Religija mira vam čestita Božić
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Religija mira vam čestita Božić
Ja ih ne žalim, treba da ih mujage tuču kako mi u Hrvatskoj možemo reći da su Bošnje isti taj kurac i da nismo UZPgovinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa nisi ti UZP nego onaj sto popi otrov od zlocinacke ruke...RayMabus wrote:Ja ih ne žalim, treba da ih mujage tuču kako mi u Hrvatskoj možemo reći da su Bošnje isti taj kurac i da nismo UZPgovinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
2016-11-17
Kad je Austriji iznimno uspješno krenul Veliki bečki rat, kad su prodrli do Macedonije i planirali prjeko Bugarske udariti na Istambul, Francuska je napala austrijske posjede u Njemačkoj. Kao rezultat, oslobođene su Hrvatska i Ugarska, ali su Bosna, Srbija Macedonija... i dalje ostali Turkom.pismejker wrote:Nisam bas u Povijesti pa to nisam znao...pas im guzicu poharo..RayMabus wrote:Pa to i oćupismejker wrote:RayMabus wrote:Uopće nemam plan općenito uništiti islam na planeti
Šta fali islamskoj republici Marseille?
Odi pa vidi..nekad mondeno mjesto bogatih i izletiste za urlaub,postalo smetje,kao i blo koji drugi grad u sjevernoj africi..
Nisam ja zaboravio dvjesto godina saveza Francuske i Turske kad su Francuzi pomagali osmanlije da napadaju Balkan
Kad je to kao bilo?Regoč wrote:Kad je Austriji iznimno uspješno krenul Veliki bečki rat, kad su prodrli do Macedonije i planirali prjeko Bugarske udariti na Istambul, Francuska je napala austrijske posjede u Njemačkoj. Kao rezultat, oslobođene su Hrvatska i Ugarska, ali su Bosna, Srbija Macedonija... i dalje ostali Turkom.pismejker wrote:Nisam bas u Povijesti pa to nisam znao...pas im guzicu poharo..RayMabus wrote:Pa to i oćupismejker wrote:RayMabus wrote:Uopće nemam plan općenito uništiti islam na planeti
Šta fali islamskoj republici Marseille?
Odi pa vidi..nekad mondeno mjesto bogatih i izletiste za urlaub,postalo smetje,kao i blo koji drugi grad u sjevernoj africi..
Nisam ja zaboravio dvjesto godina saveza Francuske i Turske kad su Francuzi pomagali osmanlije da napadaju Balkan
2016-11-17
Neznam ja ništa, skužio sam presudu i nisam glupgovinda wrote:Pa nisi ti UZP nego onaj sto popi otrov od zlocinacke ruke...RayMabus wrote:Ja ih ne žalim, treba da ih mujage tuču kako mi u Hrvatskoj možemo reći da su Bošnje isti taj kurac i da nismo UZPgovinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
2014-04-11
Jes tesko skuziti presudu, krivi i osudjeni...RayMabus wrote:Neznam ja ništa, skužio sam presudu i nisam glupgovinda wrote:Pa nisi ti UZP nego onaj sto popi otrov od zlocinacke ruke...RayMabus wrote:Ja ih ne žalim, treba da ih mujage tuču kako mi u Hrvatskoj možemo reći da su Bošnje isti taj kurac i da nismo UZPgovinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
2016-11-17
Da ne spominjemo da je Butros Gali bio pročetnički usmjeren.govinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
Pa neka su ali odmah nakon Hagg je zatvoren
Zašto se nije sudilo Alija
Aaaaaaaaa tu smo znači
Srbi mogu balije mogu a Hrvati ne smiju
E vidit ćeš sad
Aaaaaaaaa tu smo znači
E vidit ćeš sad
2014-04-11
Veliki bečki rat? Od 1683. do 1699.; započel je turskom opsadom Beča pod Karamustafom, a završil Karlovačkim mirom.govinda wrote:Kad je to kao bilo?Regoč wrote:Kad je Austriji iznimno uspješno krenul Veliki bečki rat, kad su prodrli do Macedonije i planirali prjeko Bugarske udariti na Istambul, Francuska je napala austrijske posjede u Njemačkoj. Kao rezultat, oslobođene su Hrvatska i Ugarska, ali su Bosna, Srbija Macedonija... i dalje ostali Turkom.pismejker wrote:Nisam bas u Povijesti pa to nisam znao...pas im guzicu poharo..RayMabus wrote:Pa to i oćupismejker wrote:
Pouka nam je: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju.RayMabus wrote:Pa neka su ali odmah nakon Hagg je zatvoren
Aaaaaaaaa tu smo znači
E vidit ćeš sad
Ma ne rat, znam kad je bio rat, nego taj prodor do Makedonije?Regoč wrote:Veliki bečki rat? Od 1683. do 1699.; započel je turskom opsadom Beča pod Karamustafom, a završil Karlovačkim mirom.govinda wrote:Kad je to kao bilo?Regoč wrote:Kad je Austriji iznimno uspješno krenul Veliki bečki rat, kad su prodrli do Macedonije i planirali prjeko Bugarske udariti na Istambul, Francuska je napala austrijske posjede u Njemačkoj. Kao rezultat, oslobođene su Hrvatska i Ugarska, ali su Bosna, Srbija Macedonija... i dalje ostali Turkom.pismejker wrote:Nisam bas u Povijesti pa to nisam znao...pas im guzicu poharo..RayMabus wrote:
Pa to i oću
2016-11-17
Jok poruka je ova :Srbima ne možemo ništa radi Rusije, Bošnjaci nam trebaju jer su pola raje u BiH i Turska nam treba radi Bosfora i saveza sa Rusijom pa hajde guzit ćemo Hrvate da Turke i Bošnje pridobijemo da ostanu i uđu u NATORegoč wrote:Pouka nam je: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju.RayMabus wrote:Pa neka su ali odmah nakon Hagg je zatvoren
Aaaaaaaaa tu smo znači
E vidit ćeš sad
2014-04-11
Ja sam njihovu poruku shvatio i sad će ti koji su to kreirali dobit po pički
2014-04-11
Bosna služi samo za potkusurivanje ovih NATO članica na Atlantiku i drugih koje imaju mornaricu da dobiju Tursku i prolaz kroz Bospor na svoju stranu
Međutim sad će dobit po pički, posebno Britanci
Međutim sad će dobit po pički, posebno Britanci
2014-04-11
1689. Imaš u poglavljih Eroberung Belgrads i Französischer Angriff im Westen und osmanische Gegenoffensive o ovom što sam napisal.govinda wrote:Ma ne rat, znam kad je bio rat, nego taj prodor do Makedonije?Regoč wrote:Veliki bečki rat? Od 1683. do 1699.; započel je turskom opsadom Beča pod Karamustafom, a završil Karlovačkim mirom.govinda wrote:Kad je to kao bilo?Regoč wrote:Kad je Austriji iznimno uspješno krenul Veliki bečki rat, kad su prodrli do Macedonije i planirali prjeko Bugarske udariti na Istambul, Francuska je napala austrijske posjede u Njemačkoj. Kao rezultat, oslobođene su Hrvatska i Ugarska, ali su Bosna, Srbija Macedonija... i dalje ostali Turkom.pismejker wrote:
Nisam bas u Povijesti pa to nisam znao...pas im guzicu poharo..
https://de.wikipedia.org/wiki/Gro%C3%9Fer_T%C3%BCrkenkrieg
govinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
Jadna majko
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Žal mu Srbah, jel.Yehudi wrote:govinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
Jadna majko
Ah, poznata je nadaleko ljubav Hrvata spram Zidova..Yehudi wrote:govinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
Jadna majko
2016-11-17
Kome to nešto znači, sretan mu Božić! Za ostale me boli kurac... Hvala ti bože šta sam Hrvat-katolik... Da mogu opet birat kako ću se rodit to bi izbrao...Preci su mi se borili s mačem od 20 kila držeći ga u jednoj ruci! Cijenim još i muslimane...Ali ne one osrednje plačipizde kakvih je pun balkan, nego one što u nešto vjeruju i spremni su za to umrijeti...
Guest- Guest
A ti se sam rodio?cassanowa wrote:Kome to nešto znači, sretan mu Božić! Za ostale me boli kurac... Hvala ti bože šta sam Hrvat-katolik... Da mogu opet birat kako ću se rodit to bi izbrao...Preci su mi se borili s mačem od 20 kila držeći ga u jednoj ruci! Cijenim još i muslimane...Ali ne one osrednje plačipizde kakvih je pun balkan, nego one što u nešto vjeruju i spremni su za to umrijeti...
2016-11-17
An?govinda wrote:A ti se sam rodio?cassanowa wrote:Kome to nešto znači, sretan mu Božić! Za ostale me boli kurac... Hvala ti bože šta sam Hrvat-katolik... Da mogu opet birat kako ću se rodit to bi izbrao...Preci su mi se borili s mačem od 20 kila držeći ga u jednoj ruci! Cijenim još i muslimane...Ali ne one osrednje plačipizde kakvih je pun balkan, nego one što u nešto vjeruju i spremni su za to umrijeti...
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» RELIGIJA MIRA
» Islam - religija mira
» Religija mira i u Indoneziji
» Religija mira ponovo na djelu
» Islam - religija mira i u Mostaru
» Islam - religija mira
» Religija mira i u Indoneziji
» Religija mira ponovo na djelu
» Islam - religija mira i u Mostaru