti da znaš što misle ovakve krvopije i sociopatiRegoč wrote:Tko je spomenul Balaševićevu narodnost? Ike nije.asilovski wrote:U biti ne bi bilo problema da se govori o njemu kao ulizici, međutim čim se spominje narod i mesić, sasvim je jasno da Ike jedva čeka neka stratišta te da određuje koga treba ubiti a koga ne
Kermit-
2014-04-17
Da mu se da malo ovlasti, Aso bi potpisival presude mrtvim ljudima.asilovski wrote:Ike bi ubijao samo tako, samo da mu se da malo ovlasti, radila bi macola i jama za sve protine kćerke i male Vase u to uopće ne sumnjamRoy_Bean wrote:Gnječ wrote:Totenkopf wrote:Nema mržnje nikakve...
Dapače ga je točno opisao...
je naravno taj jebeni ustaški fratar je i glazbeni kritičar????! jel ikad taj fratar ustaško govno klerofašističko dobio novogodišnju čestitku od Beatlesa kao recimo Veljko Despot?
privatna božićna čestitka Beatlesa 1968. godine
Veljko Despot i George Harrison za snimanja albuma "Sgt. Pepper", Abbey Road Studios, London, veljača 1967.
zašto ne bi bio glazbeni kritičar? svi mogu srati o svemu, ali kad pripadnik katoličke crkve nešto kaže onda 'priziva stratišta'...dajte se uozbiljite...
a ova čestitka je bitna kako? tako da je veljko dobio čestitku od beatlesa...wow
Zašto se Ike nije oglasio kada Mile Kitić ili Mitar Mirtić napune diskoteke u Posušju i Grudama???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Boli tog crnomantijaškog mafijaša i bolesnika kurac za glazbu. Njemu je Balaš samo Srbin i ništa više.asilovski wrote:Ma meni su mrski svi, balašević je panonski govnar i ulizica željna para, ali glazba mu je jako dobra, a Ike ne priča niti jednom već što je srbin, dobro da nije rus jer je to ovakvima istomaggie13 wrote:Nadmasio bi Mrsku osmorku koju sam sinoc gledala n-ti put.asilovski wrote:Rođen je u Posušju...hehehe taj bi klao i molio krunicu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Toliko si neuspješan kao nadripisar da mienjaš profesiju? Ni ovdje ti ne ide najbolje.asilovski wrote:Ma balašević je govnar, ali Ike ga ne mrzi zbog toga već što je srbenda iz Vojvodine, znači pripadnik isusovačkog reda širi mržnju i oštri kamuGnječ wrote:Roy_Bean wrote:Gnječ wrote:Totenkopf wrote:Nema mržnje nikakve...
Dapače ga je točno opisao...
je naravno taj jebeni ustaški fratar je i glazbeni kritičar????! jel ikad taj fratar ustaško govno klerofašističko dobio novogodišnju čestitku od Beatlesa kao recimo Veljko Despot?
privatna božićna čestitka Beatlesa 1968. godine
Veljko Despot i George Harrison za snimanja albuma "Sgt. Pepper", Abbey Road Studios, London, veljača 1967.
zašto ne bi bio glazbeni kritičar? svi mogu srati o svemu, ali kad pripadnik katoličke crkve nešto kaže onda 'priziva stratišta'...dajte se uozbiljite...
a ova čestitka je bitna kako? tako da je veljko dobio čestitku od beatlesa...wow
čestitka je pisani dokaz što bi bila?
a plug and play fratar bivši arhitekt je iz predatorskog čopora prosjaka i sinova rođen u Posušju u Bosni i Hercegovini a tamo se Balašević ne sluša. eto meni će ustaša hercegovac doć i prodavati kulturu? ma bjež u pičku materinu. ne ti nego taj hercegovački klerofašist.
Aso voli pušit crncima.asilovski wrote:Ike voli kada se macola priljubi uz srpski zatiljakdzango wrote:Kakvi kurac Bitlsi. Pop preferira Stonse.
Vecina svecenika je ista takva samo mržnja i pareRingo10 wrote:Boli tog crnomantijaškog mafijaša i bolesnika kurac za glazbu. Njemu je Balaš samo Srbin i ništa više.asilovski wrote:Ma meni su mrski svi, balašević je panonski govnar i ulizica željna para, ali glazba mu je jako dobra, a Ike ne priča niti jednom već što je srbin, dobro da nije rus jer je to ovakvima istomaggie13 wrote:Nadmasio bi Mrsku osmorku koju sam sinoc gledala n-ti put.asilovski wrote:Rođen je u Posušju...hehehe taj bi klao i molio krunicu
Kermit-
2014-04-17
A, ne samo da si nadripisar i nadripsiholog nego si i čitač misli. Širok dijapazon zanimanja, zapošljivost trenutačna.asilovski wrote:Pa spomenio je mesića, osim toga ne moraš spomenuti da znaš što misle ovakve krvopije i sociopatiRegoč wrote:Tko je spomenul Balaševićevu narodnost? Ike nije.asilovski wrote:U biti ne bi bilo problema da se govori o njemu kao ulizici, međutim čim se spominje narod i mesić, sasvim je jasno da Ike jedva čeka neka stratišta te da određuje koga treba ubiti a koga ne
'Ma balašević je govnar, ali Ike ga ne mrzi zbog toga već što je srbenda iz Vojvodine, znači pripadnik isusovačkog reda širi mržnju i oštri kamu'asilovski wrote:Rođen je u Posušju...hehehe taj bi klao i molio krunicu
[size=41]Kažeš ti...
[/size]
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pitaj ga.jastreb wrote:Zašto se Ike nije oglasio kada Mile Kitić ili Mitar Mirtić napune diskoteke u Posušju i Grudama???
Jebaće Hrvatskoj sve po spisku.Regoč wrote:Raspo ti se kurac za Hrvatsku? CCCC! Pa šta će ti sad žena, jadna ne bila?dzango wrote:Kako bre šta me boli? Puca mi kurac za Hrvatsku ali neviđeno.Regoč wrote:A što tebe boli kurac za Hrvatsku?dzango wrote:Šta kaže pop za Tompsona? I ovaj napuni Arenu a mnogo je veće zlo za Hrvatsku od Panonoskog mornara.
Evo još jednoga čitača misli.Ringo10 wrote:Boli tog crnomantijaškog mafijaša i bolesnika kurac za glazbu. Njemu je Balaš samo Srbin i ništa više.asilovski wrote:Ma meni su mrski svi, balašević je panonski govnar i ulizica željna para, ali glazba mu je jako dobra, a Ike ne priča niti jednom već što je srbin, dobro da nije rus jer je to ovakvima istomaggie13 wrote:Nadmasio bi Mrsku osmorku koju sam sinoc gledala n-ti put.asilovski wrote:Rođen je u Posušju...hehehe taj bi klao i molio krunicu
Zato sto to slusaju njegovi jarani Klem & cojastreb wrote:Zašto se Ike nije oglasio kada Mile Kitić ili Mitar Mirtić napune diskoteke u Posušju i Grudama???
Kermit-
2014-04-17
Čekamo ju spremni!dzango wrote:Jebaće Hrvatskoj sve po spisku.Regoč wrote:Raspo ti se kurac za Hrvatsku? CCCC! Pa šta će ti sad žena, jadna ne bila?dzango wrote:Kako bre šta me boli? Puca mi kurac za Hrvatsku ali neviđeno.Regoč wrote:A što tebe boli kurac za Hrvatsku?dzango wrote:Šta kaže pop za Tompsona? I ovaj napuni Arenu a mnogo je veće zlo za Hrvatsku od Panonoskog mornara.
Ma balaša govnara sam skužio odavno ali ovi satanisti su vec i bogu dosadili, bokte ko Saudojskoj arabiji izdaju fetve i pravoučenjaTotenkopf wrote:'Ma balašević je govnar, ali Ike ga ne mrzi zbog toga već što je srbenda iz Vojvodine, znači pripadnik isusovačkog reda širi mržnju i oštri kamu'asilovski wrote:Rođen je u Posušju...hehehe taj bi klao i molio krunicu
[size=50]Kažeš ti...
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Ne može. Uvek im je na koncertu u prvom redu, pada u sevdah kao šljiva u govno u majici sa slikom Tarmija Rićmija i diže dva prsta u znaku satane.jastreb wrote:Zašto se Ike nije oglasio kada Mile Kitić ili Mitar Mirtić napune diskoteke u Posušju i Grudama???
Pa imate sličan glazbeni ukus, ti i pater...asilovski wrote:Ma balaša govnara sam skužio odavno ali ovi satanisti su vec i bogu dosadili, bokte ko Saudojskoj arabiji izdaju fetve i pravoučenjaTotenkopf wrote:'Ma balašević je govnar, ali Ike ga ne mrzi zbog toga već što je srbenda iz Vojvodine, znači pripadnik isusovačkog reda širi mržnju i oštri kamu'asilovski wrote:Rođen je u Posušju...hehehe taj bi klao i molio krunicu
[size=55]Kažeš ti...
[/size]
Šta si se ražestio na mandarinića...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Misliš tri prsta?dzango wrote:Ne može. Uvek im je na koncertu u prvom redu, pada u sevdah kao šljiva u govno u majici sa slikom Tarmija Rićmija i diže dva prsta u znaku satane.jastreb wrote:Zašto se Ike nije oglasio kada Mile Kitić ili Mitar Mirtić napune diskoteke u Posušju i Grudama???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» 'Ukrali ste nam Teslu, sad bi i Balaševića!'
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Umro pater Antun Cvek
» Pater Ike Mandurić ponovno o srbendi Balaševiću
» Zdravstveni problemi Vuchicha i Balaševića-oba prevezena u bolnicu
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Umro pater Antun Cvek
» Pater Ike Mandurić ponovno o srbendi Balaševiću