Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
danni1 wrote:Nije sve u parama.Pinochet wrote:podjeli pa vladaj.
čardak vam uvaljuje ustaše i partizane, tako da se zabavljate glupostima, a onda vas ovrši i opljačka
sve je u parama. sve je u novcu. imaš novac, živiš. nemaš novac, umreš. jedino ako zaglaviš sam u prašumi Amazonije možeš reći da nije sve u parama.
Guest- Guest
Badava ti pare ako nisi Hrvat, to je pravilno.
A ne, badava si Hrvat ako nemaš pare, to je krivo.
A ne, badava si Hrvat ako nemaš pare, to je krivo.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad ono, sluzeci se tom percepcijom zapadnjaci pobrali gotovo sve sto je vrijedilo u Hrvatskoj...., ali tebe boli dupe ;Pdanni1 wrote:Btw me boli dupe za percepciju zapadnjaka.Ringo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na uliciRingo10 wrote:DOk se vi tamo tog svoga neoustastva ne otarasite nikada ni Hrvati ni Hrvatska nece na zelenu granu.danni1 wrote:Da bi bio zločinac mora postojati i sudski proces. Sve ostalo je bezvezno laprdanje.
Hrvatski debilizam je nevjerojatan.
vako izdaleka ne izgleda lose
By the way, percepcija cetnjaka i ustasa na Zapadu je vrlo razlicita.
Na debelu stetu ustasa.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
To ste im vi dali. Antifašisti, liberali pederi...pičke raznobojne.Oh_Femder wrote:Kad ono, sluzeci se tom percepcijom zapadnjaci pobrali gotovo sve sto je vrijedilo u Hrvatskoj...., ali tebe boli dupe ;Pdanni1 wrote:Btw me boli dupe za percepciju zapadnjaka.Ringo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na uliciRingo10 wrote:
DOk se vi tamo tog svoga neoustastva ne otarasite nikada ni Hrvati ni Hrvatska nece na zelenu granu.
Hrvatski debilizam je nevjerojatan.
Na debelu stetu ustasa.
He-he, gle ga kako se pjesni...kad mu nista drugo ne preostaje :Ddanni1 wrote:To ste im vi dali. Antifašisti, liberali pederi...pičke raznobojne.Oh_Femder wrote:Kad ono, sluzeci se tom percepcijom zapadnjaci pobrali gotovo sve sto je vrijedilo u Hrvatskoj...., ali tebe boli dupe ;Pdanni1 wrote:Btw me boli dupe za percepciju zapadnjaka.Ringo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:
jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na ulici
Na debelu stetu ustasa.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pa možda ...danni1 wrote:To ste im vi dali. Antifašisti, liberali pederi...pičke raznobojne.Oh_Femder wrote:Kad ono, sluzeci se tom percepcijom zapadnjaci pobrali gotovo sve sto je vrijedilo u Hrvatskoj...., ali tebe boli dupe ;Pdanni1 wrote:Btw me boli dupe za percepciju zapadnjaka.Ringo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:
jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na ulici
Na debelu stetu ustasa.
Ali prije će biti da je to djelo velikih neoustaških domoljuba ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neće bit. Nikad takvi nisu došli u priliku obnašati vlast u RH. Takvi su samo oslobodili zemlju od svetosavske gamadi, djelomično, nešto je ostalo.Ringo10 wrote:Pa možda ...danni1 wrote:To ste im vi dali. Antifašisti, liberali pederi...pičke raznobojne.Oh_Femder wrote:Kad ono, sluzeci se tom percepcijom zapadnjaci pobrali gotovo sve sto je vrijedilo u Hrvatskoj...., ali tebe boli dupe ;Pdanni1 wrote:Btw me boli dupe za percepciju zapadnjaka.Ringo10 wrote:
Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.
Na debelu stetu ustasa.
Ali prije će biti da je to djelo velikih neoustaških domoljuba ...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
» Vlada u sjeni Vlade Tima Oreškovića
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
» Vlada u sjeni Vlade Tima Oreškovića
Page 3 of 3