BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Sa gotovo milijardu eura uloženih u ekipu svatko od nas ovdje može biti trener Cityja i postizati ovakve rezultate. Osim the enda, naravno. Njemu bi ipak trebao ovaj prevariola da ima kome pušiti.Браћала wrote:muckodjubre wrote:NIJEDAN klub u nogometnoj povijesti nije potrošio više na transfere od Manchester Cityja, potvrđuje istraživanje Međunarodnog centra za sportske studije (CIES).
Sa siječanjskom kupnjom Aymerica Laportea za 65 milijuna eura, Manchester City u sadašnje momčadsko regrutiranje sveukupno je uložio rekordnih 878 milijuna eura. Slijede ga Paris Saint-Germain (805 milijuna eura) te Manchester United (747 milijuna eura) i Barcelona (725 milijuna eura).
I to najviše u poslednje dve godine kada je prevariola trener. Kakav mali trener i klub...
Zeko-
2015-08-26
i jedna takva gluperda poput tebe bi mogla uzimati naslove s dinamom kad je ionako sve rijeseno ispod stola prije pocetka sezone, ali to tebe ne smeta i ne sprecava da lizes jaja svojem tatici iz dana u dan...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:i jedna takva gluperda poput tebe bi mogla uzimati naslove s dinamom kad je ionako sve rijeseno ispod stola prije pocetka sezone, ali to tebe ne smeta i ne sprecava da lizes jaja svojem tatici iz dana u dan...
Koji volej
Guest- Guest
Volej ti je mamica dobila.
Zeko-
2015-08-26
Kakvo pisanje Enda po gluperdi Hahahahaha...End wrote:i jedna takva gluperda poput tebe bi mogla uzimati naslove s dinamom kad je ionako sve rijeseno ispod stola prije pocetka sezone, ali to tebe ne smeta i ne sprecava da lizes jaja svojem tatici iz dana u dan...
Guest- Guest
Kako mu je sašija:fridrih_niche wrote:Kakvo pisanje Enda po gluperdi Hahahahaha...End wrote:i jedna takva gluperda poput tebe bi mogla uzimati naslove s dinamom kad je ionako sve rijeseno ispod stola prije pocetka sezone, ali to tebe ne smeta i ne sprecava da lizes jaja svojem tatici iz dana u dan...
U stilu ovog čelavca
Guest- Guest
Javil se je još jedan pušač the endova kurca. Sad ste kompletirani, sve 3 forumske lude na hrpi.
Zeko-
2015-08-26
Vise ka Iniesta Chelseaju...isključivi krivac wrote:Kako mu je sašija:fridrih_niche wrote:Kakvo pisanje Enda po gluperdi Hahahahaha...End wrote:i jedna takva gluperda poput tebe bi mogla uzimati naslove s dinamom kad je ionako sve rijeseno ispod stola prije pocetka sezone, ali to tebe ne smeta i ne sprecava da lizes jaja svojem tatici iz dana u dan...
U stilu ovog čelavca
:D
Guest- Guest
uz mandžin gol jedan od najljepših u povijesti finala Lp
mandzin gol mi nije nista posebno tim vise kad znas da mu se posrecilo i na kraju nikakve koristi, bolje da se posvetio obrani tu je najjaci pa mozda ne bi popusili glatko.. a raketin gol je puno bolji i veci..
2015-08-25
lijepo mu napisem da odjebe od mene, ali sta ces kad bas hoce porciju, kad bi birao to bi bio gol cruyffa potiv atletica
2015-08-25
Kad on voli primati, zna Mamić najbolje.End wrote:lijepo mu napisem da odjebe od mene, ali sta ces kad bas hoce porciju, kad bi birao to bi bio gol cruyffa potiv atletica
Guest- Guest
Čudo od gola...End wrote:lijepo mu napisem da odjebe od mene, ali sta ces kad bas hoce porciju, kad bi birao to bi bio gol cruyffa potiv atletica
Kung fu majstor...
<3
Guest- Guest
Naravno da ima. Od sredine prošlog stoljeća do 90-te se dosta njih naselilo. Ovdje u Osijeku i okolici pa i šire se zna tko je što naseljavao, gdje su Dalmatinci, gdje Hercegovci, gdje Bosanci, gdje Zagorci. Na mojoj staroj adresi gdje sam živio do devete godine su u ulici bili sami Dalmatinci susjedi. Pretežito krajevi Imotskog i tako, mada ima i drugih. Gotovo otkako znam za sebe se u Osijeku održava Bila noć Hajduka.fridrih_niche wrote:Ma ja ti uvik isto pišen, bilo odi ili po portalima...
Tako da me lako skontat...
:D
Inače, po Slavoniji ima dosta Dalmatinaca koji su odselili gore...
Bas san donedavno radija sa dosta njih sta su se spustili u Du radit...
Dubrovnik je sad mala Slavonija...
;)
Sad je s druge strane slika da su ljudi odavde otišli pravac Dubrovnik, ali Irska i sad zadnjih 3 godine Njemačka su majke. Što se mora, mora se. Budućnost je takva nepoznata da možda i moji opet dignu sidro i odu iz Slavonije.
Guest- Guest
Budućnost je takva da kad mi pukne film oden isti sekund u Švicarsku...
Ovi debili na vlasti su sve sjebali...
;)
;)
Guest- Guest
Europa je sjebana tim liberalnim sranjimafridrih_niche wrote:Budućnost je takva da kad mi pukne film oden isti sekund u Švicarsku...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma meni je svega ovoga dosta. Pranje mozga, teški nerad, retardacija i isisavanje životne energije sa svih strana od Zagreba, Srbije, Sarajeva, Slovenije, glupe osječko-baranjske županije, samog grada, sumještana u naselju, kolega na poslu, baš svega.fridrih_niche wrote:Budućnost je takva da kad mi pukne film oden isti sekund u Švicarsku...
;)
Koja odvratna hipnoza beznađa, negative, gorčine, depresije, jada, pravnog i institucionalnog silovanja i debilizma... Jednostavno rečeno - tuga, bolest, smrt. Toga sam se nagledao zadnjih 3 godine pred svojim očima. Pa neka neki pjevaju, mašu zastavama, pričaju bajke, puna je kapa toga mojoj obitelji koja je iskrvarila i za ovu zemlju i za BiH da bi sada bili izasrani i ispišani, a degenerici, lopovi, perverznjaci ustoličeni na panteone božanstava.
Guest- Guest
Ja jednom gledao cijene državljanstava i hajde da vidim koliko dođe državljanstvo Costa Rice, a kad sam vidio cijenu - gotovo sam se onesvijestio. Mislim da je bilo negdje 6 znamenki ako se ne varam.Europa je sjebana tim liberalnim sranjimaBudućnost je takva da kad mi pukne film oden isti sekund u Švicarsku...
;)
Guest- Guest
Ma brat mi je u Svici, lako bi se snasa...
Mora bi bar 6 miseci ucit njihov njemački, a dalje bi bilo lako...
;)
Mora bi bar 6 miseci ucit njihov njemački, a dalje bi bilo lako...
;)
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19