Naknadna pamet Bramerca: Žalim zbog Gotovine i Haradinaja
Page 1 of 1
Naknadna pamet Bramerca: Žalim zbog Gotovine i Haradinaja
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=12&dd=26&nav_category=64&nav_id=1340660
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Naknadna pamet Bramerca: Žalim zbog Gotovine i Haradinaja
Rusija zahvaljujuci ovakvom "kapacitetu", nema da brine.
2014-08-25
Normalne drzave znaju kako nastimati kocnice ovakvim nakupinama govana...
darth_vader-
2014-04-17
Nemoj na Serbinja, grieh je iako nije šteta.jasambrend wrote:Normalne drzave znaju kako nastimati kocnice ovakvim nakupinama govana...
S druge strane...
Za “Gardijan“ je pričao i Džefri Najs koji je u Haškom tribunalu radio od 1998. do 2006. godine i koji je predvodio Tužilaštvo u slučaju protiv Slobodana Miloševića.
Najs, kako se navodi, prepoznaje uspehe Haškog tribunala, “ali sa rezervom“.
“Moj opšti utisak o Haškom tribunalu najviše ima veze sa onim što se dogodilo u Srebrenici. Izdaja SAD, Velike Britanije i Francuske, kako deluje, dovela je do humanitarne noćne more, dok holandskim mirotvorcima nije rečeno da su ostavljeni na cedilu. Ukoliko je tako bilo, te moćne države su sigurno otkrile Miloševiću da ako bosanski Srbiju zauzmu Srebrenicu da ne više neće biti vazdušnih udara“, kaže Najs.
Prema njegovim rečima, delovalo je da su zapadne države i “strana koja je izgubila – Srbija“ mogle pred Haškim tribunalom da se u pojedinim situacijama “mešaju u vladavinu prava“.
“To se često dešavalo zadržavanjem dokaza kako bi ’očistili’ prave istorijske zapise u korist Srbije i Zapada. Mi, advokati suda, koliko ja znam, sve smo činili da slučajeve održimo čistim i da se odupremo mešanju drugih kad god bismo to primetili. Suđenja su trajala predugo, a žrtve su decenijama čekale da saznaju šta se dogodilo", navodi Najs.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=12&dd=20&nav_category=64&nav_id=1338469&utm_source=B92&utm_medium=Document&utm_campaign=Under-Article-List&utm_content=Gardijan:%20Kraj%20Haga,
Za “Gardijan“ je pričao i Džefri Najs koji je u Haškom tribunalu radio od 1998. do 2006. godine i koji je predvodio Tužilaštvo u slučaju protiv Slobodana Miloševića.
Najs, kako se navodi, prepoznaje uspehe Haškog tribunala, “ali sa rezervom“.
“Moj opšti utisak o Haškom tribunalu najviše ima veze sa onim što se dogodilo u Srebrenici. Izdaja SAD, Velike Britanije i Francuske, kako deluje, dovela je do humanitarne noćne more, dok holandskim mirotvorcima nije rečeno da su ostavljeni na cedilu. Ukoliko je tako bilo, te moćne države su sigurno otkrile Miloševiću da ako bosanski Srbiju zauzmu Srebrenicu da ne više neće biti vazdušnih udara“, kaže Najs.
Prema njegovim rečima, delovalo je da su zapadne države i “strana koja je izgubila – Srbija“ mogle pred Haškim tribunalom da se u pojedinim situacijama “mešaju u vladavinu prava“.
“To se često dešavalo zadržavanjem dokaza kako bi ’očistili’ prave istorijske zapise u korist Srbije i Zapada. Mi, advokati suda, koliko ja znam, sve smo činili da slučajeve održimo čistim i da se odupremo mešanju drugih kad god bismo to primetili. Suđenja su trajala predugo, a žrtve su decenijama čekale da saznaju šta se dogodilo", navodi Najs.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=12&dd=20&nav_category=64&nav_id=1338469&utm_source=B92&utm_medium=Document&utm_campaign=Under-Article-List&utm_content=Gardijan:%20Kraj%20Haga,
Šiptari, islamisti i ustaše pobijedili Srbiju.
Hahaha, kakva sramota za Srbe!
Izgubili ste od najgoreg šljama.
Hahaha, kakva sramota za Srbe!
Izgubili ste od najgoreg šljama.
crvenkasti-
2014-04-17
I još, poslije svega, Hardinaj, Gotovina i Orić oslobođeni, a njihovi svi osuđeni!
Ubio bih se da sam Srbin!
Ubio bih se da sam Srbin!
crvenkasti-
2014-04-17
Vucic je ocigledno pretjerao sa svojim sranjima i provokacijama
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=12&dd=27&nav_category=167&nav_id=1340685&utm_source=B92&utm_medium=Box&utm_campaign=Sidebar-Top_news&utm_content=Vu%E8i%E6%20zao%9Atrio%20s%20Hrvatima,%20Rusi%20i%20SAD%20rekli%20spu%9Ataj%20loptu
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=12&dd=27&nav_category=167&nav_id=1340685&utm_source=B92&utm_medium=Box&utm_campaign=Sidebar-Top_news&utm_content=Vu%E8i%E6%20zao%9Atrio%20s%20Hrvatima,%20Rusi%20i%20SAD%20rekli%20spu%9Ataj%20loptu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije pitanje jesu li (i) Srb bile žrtve, već čije.
Oko toga se ne možemo dogovoriti.
Oko toga se ne možemo dogovoriti.
Bramerc je tuzitelj, naravno da zali sto je izgubio..
2016-11-17
govinda wrote:Bramerc je tuzitelj, naravno da zali sto je izgubio..
al ne žali zbog šešelja...
Jos nije zavrsen postupak Seselju..marcellus wrote:govinda wrote:Bramerc je tuzitelj, naravno da zali sto je izgubio..
al ne žali zbog šešelja...
2016-11-17
a i ovdje imas sta je rekao o Seselju
http://mondo.rs/a889864/Info/Srbija/Serrz-Bramerc-Presuda-Vojislavu-Seselju-ne-odgovara-istini.html
http://mondo.rs/a889864/Info/Srbija/Serrz-Bramerc-Presuda-Vojislavu-Seselju-ne-odgovara-istini.html
2016-11-17
Alo online
HAG VIŠE NE RADI Bramerc: Žalim što nisu osuđeni Gotovina i Haradinaj
Autor: Tanjug | 27.12.2017. 08:08 - 27.12.2017. 08:23
?
?
0
3
Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc kaže da Tužilaštvo nije zadovoljno ishodom predmeta Gotovina, Markač, Haradinaj i Orić
Serž Bramerc
Serž Bramerc, Foto: Profimedia
HAG VIŠE NE RADI Bramerc: Žalim što nisu osuđeni Gotovina i Haradinaj
Autor: Tanjug | 27.12.2017. 08:08 - 27.12.2017. 08:23
?
?
0
3
Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc kaže da Tužilaštvo nije zadovoljno ishodom predmeta Gotovina, Markač, Haradinaj i Orić
Serž Bramerc
Serž Bramerc, Foto: Profimedia
2014-08-25
Zato ce taj Hag ostati zapamcen samo kao sprdnja za strip.
Haski Tribunal strip.
Haski Tribunal strip.
2014-08-25
1400 godina nije sprdnja...sta god ti mislio...
2016-11-17
Similar topics
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Žalim za nevinim žrtvama bombardovanja SRJ
» Rudanica oplela po Pisekici:'Ne zalim je ni mrvu.Znala je u kakvu obitelj ulazi.'
» video sam haradinaja kako ubija..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Žalim za nevinim žrtvama bombardovanja SRJ
» Rudanica oplela po Pisekici:'Ne zalim je ni mrvu.Znala je u kakvu obitelj ulazi.'
» video sam haradinaja kako ubija..
Page 1 of 1