Religija mira vam čestita Božić
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Religija mira vam čestita Božić
An?govinda wrote:A ti se sam rodio?cassanowa wrote:Kome to nešto znači, sretan mu Božić! Za ostale me boli kurac... Hvala ti bože šta sam Hrvat-katolik... Da mogu opet birat kako ću se rodit to bi izbrao...Preci su mi se borili s mačem od 20 kila držeći ga u jednoj ruci! Cijenim još i muslimane...Ali ne one osrednje plačipizde kakvih je pun balkan, nego one što u nešto vjeruju i spremni su za to umrijeti...
Guest- Guest
Pa nije mi jasno kako si birao kakav ces se roditi...cassanowa wrote:An?govinda wrote:A ti se sam rodio?cassanowa wrote:Kome to nešto znači, sretan mu Božić! Za ostale me boli kurac... Hvala ti bože šta sam Hrvat-katolik... Da mogu opet birat kako ću se rodit to bi izbrao...Preci su mi se borili s mačem od 20 kila držeći ga u jednoj ruci! Cijenim još i muslimane...Ali ne one osrednje plačipizde kakvih je pun balkan, nego one što u nešto vjeruju i spremni su za to umrijeti...
2016-11-17
Ja birao??? Jesi ti lud ili me zajebavaš?govinda wrote:Pa nije mi jasno kako si birao kakav ces se roditi...cassanowa wrote:An?govinda wrote:A ti se sam rodio?cassanowa wrote:Kome to nešto znači, sretan mu Božić! Za ostale me boli kurac... Hvala ti bože šta sam Hrvat-katolik... Da mogu opet birat kako ću se rodit to bi izbrao...Preci su mi se borili s mačem od 20 kila držeći ga u jednoj ruci! Cijenim još i muslimane...Ali ne one osrednje plačipizde kakvih je pun balkan, nego one što u nešto vjeruju i spremni su za to umrijeti...
Guest- Guest
Pa napisao si: Da mogu OPET birati kako cu se roditi..mislim, ako opet biras znaci vec si jednom birao...kaze logika..cassanowa wrote:Ja birao??? Jesi ti lud ili me zajebavaš?govinda wrote:Pa nije mi jasno kako si birao kakav ces se roditi...cassanowa wrote:An?govinda wrote:A ti se sam rodio?cassanowa wrote:Kome to nešto znači, sretan mu Božić! Za ostale me boli kurac... Hvala ti bože šta sam Hrvat-katolik... Da mogu opet birat kako ću se rodit to bi izbrao...Preci su mi se borili s mačem od 20 kila držeći ga u jednoj ruci! Cijenim još i muslimane...Ali ne one osrednje plačipizde kakvih je pun balkan, nego one što u nešto vjeruju i spremni su za to umrijeti...
2016-11-17
Netko je već birao...Zato ono "opet"...a znam i tko...Naravno da ja ne mogu opet birati...jer nisam birao ni prvi putgovinda wrote:Pa napisao si: Da mogu OPET birati kako cu se roditi..mislim, ako opet biras znaci vec si jednom birao...kaze logika..cassanowa wrote:Ja birao??? Jesi ti lud ili me zajebavaš?govinda wrote:Pa nije mi jasno kako si birao kakav ces se roditi...cassanowa wrote:An?govinda wrote:
A ti se sam rodio?
Guest- Guest
Mah, dobro, mali zajeb u redoslijedu ti rijeci..nego, ono o precima i macevima od dvaes kila, jesi siguran da su ti preci bili plemici i vitezovi a ne kmetovi? Imas sta napismeno, ovjereno kod javnog biljeznika?cassanowa wrote:Netko je već birao...Zato ono "opet"...a znam i tko...Naravno da ja ne mogu opet birati...jer nisam birao ni prvi putgovinda wrote:Pa napisao si: Da mogu OPET birati kako cu se roditi..mislim, ako opet biras znaci vec si jednom birao...kaze logika..cassanowa wrote:Ja birao??? Jesi ti lud ili me zajebavaš?govinda wrote:Pa nije mi jasno kako si birao kakav ces se roditi...cassanowa wrote:
An?
2016-11-17
Ja bio u muzeju. Vidio mač. Išo ga dignut, pa uletilo redarstvo...Kažu, to se ne smije dirat. Ja reko, dobro onda neću dirat....govinda wrote:Mah, dobro, mali zajeb u redoslijedu ti rijeci..nego, ono o precima i macevima od dvaes kila, jesi siguran da su ti preci bili plemici i vitezovi a ne kmetovi? Imas sta napismeno, ovjereno kod javnog biljeznika?cassanowa wrote:Netko je već birao...Zato ono "opet"...a znam i tko...Naravno da ja ne mogu opet birati...jer nisam birao ni prvi putgovinda wrote:Pa napisao si: Da mogu OPET birati kako cu se roditi..mislim, ako opet biras znaci vec si jednom birao...kaze logika..cassanowa wrote:Ja birao??? Jesi ti lud ili me zajebavaš?govinda wrote:
Pa nije mi jasno kako si birao kakav ces se roditi...
Guest- Guest
Ma dobro to u muzeju, i ja drzao gotsku sjekiru staru 1500 godina, iskopanu nedaleko od moje kuce nego tvoji preci, vitezovi il kmetovi?cassanowa wrote:Ja bio u muzeju. Vidio mač. Išo ga dignut, pa uletilo redarstvo...Kažu, to se ne smije dirat. Ja reko, dobro onda neću dirat....govinda wrote:Mah, dobro, mali zajeb u redoslijedu ti rijeci..nego, ono o precima i macevima od dvaes kila, jesi siguran da su ti preci bili plemici i vitezovi a ne kmetovi? Imas sta napismeno, ovjereno kod javnog biljeznika?cassanowa wrote:Netko je već birao...Zato ono "opet"...a znam i tko...Naravno da ja ne mogu opet birati...jer nisam birao ni prvi putgovinda wrote:Pa napisao si: Da mogu OPET birati kako cu se roditi..mislim, ako opet biras znaci vec si jednom birao...kaze logika..cassanowa wrote:
Ja birao??? Jesi ti lud ili me zajebavaš?
2016-11-17
Ne znam . A i boli me kurac....Bitno je da su se borili s mačem od 20 kila.govinda wrote:Ma dobro to u muzeju, i ja drzao gotsku sjekiru staru 1500 godina, iskopanu nedaleko od moje kuce nego tvoji preci, vitezovi il kmetovi?
Guest- Guest
Pa bitno je...mozda se neciji predak borio sa macem od dvajs kila a tvoj predak kcerku podvodio Franji Tahiju///cassanowa wrote:Ne znam . A i boli me kurac....Bitno je da su se borili s mačem od 20 kila.govinda wrote:Ma dobro to u muzeju, i ja drzao gotsku sjekiru staru 1500 godina, iskopanu nedaleko od moje kuce nego tvoji preci, vitezovi il kmetovi?
2016-11-17
Nemoguće...Onda ja nebi bija ovaki...govinda wrote:Pa bitno je...mozda se neciji predak borio sa macem od dvajs kila a tvoj predak kcerku podvodio Franji Tahiju///cassanowa wrote:Ne znam . A i boli me kurac....Bitno je da su se borili s mačem od 20 kila.govinda wrote:Ma dobro to u muzeju, i ja drzao gotsku sjekiru staru 1500 godina, iskopanu nedaleko od moje kuce nego tvoji preci, vitezovi il kmetovi?
Guest- Guest
Kako? Visok, plavokos, plavook i vitak? :Dcassanowa wrote:Nemoguće...Onda ja nebi bija ovaki...govinda wrote:Pa bitno je...mozda se neciji predak borio sa macem od dvajs kila a tvoj predak kcerku podvodio Franji Tahiju///cassanowa wrote:Ne znam . A i boli me kurac....Bitno je da su se borili s mačem od 20 kila.govinda wrote:Ma dobro to u muzeju, i ja drzao gotsku sjekiru staru 1500 godina, iskopanu nedaleko od moje kuce nego tvoji preci, vitezovi il kmetovi?
2016-11-17
Ima nešto u genetici...Ja poželim imat mač od 25 kila. Doduše prije 10-ak godina bi mi bolje pristaja nego danas...govinda wrote:Kako? Visok, plavokos, plavook i vitak? :Dcassanowa wrote:Nemoguće...Onda ja nebi bija ovaki...govinda wrote:Pa bitno je...mozda se neciji predak borio sa macem od dvajs kila a tvoj predak kcerku podvodio Franji Tahiju///cassanowa wrote:Ne znam . A i boli me kurac....Bitno je da su se borili s mačem od 20 kila.govinda wrote:Ma dobro to u muzeju, i ja drzao gotsku sjekiru staru 1500 godina, iskopanu nedaleko od moje kuce nego tvoji preci, vitezovi il kmetovi?
Guest- Guest
Imas para za platit? Ako imas, mozemo se dogovoriti...cassanowa wrote:Ima nešto u genetici...Ja poželim imat mač od 25 kila. Doduše prije 10-ak godina bi mi bolje pristaja nego danas...govinda wrote:Kako? Visok, plavokos, plavook i vitak? :Dcassanowa wrote:Nemoguće...Onda ja nebi bija ovaki...govinda wrote:Pa bitno je...mozda se neciji predak borio sa macem od dvajs kila a tvoj predak kcerku podvodio Franji Tahiju///cassanowa wrote:
Ne znam . A i boli me kurac....Bitno je da su se borili s mačem od 20 kila.
2016-11-17
šlog rata...žeć imam automatsku pušku
Alo....Di ti živiš? Sad je 21. stoljeće..Kakvi mačevi?? Da sad zarati triba bi mi mitraljez...A ionako već imam automatsku pušku , 4 zolje i 20-ak bombi iz prošlog rata... Ako mi pofali šta s vremenom javi se opet...govinda wrote:Imas para za platit? Ako imas, mozemo se dogovoriti...cassanowa wrote:Ima nešto u genetici...Ja poželim imat mač od 25 kila. Doduše prije 10-ak godina bi mi bolje pristaja nego danas...govinda wrote:Kako? Visok, plavokos, plavook i vitak? :Dcassanowa wrote:Nemoguće...Onda ja nebi bija ovaki...govinda wrote:
Pa bitno je...mozda se neciji predak borio sa macem od dvajs kila a tvoj predak kcerku podvodio Franji Tahiju///
Guest- Guest
Govorim o arheoloskim nalazima, ocito se nismo razumjeli..cassanowa wrote:šlog rata...žeć imam automatsku puškuAlo....Di ti živiš? Sad je 21. stoljeće..Kakvi mačevi?? Da sad zarati triba bi mi mitraljez...A ionako već imam automatsku pušku , 4 zolje i 20-ak bombi iz prošlog rata... Ako mi pofali šta s vremenom javi se opet...govinda wrote:Imas para za platit? Ako imas, mozemo se dogovoriti...cassanowa wrote:Ima nešto u genetici...Ja poželim imat mač od 25 kila. Doduše prije 10-ak godina bi mi bolje pristaja nego danas...govinda wrote:Kako? Visok, plavokos, plavook i vitak? :Dcassanowa wrote:
Nemoguće...Onda ja nebi bija ovaki...
2016-11-17
Arheološki nalazi?! Znaš li što je jedan turist poručio Dubrovčanima, nakon što je tjedan dana bio tamo?!...Citiram: " Tog starog kamenja ste se trebali odavno riješit da vam ne smrdi i napravit nešto uporabljivo." Ja se s tim slažem... Toliko o arheologiji.govinda wrote:Govorim o arheoloskim nalazima, ocito se nismo razumjeli..
Guest- Guest
Ma kakvo kamenje...govorim o starom oruzju..macevi, sjekire, jatagani, koplja, vrhovi strijela...ali ok, ako te ne zanima..cassanowa wrote:Arheološki nalazi?! Znaš li što je jedan turist poručio Dubrovčanima, nakon što je tjedan dana bio tamo?!...Citiram: " Tog starog kamenja ste se trebali odavno riješit da vam ne smrdi i napravit nešto uporabljivo." Ja se s tim slažem... Toliko o arheologiji.govinda wrote:Govorim o arheoloskim nalazima, ocito se nismo razumjeli..
2016-11-17
Uzmi taj jedan kamen, veži si ga oko vrata pa se baci u duboko more.cassanowa wrote:Arheološki nalazi?! Znaš li što je jedan turist poručio Dubrovčanima, nakon što je tjedan dana bio tamo?!...Citiram: " Tog starog kamenja ste se trebali odavno riješit da vam ne smrdi i napravit nešto uporabljivo." Ja se s tim slažem... Toliko o arheologiji.govinda wrote:Govorim o arheoloskim nalazima, ocito se nismo razumjeli..
Hvala ne treba. Opisao sam ti već svoj arsenal. Ako zarati, to potrošim za misec dana, pa se javi opet...Ali ne s mačevima, noževima i hladnim pizdarijama... Ono, mitraljez, snajper, AP, bombe,ose, zolje, meci svih kalibara ....i tako to....govinda wrote:Ma kakvo kamenje...govorim o starom oruzju..macevi, sjekire, jatagani, koplja, vrhovi strijela...ali ok, ako te ne zanima..
Guest- Guest
Regoč wrote:Uzmi taj jedan kamen, veži si ga oko vrata pa se baci u duboko more.cassanowa wrote:Arheološki nalazi?! Znaš li što je jedan turist poručio Dubrovčanima, nakon što je tjedan dana bio tamo?!...Citiram: " Tog starog kamenja ste se trebali odavno riješit da vam ne smrdi i napravit nešto uporabljivo." Ja se s tim slažem... Toliko o arheologiji.govinda wrote:Govorim o arheoloskim nalazima, ocito se nismo razumjeli..
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» RELIGIJA MIRA
» Islam - religija mira
» Religija mira i u Indoneziji
» Religija mira ponovo na djelu
» Islam - religija mira i u Mostaru
» Islam - religija mira
» Religija mira i u Indoneziji
» Religija mira ponovo na djelu
» Islam - religija mira i u Mostaru