ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Religija mira vam čestita Božić

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Religija mira vam čestita Božić - Page 4 Empty Re: Religija mira vam čestita Božić

Post by Eroo 25/12/2017, 11:48

Sora wrote:Religija mira vam čestita Božić - Page 4 Img_2462
Hotel s 5* s  pram ovoga doli...ni crno-bijela fotografija nas u drugo ne može uvjeriti.

Religija mira vam čestita Božić - Page 4 Zlocin

Last edited by Eroo on 25/12/2017, 11:49; edited 1 time in total

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Religija mira vam čestita Božić - Page 4 Empty Re: Religija mira vam čestita Božić

Post by prckov 25/12/2017, 11:49

Iknar je gay wrote:
pismejker wrote:
jastreb wrote:Došla mi je na um ideja o pisanju knjige koja prati usporedno napredovanje dva najjača svjetska pokreta. Islamističkog i LGTB-a.

No knjigu bih mogao pisati jedino pod pseudonimom,a druga stvar je ta što ne znam kako će izgledati sraz ta dva velika pokreta u najvećem naponu njihove snage i moći.
svasta..pa u Islamu je vise Geyskog pokreta nego bilo gdje drugdje..kakav sraz??Tu i tamo netko zavrsi okacen o dizalicu,ali to je sve...cak je presutno u Islamu dopusteno diskretno yebanje mladih muzjaka,koji zrelijima sluze kao odusak,ako nisu ozenjeni a yebat se mora..
Koze,offce,magarad..eto i Zoofilija cvijeta u punom sjaju.. lol!
Pa kad bi islam nekakvom akrobaciom to uspio prožvakati i naći rupu u šerijetskim zakonima za takve pojavnosti,onda vjerujem da bi tek onda dobio najsnažniji zamah i podršku na zapadu.
Ono,pedofilija,zoofilija i gay pokreti kao udarne trupe i promovitelji islama.
ti momak nemas pojma ni o cemu, brbljas tek tako da ne sutis
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by jastreb 25/12/2017, 12:01

prckov wrote: 
A ne...I.j.G. je odličan poznavatelj religijskih tema,a isto tako dobro je upućen i u razna gnostička učenja,okultne prakse i ezoteriju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by prckov 25/12/2017, 12:03

jastreb wrote:
prckov wrote: 
A ne...I.j.G. je odličan poznavatelj religijskih tema,a isto tako dobro je upućen i u razna gnostička učenja,okultne prakse i ezoteriju.
nije dovoljno bit samo poznavatelj a nemat mozga 
kuis
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by jastreb 25/12/2017, 12:23

prckov wrote:  
kuis
Ali nije li I.J.G. bezbroj puta dokazao da je čuka?

Njegova recenzija hrvatskog pravaškog pokreta koju je ovdje napisao pravo je remek djelo i mislim da bi se taj esej trebao izučavati u hrvatskim politološkim školama.

Također je (za razliku od Ere koji uvijek fula) predvidio i pogodio razvoj situacije u Hrvatskoj i u regiji.

Da ne govorimo o tome kako je potpuno "poklopio" Iknara i raskrinkao njegovo lažno mesijansko djelovanje.

Nadalje je u polemikama sa Joeglassom,treom i Zvonetom,svojim britkim humorom ,karikaturama i prepoznatljivim stilom(mogao bi on biti i uspješan književnik) iste potpuno razoružao ,a zbog čega su neki i otišli sa foruma.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by prckov 25/12/2017, 12:26

jastreb wrote:
prckov wrote:  
kuis

Njegova recenzija hrvatskog pravaškog pokreta koju je ovdje napisao pravo je remek djelo i mislim da bi se taj esej trebao izučavati u hrvatskim politološkim školama.

Također je (za razliku od Ere koji uvijek fula) predvidio i pogodio razvoj situacije u Hrvatskoj i u regiji.

Da ne govorimo o tome kako je potpuno "poklopio" Iknara i raskrinkao njegovo lažno mesijansko djelovanje.

Nadalje je u polemikama sa Joeglassom,treom i Zvonetom,svojim britkim humorom ,karikaturama i prepoznatljivim stilom(mogao bi on biti i uspješan književnik) iste potpuno razoružao ,a zbog čega su neki i otišli sa foruma.
zao mi je jastrebe, djelujes simpatican cova, ali ja tvoje misljenje bas I ne cjenim
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Eroo 25/12/2017, 12:35

jastreb wrote:

Zbog takvih kao ti smo 45'.završili s ovu stranu željezne zavjese.
Umjetnost je naći pravu mjeru između mudrosti i hrabrosti.
Biti mudar bez hrabrosti je k. na biciklu, kao i kad si hrabar bez mudrosti.
Pokušavaš biti mudar, ali ti nedostaje hrabrosti.Smućaj i prolij, nevrijedno...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by jastreb 25/12/2017, 12:39

Eroo wrote:

Ne. Bili smo nesvrstani i imali otvorena vrata svugdje.

I dobro je da je tak bilo,jer da su nas uzeli Englezi,to bi značilo povratak Kralja,a onda bi vidio belaja.

UIli da se tito sam tak dal Rusima. Ehej. 

No,ostavimo se sada 45. Pričamo o sadašnjem stanju.

I,da...Ostaje činjenica da si promašio gro svojih predviđanja. Niš se ni ostvarilo. Krim je i dalje ruski,recimo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo 25/12/2017, 14:35

jastreb wrote:
Eroo wrote:

Ne. Bili smo nesvrstani i imali otvorena vrata svugdje.

I dobro je da je tak bilo,jer da su nas uzeli Englezi,to bi značilo povratak Kralja,a onda bi vidio belaja.

UIli da se tito sam tak dal Rusima. Ehej. 

No,ostavimo se sada 45. Pričamo o sadašnjem stanju.

I,da...Ostaje činjenica da si promašio gro svojih predviđanja. Niš se ni ostvarilo. Krim je i dalje ruski,recimo.
Ništa ja nisam promašio. Odi u Donbas pa vidi...ISIL su zaustavili, a nije to sve šta ćeš još gledati.
Bogte, pa prati malo bolje ono što kažem...Za sve što se događa je potrebna kritična masa.
Kad se to postigne slijedi realizacija. Devedesetprve ste imali kritičnu masu i postali ste država.
Tako nekako...Slično ti je danas i u BiH...imaju kritičnu masu, ali prilike nisu sazrele. Itd...itd...
Ne treba za sve to neka posebna pamet, samo iskustvo i zdrava kmetska logika.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 25/12/2017, 15:30

Eroo wrote:
jastreb wrote:

Umjetnost je naći pravu mjeru između mudrosti i hrabrosti.
Biti mudar bez hrabrosti je k. na biciklu, kao i kad si hrabar bez mudrosti.
Pokušavaš biti mudar, ali ti nedostaje hrabrosti.Smućaj i prolij, nevrijedno...
Pa boljenego da su radi vas zavrsili jos tada u haagu..Kod Tite ste bili mazeni i pazeni.. :chiefi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 25/12/2017, 17:41

Vidim isto sranje i na Bozic...svratio sam da vam cestitam Bozic, nastavite vi dalje..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/12/2017, 17:58

Musliman platio jelku od 10 metara: 'Pomažem kršćanima' Kršćani u Iraku progonjeni su od početka američke invazije koja traje već 14 godina. No, jedan gospodin odlučio je na prekrasan način iskazati poštovanje prema drugoj vjeri...

U Bagdadu je muslimanski biznismen postavio božićnu jelku visoku 10 metara u znak solidarnosti s kršćanima tijekom sezone praznika.

Yassir Saad potrošio je 24 tisuće dolara na umjetno drvo kako bi pomogao Iračanima da "zaborave na svoje patnje" tijekom rata protiv ISIL-a.

Iračke snage nastavljaju se boriti protiv pobunjeničkih ISIL-ovih boraca u Mosulu, posljednjem glavnom uporištu te skupine u zemlji.

https://www.24sata.hr/fun/musliman-platio-jelku-od-10-metara-pomazem-krscanima-553903
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 25/12/2017, 18:04

Gnječ wrote:

U Bagdadu je muslimanski biznismen postavio božićnu jelku visoku 10 metara u znak solidarnosti s kršćanima tijekom sezone praznika.

sumljivo, tako su se i kod nas nekada lovali gardelini, postavi se arboret i pusti gardelina u krletki pored da pjeva.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/12/2017, 18:04

Bmk za kršćane u Africi, Bliskom istoku i tako to

Tamo nema budućnosti za kršćane
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 25/12/2017, 18:06

RayMabus wrote:Bmk za kršćane u Africi, Bliskom istoku i tako to

U Africi nema budućnosrti za kršćane???

Pa tamo se kršćanstvo najbrže širi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/12/2017, 18:08

jastreb wrote:
RayMabus wrote:Bmk za kršćane u Africi, Bliskom istoku i tako to

U Africi nema budućnosrti za kršćane???

Pa tamo se kršćanstvo najbrže širi.
Konkretno mislio sam na Irak ovdje da im tamo nema budućnosti, porokaju se Kurdi, suniti i šijiti manjine uvijek najebu tako da to piši propalo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/12/2017, 18:37

Kršćani se nes usutali..bit ce da OPET yedu...ccccccc... :clown

dobro,rado i ja pripratim gastronomski to slavljenje..pa onda Nove godine tu i tamo,pa onda pravoslavni Bozić...uffffff...gastronomskih delicija posvuda tijekom godine..jedino ne pratim Kozojebske budalastine..to niti Bog ne moze pojmiti.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/12/2017, 19:07

..Cijeli dan ne jedu niti piju,grintavi su i prgavi,svadljivi,a kad dojde notj,zderu kao sumanute hijene..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 25/12/2017, 20:04

jastreb wrote:
prckov wrote:  
kuis

Cjenjeni jastrebe,ali zaboravio si spomenuti i još nešto.Dobro,danas i ako imam dijametralno mišljenje oko toga,ipak te moram podsjetit što sam prognozirao oko Trga Maršala Tita,ako se sjećaš ? Mada moram priznat kako se to ipak dogodilo malo ranije nego sam prognozirao.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by govinda 25/12/2017, 20:23

Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/12/2017, 20:25

govinda wrote:Kopti su pravoslavci, da yive u Hrvatskoj odavno bi otisli iz nje na traktorima tako da je malo licemjerno da ih vi ovdje na ovom forumu kao zalite, jelte..
Ja ih ne žalim, treba da ih mujage tuču kako mi u Hrvatskoj možemo reći da su Bošnje isti taj kurac i da nismo UZP
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics