BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
bunkerase poput cmarnajteda i chelseaja treba izgurat iz LP
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ende,jel sljedeci tjedan liga sampiona?
Imam neki filing da ce barca ispasti od chelsea...ne znam zasto,ali eto tako...
damuckodjubre wrote:Ende,jel sljedeci tjedan liga sampiona?
2015-08-25
conte se bruka i dalje po premiershipu. dokaz da je prosla sezona bila faktor iznenadjenja, ali ove isplivalo sva njegova nestrucnost i neznanje.
jbg, tamo nema cmarotte da zatvara utakmice i nema filijala poput sassuola...
Guest- Guest
On je u pevoj sezoni prvak bio i za razliku od spodobe koja unistava jedan od 3 najveca svjetska kluba nikad nije bio potjeran iz klubaБраћала wrote:conte se bruka i dalje po premiershipu. dokaz da je prosla sezona bila faktor iznenadjenja, ali ove isplivalo sva njegova nestrucnost i neznanje.
Jeben ti majku debilu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
CONTE NAKON DEBAKLA OPLEO PO IGRAČIMA: U ovakvim situacijama vidiš tko je spreman igrati u velikom klubu
počelo je korištenje mourinhovih metoda, kakve prevare i trenerske 0.. kad se ovakvim kritiziranjem igrača nakon 2 sezone želiš dokopati rezultata jasno je da se hvataš za zadnju slamku spasa i da taktički ne može ništa ponuditi..
počelo je korištenje mourinhovih metoda, kakve prevare i trenerske 0.. kad se ovakvim kritiziranjem igrača nakon 2 sezone želiš dokopati rezultata jasno je da se hvataš za zadnju slamku spasa i da taktički ne može ništa ponuditi..
2015-08-25
ali najjaci je pederko conte koga su ubedili da je onaj bakayoko fudbaler i jos daje 50 miliona za njega a prodaje matica unitedu.
Guest- Guest
Vidjela talijanska gejara da svi kupuju igrače Monaca, pa odlučio i on jednog ugrabiti. I ispao glup.
Guest- Guest
Tommy R wrote:Vidjela talijanska gejara da svi kupuju igrače Monaca, pa odlučio i on jednog ugrabiti. I ispao glup.
tako ce se zajebati i neko ko iskesira 100 za lemara. isto teska prevara od igraca...
Guest- Guest
Izgleda da će Chelsea sadašnjeg talijanskog klauna zamijeniti novim, španjolskim klaunom. Već se postavljaju skele na Stamford Bridge.
Guest- Guest
Bože dragi kako ce Mocni Pep pojesti malog Iglesiasa
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
3 najveće čergine prevare unpremiershipu: valdes, prevariola i iglesiaas...
Guest- Guest
Bože dragi barcin utaja poreza sindrom se ne prestaje manifestirati . Alexic pa to ti je bakša
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
stiglo naredjenje da svi mora da naprave utaju jer je messi tako uradio.
kakva sekta, boze dragi.
kakva sekta, boze dragi.
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19