Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
Ha haprckov wrote:recu mu da znam I frakciju a I yodumaggie13 wrote::-Dprckov wrote:eto, recu mu da znam tebemaggie13 wrote:Ima Milasa u imotskoj krajini ;-)prckov wrote:
a on je iz Imockog?
Tvoj coek
za svaki slucaj mozda I to pripomogne
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Budala je tebe napravio, a sto se tice relikata proslosti, upravo vi tamo ne mozete toga da se rijesite.prckov wrote:e pa jebo te I jedan I drugi uglavu majmune, budala te napravio, boli me kurac sta ko stavlja to su relikti proslosti I ja ne robujem tome niti imam ista sa time. Ne smeta mi ni jedno I drugo a tebi ako smeta idi pa I'm reciRingo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na uliciRingo10 wrote:DOk se vi tamo tog svoga neoustastva ne otarasite nikada ni Hrvati ni Hrvatska nece na zelenu granu.danni1 wrote:Da bi bio zločinac mora postojati i sudski proces. Sve ostalo je bezvezno laprdanje.
Hrvatski debilizam je nevjerojatan.
vako izdaleka ne izgleda lose
By the way, percepcija cetnjaka i ustasa na Zapadu je vrlo razlicita.
Na debelu stetu ustasa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
de tamo majmune glupi, ja sam u melburnu ko I ti I opet ti kazem, boli me kuracRingo10 wrote:Budala je tebe napravio, a sto se tice relikata proslosti, upravo vi tamo ne mozete toga da se rijesite.prckov wrote:e pa jebo te I jedan I drugi uglavu majmune, budala te napravio, boli me kurac sta ko stavlja to su relikti proslosti I ja ne robujem tome niti imam ista sa time. Ne smeta mi ni jedno I drugo a tebi ako smeta idi pa I'm reciRingo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na uliciRingo10 wrote:
DOk se vi tamo tog svoga neoustastva ne otarasite nikada ni Hrvati ni Hrvatska nece na zelenu granu.
Na debelu stetu ustasa.
pogotovo me boli kurac sta danas ljevicarski mediji seru. Kontas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Btw me boli dupe za percepciju zapadnjaka.Ringo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na uliciRingo10 wrote:DOk se vi tamo tog svoga neoustastva ne otarasite nikada ni Hrvati ni Hrvatska nece na zelenu granu.danni1 wrote:Da bi bio zločinac mora postojati i sudski proces. Sve ostalo je bezvezno laprdanje.
Na debelu stetu ustasa.
Drugovi, je li moguće da smo mi svi ustaše?
crvenkasti-
2014-04-17
nije, ti si četnik...
Trebali bi biti al na žalost nismo,još je puno pobunjenika i gamadi tifusarske.crvenkasti wrote:Drugovi, je li moguće da smo mi svi ustaše?
podjeli pa vladaj.
čardak vam uvaljuje ustaše i partizane, tako da se zabavljate glupostima, a onda vas ovrši i opljačka
čardak vam uvaljuje ustaše i partizane, tako da se zabavljate glupostima, a onda vas ovrši i opljačka
Guest- Guest
Nije sve u parama.Pinochet wrote:podjeli pa vladaj.
Pinochet wrote:podjeli pa vladaj.
Da, jebote, ja sam i postao Hrvat jer sam mislio da ću imati više novaca.
Šime Đodan je rekao da 100 milijardi dolara samo čeka da uđe u Hrvatsku čim postane samostalna.
crvenkasti-
2014-04-17
Šime Đodan 1991:
"Hrvatska se mora osamostaliti, jer silno bogato hrvatsko iseljeništvo neće ulagati u Hrvatsku, ukoliko je Hrvatska u sastavu Jugoslavije. Evo u ovom času na hrvatskim granicama čeka stotinu milijardi dolara, koje će biti uložene u Hrvatsko gospodarstvo istog časa kad se Hrvatska osamostali."
"Neka Vas ništa ne smeta ako imate dojam da nas neke evropske zemlje neće, ne podržavaju, mi smo se okrenuli SAD-u i već je sve dogovoreno s Amerikancima da ćemo, čim se odvojimo od Jugoslavije, postati 51. USA država."
Tko ga ne bi obožavao!?
"Hrvatska se mora osamostaliti, jer silno bogato hrvatsko iseljeništvo neće ulagati u Hrvatsku, ukoliko je Hrvatska u sastavu Jugoslavije. Evo u ovom času na hrvatskim granicama čeka stotinu milijardi dolara, koje će biti uložene u Hrvatsko gospodarstvo istog časa kad se Hrvatska osamostali."
"Neka Vas ništa ne smeta ako imate dojam da nas neke evropske zemlje neće, ne podržavaju, mi smo se okrenuli SAD-u i već je sve dogovoreno s Amerikancima da ćemo, čim se odvojimo od Jugoslavije, postati 51. USA država."
Tko ga ne bi obožavao!?
crvenkasti-
2014-04-17
nije sve, ali u RH ljudi iseljavaju i izumiru. cijela svjetska povjest jest ratovi i borba za resurse(materijalnu dobit), pa nije sve u parama, ali ono. u današnjem globalnom svijetu, države su kao privatne firme. kada ti je neka privatna firma "loša"(imaju loš proizvod, uslugu, skupu cijenu za lošu kvalitetu) ti je odjebeš i odlaziš u drugu firmu /trgovinu. isto su postale države, RH država je pljačkaška institucija uhljeba nad ostalim građanima koji nisu dio lopovske šeme.danni1 wrote:Nije sve u parama.Pinochet wrote:podjeli pa vladaj.
doslovno ima situacija da RH građani dodju u Njemačku, u malo mjesto, dobiju posao, a onda ih načelnik upozna i zahvaljuje što su izabrali njegovo mjesto i njegovu državu gdje će raditi , doprinositi i plaćati porez.
ukratko, odosmo ukurac, ako se ne popravi šema sa "parama"
Guest- Guest
na kraju će crvenkasti,sora i ekipa ostalih četnika i yugoslovena ispasti u pravu? čemu smo se odvajali od Yuge i ratovali sa Srbima, da bi nam bilo još gore? jel vama desničarima koji ste se nakačili na državnu sisu i pljačkate, to u interesu? da yugoslavenski i četnički argumenti pobjede vaše? -realno vas se jebe, "use -nase-podase" "daj meni odmah sada, trpaj, jebeš ostale" - a onda kada nebude Rh države, i Hrvata, onda trježenjenje, "šta se desilo"
Guest- Guest
Percepcija Zapadnjaka je jedan problem ali mnogo veci je taj sto neoustaski revizionizam razara sve pozitivno u Hrvatskoj. Drugi problem je moderni pederoliberalizam.danni1 wrote:Btw me boli dupe za percepciju zapadnjaka.Ringo10 wrote:Kakav Drazin spomenik budalo. Boli me racku za THE CHETNIKS i njihove spomenike.prckov wrote:jesil vidio drazin spomenik I to nije u klubu nego vani na uliciRingo10 wrote:DOk se vi tamo tog svoga neoustastva ne otarasite nikada ni Hrvati ni Hrvatska nece na zelenu granu.danni1 wrote:Da bi bio zločinac mora postojati i sudski proces. Sve ostalo je bezvezno laprdanje.
Na debelu stetu ustasa.
Buducnost Hrvatske je vrlo neizgledna.
2015-09-24
Mi smo se morali odvojiti jer su Srbi prvi odbacili federalno-konfederalni koncept koji je osiguravao neki medjunacionalni i medjurepublicki balans i okrenuli se ponovo Moljevicevskim velikosrpskim konceptima.Pinochet wrote:na kraju će crvenkasti,sora i ekipa ostalih četnika i yugoslovena ispasti u pravu? čemu smo se odvajali od Yuge i ratovali sa Srbima, da bi nam bilo još gore? jel vama desničarima koji ste se nakačili na državnu sisu i pljačkate, to u interesu? da yugoslavenski i četnički argumenti pobjede vaše? -realno vas se jebe, "use -nase-podase" "daj meni odmah sada, trpaj, jebeš ostale" - a onda kada nebude Rh države, i Hrvata, onda trježenjenje, "šta se desilo"
Zivot u takvim uvjetima je bio OUT OF QUESTION. Hrvatsku je trbalo graditi na pozitivnim hrvatskim tradicijama i svemu sto je korisno za Hrvatsku. A to sigurno nije ni pederoliberalizam a jos manje neoustaski revival koji ne prestaje vec 28 godina. I sve je gore.
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Zivot u takvim uvjetima je bio OUT OF QUESTION. Hrvatsku je trbalo graditi na pozitivnim hrvatskim tradicijama i svemu sto je korisno za Hrvatsku.
Gledano s ovog stajališta, period u kojem je Hrvatska bila dio Jugoslavije - je li to bio dio pozitivne povijesne tradicije i je li to bilo korisno za Hrvatsku?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa bilo je i pozitivnih i negativnih stvari. Ono sto je bilo pozitivno je trebalo zadrzati i unaprijediti a ne sve unistiti iz ciste gluposti i besmislene antijugoslavenske histerije koja je uslijedila kad je poceo rat i agresija..crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Zivot u takvim uvjetima je bio OUT OF QUESTION. Hrvatsku je trbalo graditi na pozitivnim hrvatskim tradicijama i svemu sto je korisno za Hrvatsku.
Gledano s ovog stajališta, period u kojem je Hrvatska bila dio Jugoslavije - je li to bio dio pozitivne povijesne tradicije i je li to bilo korisno za Hrvatsku?
2015-09-24
A šta je to u Hrvatskoj drugačije sada ili za vrijeme juge?
Samo su uhljebi promijenili nacionalnost.
Samo su uhljebi promijenili nacionalnost.
Last edited by Triny on 27/12/2017, 13:00; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Ringo10 wrote:Pa bilo je i pozitivnih i negativnih stvari. Ono sto je bilo pozitivno je trebalo zadrzati i unaprijediti a ne sve unistiti iz ciste gluposti i besmielene antijugoslavenske histerije koja je uslijedila kad je poceo rat i agresija..crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Ne možeš dio samostalnost uzeti, a dio ostaviti.
Ako si samostalan, tada nisi jugoslaven, nego suprotno od toga. A to ti je ustaša.
crvenkasti-
2014-04-17
I logično je da ustaša bude zadužen za Hrvate iz Argentine, Australije...
danni1 wrote:Nije sve u parama.Pinochet wrote:podjeli pa vladaj.
sve je u parama. sve je u novcu. imaš novac, živiš. nemaš novac, umreš. jedino ako zaglaviš sam u prašumi Amazonije možeš reći da nije sve u parama.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
» Vlada u sjeni Vlade Tima Oreškovića
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
» Vlada u sjeni Vlade Tima Oreškovića
Page 2 of 3