BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Moji su vise Sinj i Kaštela...
:D
Al iman prijateljicu iz Hercegovine sa istim prezimenom hahha...
:p
Al iman prijateljicu iz Hercegovine sa istim prezimenom hahha...
Guest- Guest
Pa već smo prije o ovome pričali, jos na starom forumu...
Skleroza te jede...
Skleroza te jede...
Guest- Guest
Ovi su svi dinastija iz Konjica, Neretvice-Klis, iz sjeverne Hercegovine. Ima ih i po Splitu, Zadru, Zagrebu, ali najviše su ovdje u Slavoniji.
Jedan je bio nekih 14 godina "popularan" s vučnom službom u gradu Osijeku. Vadio je ljudima mast s odvođenjem auta i do 100 € kazne nakon toga.
Na kraju su mu fino naštimali sipanje lož-ulja pa je on ostao bez koncesije u gradu i tako su ga se riješili zauvijek. To je baš bila vidljiva promjena u gradu kad su njegova vozila nestala s gradskih ulica, heheh.
Jedan je bio nekih 14 godina "popularan" s vučnom službom u gradu Osijeku. Vadio je ljudima mast s odvođenjem auta i do 100 € kazne nakon toga.
Na kraju su mu fino naštimali sipanje lož-ulja pa je on ostao bez koncesije u gradu i tako su ga se riješili zauvijek. To je baš bila vidljiva promjena u gradu kad su njegova vozila nestala s gradskih ulica, heheh.
Guest- Guest
Koga, mene? Ja nisam imao pojma dok nisi to objavio tu, a ispod nekog članka prije mjesec dana sam pomislio da si to ti zbog avatara.fridrih_niche wrote:Pa već smo prije o ovome pričali, jos na starom forumu...
Skleroza te jede...
Guest- Guest
NIJEDAN klub u nogometnoj povijesti nije potrošio više na transfere od Manchester Cityja, potvrđuje istraživanje Međunarodnog centra za sportske studije (CIES).
Sa siječanjskom kupnjom Aymerica Laportea za 65 milijuna eura, Manchester City u sadašnje momčadsko regrutiranje sveukupno je uložio rekordnih 878 milijuna eura. Slijede ga Paris Saint-Germain (805 milijuna eura) te Manchester United (747 milijuna eura) i Barcelona (725 milijuna eura).
Sa siječanjskom kupnjom Aymerica Laportea za 65 milijuna eura, Manchester City u sadašnje momčadsko regrutiranje sveukupno je uložio rekordnih 878 milijuna eura. Slijede ga Paris Saint-Germain (805 milijuna eura) te Manchester United (747 milijuna eura) i Barcelona (725 milijuna eura).
Ma ja ti uvik isto pišen, bilo odi ili po portalima...Fénix wrote:Koga, mene? Ja nisam imao pojma dok nisi to objavio tu, a ispod nekog članka prije mjesec dana sam pomislio da si to ti zbog avatara.fridrih_niche wrote:Pa već smo prije o ovome pričali, jos na starom forumu...
Skleroza te jede...
Tako da me lako skontat...
Inače, po Slavoniji ima dosta Dalmatinaca koji su odselili gore...
Bas san donedavno radija sa dosta njih sta su se spustili u Du radit...
Dubrovnik je sad mala Slavonija...
;)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:NIJEDAN klub u nogometnoj povijesti nije potrošio više na transfere od Manchester Cityja, potvrđuje istraživanje Međunarodnog centra za sportske studije (CIES).
I to najviše u poslednje dve godine kada je prevariola trener. Kakav mali trener i klub...
Guest- Guest
7 engleskih u prvih 12. Ali tu su obuhvaćene samo lige petice.muckodjubre wrote:NIJEDAN klub u nogometnoj povijesti nije potrošio više na transfere od Manchester Cityja, potvrđuje istraživanje Međunarodnog centra za sportske studije (CIES).
Guest- Guest
Englezi imaju najviše para...
Al uglavnom preplaćuju engleske igrače s tom lovom...
;)
Al uglavnom preplaćuju engleske igrače s tom lovom...
;)
Guest- Guest
Nice sad znan zasto te nevolin.... sinjanin
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Napola Sinjanin...
<3
Sinj je legendaran grad, ništa manji od Imotskog...
<3
Guest- Guest
Za imotski sinj je kuracfridrih_niche wrote:Napola Sinjanin...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Di van je Alka?
I najbolji rok en rol bend dolazi iz Sinja...
Posto Majke vise ne postoje...
I najbolji rok en rol bend dolazi iz Sinja...
Posto Majke vise ne postoje...
Guest- Guest
Sinjani su takve pičke ...prestrašno
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
sinjani su dobri ljudi ..gledao sam filmove od bore lee_ja...
EstebanEnrique-
2014-04-16
ovaj neplanirani poraz zahuktao je situaciju u EPL ...manju je jos uvjek drugi ali mocni liverpul se bori ...bit ce to clashoftitans ...sukob divova ...bod dva mogli bi napraviti razliku ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:ovaj neplanirani poraz zahuktao je situaciju u EPL ...manju je jos uvjek drugi ali mocni liverpul se bori ...bit ce to clashoftitans ...sukob divova ...bod dva mogli bi napraviti razliku ...
Bože dragi što je revolucija učinila .... prvenstvo gotovo ..minorni klubovi se bore za trece mjesto
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19