Marčelo je bio u pravu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Marčelo je bio u pravu
A ovo je kao prvi a ono tamo je drugi.Pinochet wrote:nutela je idealna hrana da te prije roka pošalje na drugi svijet
Da nije možda obratno tj energija pa materija koja nije ništa drugo nego energija zarobljena u sadašnjosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš sam je maloprije smazao cijelu tezgu, ide čokolada na ovu zimu, samo nju sam i uzeo popodne u dućanu za žvaknitPinochet wrote:nutela je idealna hrana da te prije roka pošalje na drugi svijet
2014-04-11
Ovo jest drugi svijet a ono je prvi
. Imaš ravni stol i po sredini je udubljenje
. Površina stola je prvi svijet a udubljenje je ovaj
Nek je stol po pola opituran u bijelo a pola u crno a udubljenje po sredini znači i ono je pola pola.
Duhovna evolucija jedne planete s pripadajućom rason nije ništa drugo doli pomicanje tog udubljenja prema bijeloj strani stola tako da i ono pređe u bijelu zonu
. Imaš ravni stol i po sredini je udubljenje
. Površina stola je prvi svijet a udubljenje je ovaj
Nek je stol po pola opituran u bijelo a pola u crno a udubljenje po sredini znači i ono je pola pola.
Duhovna evolucija jedne planete s pripadajućom rason nije ništa drugo doli pomicanje tog udubljenja prema bijeloj strani stola tako da i ono pređe u bijelu zonu
2014-04-11
znao sam i ja pola tegle lino lade smazati , ali da je to pametno -defintivino nije, kao što nije pametno niti pušit duvan itd. .ali jebiga.RayMabus wrote:Baš sam je maloprije smazao cijelu tezgu, ide čokolada na ovu zimu, samo nju sam i uzeo popodne u dućanu za žvaknitPinochet wrote:nutela je idealna hrana da te prije roka pošalje na drugi svijet
Guest- Guest
Puno toga nije pametno na ovoj planeti prije, sada niti u narednim desetljećima tako da se niti netakmičin, odustao sam od toga da budem prvi među pametnima, bolje biti prvi među budalama, budala ima više, veće krdo he he he
Ionako će ww tri tako da su to sve sitnice, samo sam se dotakao duhovnog aspekta priče
Ionako će ww tri tako da su to sve sitnice, samo sam se dotakao duhovnog aspekta priče
2014-04-11
Ww tri je najbitniji događaj 21 stoljeća pošto vremenski traje praktički pola stoljeća a oporavak od istog najmanje toliko
Uvod, početak, radnja, zaplet, rasplet, kraj.
Od 2000 je uvod ako netko nije primijetio
Uvod, početak, radnja, zaplet, rasplet, kraj.
Od 2000 je uvod ako netko nije primijetio
2014-04-11
Trenutno je ovo bitnije od moje priče zašto duhovno razvijene rase ne konzumiraju meso
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:702538-JEZIVA-ISPOVEST-DzIHAD-NEVESTE-Isplivala-poruka-koja-ledi-krv-u-zilama---Imam-par-reci-za-te-prljave-pse-VIDEO
Poruka njemačkoj policiji : bit će još puno napada
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:702538-JEZIVA-ISPOVEST-DzIHAD-NEVESTE-Isplivala-poruka-koja-ledi-krv-u-zilama---Imam-par-reci-za-te-prljave-pse-VIDEO
Poruka njemačkoj policiji : bit će još puno napada
2014-04-11
koliko se ja sjećam dok sam radila još prije 25 godina dođe dostavljač i kupi sve što je isteklo iz roka i što je promijenilo organoleptička svojstva (miris, boja, okus) ..pitamo što rade s tim....lik kaže ide u preradu, ali da se prerađuje i za pseću hranu...
moguće da u uz kemijske dodatke obrađuju staro meso za ljudsku upotrebu
rjetko kupujem suhomesnato i kad kupim kao da me nešto puca po nosu i ostavlja ružan okus u ustima.. gadi mi se ... rjetko kad bude osjetno ukusno
moguće da u uz kemijske dodatke obrađuju staro meso za ljudsku upotrebu
rjetko kupujem suhomesnato i kad kupim kao da me nešto puca po nosu i ostavlja ružan okus u ustima.. gadi mi se ... rjetko kad bude osjetno ukusno
2014-04-16
Tko kupuje meso u trznim centrima...svasta
Ono bio u plodinama i kupio cevape :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To ti je kao i odlazak u Černobil...kontaminacija puno aditiva, pojačivača okusa, palmino ulje i najgore od najgoregkaja wrote:Zašto? Nisam nikad čula da se netko otrovao u mc..catabbath wrote:Pinochet wrote:
onda ekipa recimo "pljuje po mcDonaldsu" koji tamo prodaje govedinu iz najstrože kontroliranih uvjeta uzgoja
Znam ljude koji su nekada radili u McDonaldsu. Savjetujem ti da ne jedeš tamo niš osim sladoleda.
Kermit-
2014-04-17
Ljudi su idioti moj epi, ja čak nazovem vezu kad kupujem jer i na pijaci bude svašta iako je tamo meso jedno 10x boljeepikur37 wrote:Tko kupuje meso u trznim centrima...svasta
Kermit-
2014-04-17
Duvaniš?Pinochet wrote:znao sam i ja pola tegle lino lade smazati , ali da je to pametno -defintivino nije, kao što nije pametno niti pušit duvan itd. .ali jebiga.RayMabus wrote:Baš sam je maloprije smazao cijelu tezgu, ide čokolada na ovu zimu, samo nju sam i uzeo popodne u dućanu za žvaknitPinochet wrote:nutela je idealna hrana da te prije roka pošalje na drugi svijet
Kermit-
2014-04-17
veber wrote:bolan, burke, lidl ima najvše domaćih proizvoda. a gavrilovićeva zimska je jebeno dobar proizvod. pašteta sljeme i sl. već sam ti prije natipkao da PPK radi za njih, Ciara koju izvoze van. oni iz Duge rese rade za njih tampone i sl. što izvoze.
Konzum i Agrokor su uz kradezej najveće zlo rvacke.
Gavrilovićeva zimska je jebeno skup proivod
marcellus wrote:veber wrote:bolan, burke, lidl ima najvše domaćih proizvoda. a gavrilovićeva zimska je jebeno dobar proizvod. pašteta sljeme i sl. već sam ti prije natipkao da PPK radi za njih, Ciara koju izvoze van. oni iz Duge rese rade za njih tampone i sl. što izvoze.
Kvaliteta se placa...tko nece moze uzeti safaladu iz al anije ona je jebeno ko kurentna.....trzisna i to
2015-08-06
Gnječ wrote:marcellus wrote:osim toga hrvatska junetina je jedno trideset posto skuplja od njemačke
ako gledaš samo cijenu a ne i kvalitetu onda jedi govna. govna su jeftina. možeš i reciklirat vlastita pa još i ušparaš jebene ustaške kune.
da dodam da je švapska i kvalitetnija, švabe su discipliniraniji i stručniji u stočarstvu kao i u svemu ostalom
ne misli valjda netko da postoji hrvatski proizvod kvalitetniji od istog takvog njemačkog, pogotovo što se tiče mesa, prasadi i krava, pa svinja je dio njemačke kulture skoro ko i sprske
epikur37 wrote:marcellus wrote:veber wrote:bolan, burke, lidl ima najvše domaćih proizvoda. a gavrilovićeva zimska je jebeno dobar proizvod. pašteta sljeme i sl. već sam ti prije natipkao da PPK radi za njih, Ciara koju izvoze van. oni iz Duge rese rade za njih tampone i sl. što izvoze.
Kvaliteta se placa...tko nece moze uzeti safaladu iz al anije ona je jebeno ko kurentna.....trzisna i to
skoro 200 kuna kila salame zajebi to
rvacki kulen 400 kuna izravno od proizvođača, je vrhunski, možda i vrijedi tolko, znao sam kupit mavrovićev dok ga je bilo, predobar.
Ali jebi ti to kad ja nemam za to para, u biti luksuz koji si malo ko može priuštit. Dobro hrvatsko vino 100 kuna, dobro čileansko 30, daj čileansko iz kauflanda radije nego kupujmohrvatsko iz konzuma.
Ali jebi ti to kad ja nemam za to para, u biti luksuz koji si malo ko može priuštit. Dobro hrvatsko vino 100 kuna, dobro čileansko 30, daj čileansko iz kauflanda radije nego kupujmohrvatsko iz konzuma.
E pa onda se ne treba žaliti na pojačivače okusa i meso 3 klasew...jer ono je primjereno kupovnoj moćimarcellus wrote:rvacki kulen 400 kuna izravno od proizvođača, je vrhunski, možda i vrijedi tolko, znao sam kupit mavrovićev dok ga je bilo, predobar.
2015-08-06
epikur37 wrote:E pa onda se ne treba žaliti na pojačivače okusa i meso 3 klasew...jer ono je primjereno kupovnoj moćimarcellus wrote:rvacki kulen 400 kuna izravno od proizvođača, je vrhunski, možda i vrijedi tolko, znao sam kupit mavrovićev dok ga je bilo, predobar.
švapsko meso tri puta kvalitetnije od hrvatskog ionako... a što sve naši uzgajivači stavljaju nije za ljude
švabe ipak malo više paze s antibioticima
malo je hrv. poljoprivrednih proizvoda, budimo realni, koji su konkurentni.
ono što je stvarno kvalitetno tipa gavrilovićke, domaćeg kulena i pršuta, ili vina tipa brombonera i stagnuma, košta jako puno, u rangu španjoslkog pršuta i francuskih vina koja su razvikanija pa s te strane to ne možemo izvoziti u spomena vrijednim količinama, ko će ti uzet hrvatsko vino ako za istu lovu može dobit jednako dobro francusko, a vjeruj mi može? A onaj poput mene će radije uzet švarcvaldsku šunku u kaufalndu po 60 kuna nego belje po 100 kuna, ova prva je bolja. Ili australsko, novozelandsko, čileansko, čak kalifornijsko vino koje je jeftinije.
ono što je stvarno kvalitetno tipa gavrilovićke, domaćeg kulena i pršuta, ili vina tipa brombonera i stagnuma, košta jako puno, u rangu španjoslkog pršuta i francuskih vina koja su razvikanija pa s te strane to ne možemo izvoziti u spomena vrijednim količinama, ko će ti uzet hrvatsko vino ako za istu lovu može dobit jednako dobro francusko, a vjeruj mi može? A onaj poput mene će radije uzet švarcvaldsku šunku u kaufalndu po 60 kuna nego belje po 100 kuna, ova prva je bolja. Ili australsko, novozelandsko, čileansko, čak kalifornijsko vino koje je jeftinije.
Similar topics
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
» Marcelo oprao Beljaka sve u sesnaest
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
» Marcelo oprao Beljaka sve u sesnaest
Page 3 of 7