ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''

Go down

''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade'' Empty ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''

Post by red wolf 19/1/2017, 20:44

http://www.index.hr/vijesti/clanak/leteci-cirkus-andreja-plenkovica-osnovao-vladin-savjet-koji-savjetuje-vladu-a-u-njemu-sjede-clanovi-vlade/945197.aspx

lol!
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade'' Empty Re: ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''

Post by vuksadinare 19/1/2017, 20:48

lik je definitivno bolesnik..znao sam i prije tj rijetki mi...ali jbg nitko nije slusaobilo je bitno da govori pet stranih jezika,fino se izrazava
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade'' Empty Re: ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''

Post by sitting_bull 19/1/2017, 21:09

ljiga u elementu.
nakon što ga je bunjac izjebao u saboru, ljiga dodao gas!
(odnekuda mi je to poznato?)

citiram članak (nisam ja ministar Barišić pa da kradem tuđe misli):
"Vratimo se samo na trenutak na onu blistavu izjavu predsjednika vlade u kojoj kaže kako će Savjet predlagati vladi donošenje odluke o otkupu Ine.

Savjet, koji se sastoji od predsjednika vlade, šest ministara vlade i državnog tajnika u ministarstvu vlade, predlagat će vladi donošenje odluke o otkupu Ine koju je, podsjetimo i na to, predložila sama vlada na čelu s Plenkovićem.

Pročitajte još jednom.

Kad se Plenkovićeva izjava prevede s birokratskog jezika na hrvatski, ispada da je premijer upravo rekao kako će vlada savjetovati vladu da radi posao kojim se vlada inače bavi.

Uz to, predsjednik vlade i predsjednik Savjeta vlade u kojem sjede članovi vlade koji će savjetovati vladu, ozbiljno je izjavio kako na taj način "operacionaliziraju" svoju političku odluku. "

moj komentar na ovo je opet citat:

Ema Goldman
"Pretpostavi da si idiot i pretpostavi da si član Kongresa. Čekaj, opet se ponavljam."
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics