BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Pozdravi materБраћала wrote:Odbrana ne postoji...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Slazem se sa tobom ciganeБраћала wrote:Još jedan u nizu čistih nedosudjenih penala...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Treba ovim govnarima iz spursa noge pokršiti kada dodju na trford. Toliko mesarenja večeras...
Guest- Guest
daj bracala ne kmeči toliko žoze je zajebao preofenzivno je postavio plus lijeva strana jones young se osramotili poklon golovima da se igralo kao na old traffordu mogla je pobjeda ovako tottenham zasluženo
Najbolji igrač Reala...Tommy R wrote:Isco u City, Chelsea ili Liverpool. Još sat vremena.
Di god dodje bit ce najveće pojačanje...
;)
Guest- Guest
Meni je Isco bolji od Coutinha...
Možda ne u smislu broja golova...
Al u smislu asista i kreacije je nemjerljivo bolji...
;)
Možda ne u smislu broja golova...
Al u smislu asista i kreacije je nemjerljivo bolji...
;)
Guest- Guest
da mi je neko pricao prosle godine da ce manju ubjedljivo u top4 izboriti plasman za LP djelovalo bi optimisticno...vako i je dobro i sa svim usponima i padovima gura se naprijed...spursi su odlicna ekipa ...sad sto su mogli uzeti vise bodova ostalima mogli su ...danas pruzili dobru utakmicu i sta se tu moze...
EstebanEnrique-
2014-04-16
čestitke čmarnajtedu, najglupljem klubu svijeta, i njihovim gay fanovima na još jednom šamaranju i sramoćenju
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:čestitke mojoj kevi. Treba stvarno biti poseban izbaciti ovakvog debila iz pičke
Guest- Guest
nego ajmo malo na šamaranje šipca...
Sanchez did not create a single scoring chance or even attempt a shot on goal for the first time in any Premier League game all season.
kakva minijatura od kluba, da im fanovi nisu šiptari i kinezi i budale poput baracle odavno bi tražili smjenu čmarinja.
Sanchez did not create a single scoring chance or even attempt a shot on goal for the first time in any Premier League game all season.
kakva minijatura od kluba, da im fanovi nisu šiptari i kinezi i budale poput baracle odavno bi tražili smjenu čmarinja.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19