''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
Page 1 of 1
''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/leteci-cirkus-andreja-plenkovica-osnovao-vladin-savjet-koji-savjetuje-vladu-a-u-njemu-sjede-clanovi-vlade/945197.aspx
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
lik je definitivno bolesnik..znao sam i prije tj rijetki mi...ali jbg nitko nije slusaobilo je bitno da govori pet stranih jezika,fino se izrazava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ''Leteći cirkus Andreja Plenkovića; Osnovao vladin savjet koji svjetuje vladu, a u njemu sjede članovi vlade''
ljiga u elementu.
nakon što ga je bunjac izjebao u saboru, ljiga dodao gas!
(odnekuda mi je to poznato?)
citiram članak (nisam ja ministar Barišić pa da kradem tuđe misli):
"Vratimo se samo na trenutak na onu blistavu izjavu predsjednika vlade u kojoj kaže kako će Savjet predlagati vladi donošenje odluke o otkupu Ine.
Savjet, koji se sastoji od predsjednika vlade, šest ministara vlade i državnog tajnika u ministarstvu vlade, predlagat će vladi donošenje odluke o otkupu Ine koju je, podsjetimo i na to, predložila sama vlada na čelu s Plenkovićem.
Pročitajte još jednom.
Kad se Plenkovićeva izjava prevede s birokratskog jezika na hrvatski, ispada da je premijer upravo rekao kako će vlada savjetovati vladu da radi posao kojim se vlada inače bavi.
Uz to, predsjednik vlade i predsjednik Savjeta vlade u kojem sjede članovi vlade koji će savjetovati vladu, ozbiljno je izjavio kako na taj način "operacionaliziraju" svoju političku odluku. "
moj komentar na ovo je opet citat:
Ema Goldman
"Pretpostavi da si idiot i pretpostavi da si član Kongresa. Čekaj, opet se ponavljam."
nakon što ga je bunjac izjebao u saboru, ljiga dodao gas!
(odnekuda mi je to poznato?)
citiram članak (nisam ja ministar Barišić pa da kradem tuđe misli):
"Vratimo se samo na trenutak na onu blistavu izjavu predsjednika vlade u kojoj kaže kako će Savjet predlagati vladi donošenje odluke o otkupu Ine.
Savjet, koji se sastoji od predsjednika vlade, šest ministara vlade i državnog tajnika u ministarstvu vlade, predlagat će vladi donošenje odluke o otkupu Ine koju je, podsjetimo i na to, predložila sama vlada na čelu s Plenkovićem.
Pročitajte još jednom.
Kad se Plenkovićeva izjava prevede s birokratskog jezika na hrvatski, ispada da je premijer upravo rekao kako će vlada savjetovati vladu da radi posao kojim se vlada inače bavi.
Uz to, predsjednik vlade i predsjednik Savjeta vlade u kojem sjede članovi vlade koji će savjetovati vladu, ozbiljno je izjavio kako na taj način "operacionaliziraju" svoju političku odluku. "
moj komentar na ovo je opet citat:
Ema Goldman
"Pretpostavi da si idiot i pretpostavi da si član Kongresa. Čekaj, opet se ponavljam."
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Leteći cirkus Andreja Plenkovića
» Početak kraja Andreja Plenkovića
» Odbačena kaznena prijava DP-a protiv Andreja Plenkovića!
» Koalicijski poker bez Angele Merkel ( Andreja Plenkovica )
» Neuspjeh Vice Mihanovića bio bi i veliki poraz Andreja Plenkovica
» Početak kraja Andreja Plenkovića
» Odbačena kaznena prijava DP-a protiv Andreja Plenkovića!
» Koalicijski poker bez Angele Merkel ( Andreja Plenkovica )
» Neuspjeh Vice Mihanovića bio bi i veliki poraz Andreja Plenkovica
Page 1 of 1