Žalim za nevinim žrtvama bombardovanja SRJ
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Žalim za nevinim žrtvama bombardovanja SRJ
Šef NATO-a: Žalim za nevinim žrtvama bombardovanja SRJ
Brisel -- Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je, posle sastanka sa premijerom Aleksandrom Vučićem, da je Srbija izvoznik stabilnosti u regionu.
IZVOR: TANJUG SREDA, 23.11.2016. | 12:24
Stoltenerg je rekao da NATO poštuje vojnu neutralnost naše zemlje i izrazio žaljenje zbog nevinih žrtava NATO kampanje, odnosno svojevremenog bombardovanja SRJ.
Generalni sekretar Alijanse je zajedničku pres konferenciju s Vučićem u Briselu počeo pozdravom "dobar dan" na srpskom jeziku i istakao da je Srbija u srcu Balkana, što je u srcu Evrope, te da značjano doprinosi na različite načine regionalnoj stabilnosti.
On je ocenio da je imao odličan sastanak sa premijerom Vučićem.
Poručio je da NATO poštuje suverenu odluku naše zemlje o vojnoj neutralnosti.
Takođe je podsetio da je svrha i cilj vazdušnih akcija NATO 1999. godine bila zaštita civila, u čemu se, kaže, uspelo.
"Gubitak života nevinih ljudi je bila tragedija i zbog toga duboko žalim", rekao je šef NATO.
Poručivši Vučiću da je dobrodošao u sedište NATO, on je dodao je srpski premijer imao odličan sastanak sa predstavnicima Atlantskog saveta i to je prvi susret premijera sa tim telom.
"Imali smo odličan sastanka sa Savetom, i to pokazuje da radimo na jačanju saradnje izmđu NATO i Srbije. Ponosan sam sam na prijateljstvio sa vama, zahavalan što ste ovde. Razgovarali smo različitim pitanjima ukljucujući i naše zajedničke bezbendosne izazove", rekaoje Stoltenberg.
Brisel -- Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je, posle sastanka sa premijerom Aleksandrom Vučićem, da je Srbija izvoznik stabilnosti u regionu.
IZVOR: TANJUG SREDA, 23.11.2016. | 12:24
Stoltenerg je rekao da NATO poštuje vojnu neutralnost naše zemlje i izrazio žaljenje zbog nevinih žrtava NATO kampanje, odnosno svojevremenog bombardovanja SRJ.
Generalni sekretar Alijanse je zajedničku pres konferenciju s Vučićem u Briselu počeo pozdravom "dobar dan" na srpskom jeziku i istakao da je Srbija u srcu Balkana, što je u srcu Evrope, te da značjano doprinosi na različite načine regionalnoj stabilnosti.
On je ocenio da je imao odličan sastanak sa premijerom Vučićem.
Poručio je da NATO poštuje suverenu odluku naše zemlje o vojnoj neutralnosti.
Takođe je podsetio da je svrha i cilj vazdušnih akcija NATO 1999. godine bila zaštita civila, u čemu se, kaže, uspelo.
"Gubitak života nevinih ljudi je bila tragedija i zbog toga duboko žalim", rekao je šef NATO.
Poručivši Vučiću da je dobrodošao u sedište NATO, on je dodao je srpski premijer imao odličan sastanak sa predstavnicima Atlantskog saveta i to je prvi susret premijera sa tim telom.
"Imali smo odličan sastanka sa Savetom, i to pokazuje da radimo na jačanju saradnje izmđu NATO i Srbije. Ponosan sam sam na prijateljstvio sa vama, zahavalan što ste ovde. Razgovarali smo različitim pitanjima ukljucujući i naše zajedničke bezbendosne izazove", rekaoje Stoltenberg.
Guest- Guest
Re: Žalim za nevinim žrtvama bombardovanja SRJ
eto sad ste prijatelji i možeš otvoreno podržavati pristupanje srbije u nato
a onda red šunke i majonez u lepinju brale :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sad mi je lakse... MORE MARS U PICKU MATERINU STOKO SATANISTICKA!!!!
epikur37 wrote:eto sad ste prijatelji i možeš otvoreno podržavati pristupanje srbije u nato
Idi djavlu .... ako sad nisam umrl, nigdar neću.
Stribor-
2015-09-22
Stanojko wrote:Sad mi je lakse... MORE MARS U PICKU MATERINU STOKO SATANISTICKA!!!!
Ijuhuhujohe meni ....
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:epikur37 wrote:eto sad ste prijatelji i možeš otvoreno podržavati pristupanje srbije u nato
:D
Znaš ono:
- Čiko, jel sav ovaj lebac tvoj?
-Jeste pa šta!
- Pa zašto ga ne jedeš čiko :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kome to ide..?..pizzonu ili norvezanu?Stanojko wrote:Sad mi je lakse... MORE MARS U PICKU MATERINU STOKO SATANISTICKA!!!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Skandinavskom majmunu... Pizon je previse glup da bi bio satanista ili bilo sta drugo...vuksadinare wrote:kome to ide..?..pizzonu ili norvezanu?Stanojko wrote:Sad mi je lakse... MORE MARS U PICKU MATERINU STOKO SATANISTICKA!!!!
2014-04-16
A klinac kada je porastao postao političar.epikur37 wrote:Stribor wrote:epikur37 wrote:eto sad ste prijatelji i možeš otvoreno podržavati pristupanje srbije u nato
:D
Znaš ono:
- Čiko, jel sav ovaj lebac tvoj?
-Jeste pa šta!
- Pa zašto ga ne jedeš čiko :D
Stanojko wrote:Skandinavskom majmunu... Pizon je previse glup da bi bio satanista ili bilo sta drugo...vuksadinare wrote:kome to ide..?..pizzonu ili norvezanu?Stanojko wrote:Sad mi je lakse... MORE MARS U PICKU MATERINU STOKO SATANISTICKA!!!!
ok, ne mogu da budem pametan, mudar, hrabar net anarhista ko sto si ti !?
Guest- Guest
Sad će i naša Kolinda da izrazi sućut.
Nego... Zašto vas uopće, ni krive ni dužne, nato bombardovao?
Valjda samo zato jer govorite srpski pa vas ceo svet, umesto da razume, bombarduje.
Valjda samo zato jer govorite srpski pa vas ceo svet, umesto da razume, bombarduje.
zbog baba jule, najverovatnije
njene zelje da se vlast odrzi
njene zelje da se vlast odrzi
Guest- Guest
A jadni vi Srbi! Suza mi kane na oko kad se sjetim kako ste cveće bacali na tenkove.
Istina.pizzon wrote:Stanojko wrote:Skandinavskom majmunu... Pizon je previse glup da bi bio satanista ili bilo sta drugo...vuksadinare wrote:kome to ide..?..pizzonu ili norvezanu?Stanojko wrote:Sad mi je lakse... MORE MARS U PICKU MATERINU STOKO SATANISTICKA!!!!
ok, ne mogu da budem pametan, mudar, hrabar net anarhista ko sto si ti !?
Zbog kontrole Balkana i vojne baze. Zašto bi drugo?provocator wrote:Nego... Zašto vas uopće, ni krive ni dužne, nato bombardovao?
Veliku uspeh Vucica i naprednjaka,trebalo bi im podignuti neki monument,bar neku piramidu,a unutra balzamovati Vucica,to je Srpski bre Tutankamon
2014-04-14
Ma ja to ne mogu vjerovati...dzango wrote:Zbog kontrole Balkana i vojne baze. Zašto bi drugo?provocator wrote:Nego... Zašto vas uopće, ni krive ni dužne, nato bombardovao?
A jadan Milošević... Pregovarao s Amerima pa na kaju popušio curčinu.
A jadan!
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Naknadna pamet Bramerca: Žalim zbog Gotovine i Haradinaja
» Crkva proglasila nevinim svećenika zaraženog HIV-om koji je silovao 30 djevojčica
» Žrtve ruskog bombardovanja.
» Rudanica oplela po Pisekici:'Ne zalim je ni mrvu.Znala je u kakvu obitelj ulazi.'
» Tramp: Srbi, izvinite zbog bombardovanja
» Crkva proglasila nevinim svećenika zaraženog HIV-om koji je silovao 30 djevojčica
» Žrtve ruskog bombardovanja.
» Rudanica oplela po Pisekici:'Ne zalim je ni mrvu.Znala je u kakvu obitelj ulazi.'
» Tramp: Srbi, izvinite zbog bombardovanja
Page 1 of 3