Marčelo je bio u pravu
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Marčelo je bio u pravu
inače u fr hrana je za kurac. vino isto. jedino im žene ok. malo kockaste ali u biti zgodne.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ja nisam do sad primjetio da jedu loše i jednolično.Dobro svinjetina je skoro svakodnevna ali na razne načine pa se to pogubi.Osim toga pravi nijemci rijetko kuhaju doma,na poslu kod mene švedski stol za 4 i pol eura i ima par različitih jela,kuhano toplo i kolko možeš pojesti.Vikendom mnogi idu u restoran.Nema gladi...maggie13 wrote:Nijemci i hrana!?
Oh, no...:~
vili40-
2015-08-02
žene im imaju šarma, zgodne su. i jebozovne. crne lasi, zelene oči. baš dobro izgledaju.
2014-12-30
pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
btw, i ja sam tamo čisto dobro jela (Provansa)
guzata hoćemo na cugu?Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
2014-12-30
Ne volim svinjetinu i te vrste jela, a tko voli moze dobro jest.vili40 wrote:ja nisam do sad primjetio da jedu loše i jednolično.Dobro svinjetina je skoro svakodnevna ali na razne načine pa se to pogubi.Osim toga pravi nijemci rijetko kuhaju doma,na poslu kod mene švedski stol za 4 i pol eura i ima par različitih jela,kuhano toplo i kolko možeš pojesti.Vikendom mnogi idu u restoran.Nema gladi...maggie13 wrote:Nijemci i hrana!?
Oh, no...:~
Znam to.
2014-04-12
Po meni,najbolja svapska hrana,ako se tako moze reci,se jede u vajngutima,obiteljskim domacinstvima..stalna postava gostiju,bogata klijentela,vecino stariji i njihova djeca,obitelji,nis iz nivoa driftera,odnosno radnika prosjecnih..
Dakle,najbolje pripremaju,ali cisto prosjecne stvari...Cvinja na sto nacina,kartofel na sto ncina,sauerkraut na sto nacina...sto bi se doli reklo,domaca hrana,ne neka ART receptura..
fasirane snicle,krumpir salata,kuhana slanina,wursteli kojekakvi,ono tijesto sto se nariba na ribez pa skuha,to tamane samo tak osa nekim Lovackim umakom i nekim sniclovima
sve dotjerano pripremom i ukusom do savrsenstva,no cisto obicne namirnice na domaci nacin
ne mogu reci,da sam zeljan na neko mjesto otici i klopati,sve probao,sve prosjecno..
radije sam skuham madjarski gulas,papren i pikantan,boca vina uz to,bordo jednostavni salata i to je to..
Dakle,najbolje pripremaju,ali cisto prosjecne stvari...Cvinja na sto nacina,kartofel na sto ncina,sauerkraut na sto nacina...sto bi se doli reklo,domaca hrana,ne neka ART receptura..
fasirane snicle,krumpir salata,kuhana slanina,wursteli kojekakvi,ono tijesto sto se nariba na ribez pa skuha,to tamane samo tak osa nekim Lovackim umakom i nekim sniclovima
sve dotjerano pripremom i ukusom do savrsenstva,no cisto obicne namirnice na domaci nacin
ne mogu reci,da sam zeljan na neko mjesto otici i klopati,sve probao,sve prosjecno..
radije sam skuham madjarski gulas,papren i pikantan,boca vina uz to,bordo jednostavni salata i to je to..
Guest- Guest
Francuska hrana..e to je vec neka druga dimenzija..cak i najvece rupe od obicnog naprave umjetnost..
Guest- Guest
Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
Žena me nagovara da odemo u burgundiju, radi klope, dijon i to.
osobno toscana mi je bila predobra što se tiče hrane i zanimljivo za razliku od francuske nije skupa, iako je turistički jednako razvikana
pismejker wrote:Francuska hrana..e to je vec neka druga dimenzija..cak i najvece rupe od obicnog naprave umjetnost..
Da, nevjerojatno što su u stanju s najobičnijom namirnicom
švabe su durgo, sauerkraut i to, čisto drugi pristup hrani, protestantski, ali ne nužno loš, za ubit se u svinjarijama biram švabiju, za nešto sofisticiranije francuze i talijane.
kaja wrote:O čemu se tu radi, Jure ima uzgajalište dagnji i moze ih izvadit sa rođakom kad je slobodan i kad nisu u zajebanciji. On bi prodao u Metro.
Ne moze, jer nema količinu i kontinuitet i oni ih uvezu iz Italije.
količina i kontinuitet su vječni problem, jer hrvatska ima masu malih proizvođača. Bio sam pred desetak godina ili više na Hvaru, bio jedan enolog iz Austrije tamo, veli problem je što mi tu kažu "Moraš kušat vino od" recimo Mate, i vino je stvarno super, ali Mate ima ono sto butelja, a nagodinu to isto vino ne valja kurcu...
ono, kvaliteta je tu zapravo slučajnost, i zato se ne može izvoziti ništa. A i inače, naši i veći vinari, enjigi, krauthaker, kad naprave nešto dobro, onda dignu cijenu u nebo a svake godine rade sve lošije
pa daj se nagovoriti, kaj si takavmarcellus wrote:Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
Žena me nagovara da odemo u burgundiju, radi klope, dijon i to.
osobno toscana mi je bila predobra što se tiče hrane i zanimljivo za razliku od francuske nije skupa, iako je turistički jednako razvikana
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Em guzata, em dlakave noge...veber wrote:guzata hoćemo na cugu?Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
Idealna kombinacija...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa to ti kažem, domaći proizvođači ne mogu konkurirati jer ne mogu osigurati količinu kvalitetu kontinuitet, a ne mogu jer ulazu ništa u proizvodnju nego kako Bog da i kako mi se da.marcellus wrote:kaja wrote:O čemu se tu radi, Jure ima uzgajalište dagnji i moze ih izvadit sa rođakom kad je slobodan i kad nisu u zajebanciji. On bi prodao u Metro.
Ne moze, jer nema količinu i kontinuitet i oni ih uvezu iz Italije.
količina i kontinuitet su vječni problem, jer hrvatska ima masu malih proizvođača. Bio sam pred desetak godina ili više na Hvaru, bio jedan enolog iz Austrije tamo, veli problem je što mi tu kažu "Moraš kušat vino od" recimo Mate, i vino je stvarno super, ali Mate ima ono sto butelja, a nagodinu to isto vino ne valja kurcu...
ono, kvaliteta je tu zapravo slučajnost, i zato se ne može izvoziti ništa. A i inače, naši i veći vinari, enjigi, krauthaker, kad naprave nešto dobro, onda dignu cijenu u nebo a svake godine rade sve lošije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vas dvojica...dvojka!Totenkopf wrote:Em guzata, em dlakave noge...veber wrote:guzata hoćemo na cugu?Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
Idealna kombinacija...
2017-10-06
...em brkovi...Totenkopf wrote:Em guzata, em dlakave noge...veber wrote:guzata hoćemo na cugu?Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
Idealna kombinacija...
Trinity-
2014-04-17
E to je već Jack pot...Triny wrote:...em brkovi...Totenkopf wrote:Em guzata, em dlakave noge...veber wrote:guzata hoćemo na cugu?Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
Idealna kombinacija...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
i brada, ma milinaTriny wrote:...em brkovi...Totenkopf wrote:Em guzata, em dlakave noge...veber wrote:guzata hoćemo na cugu?Noor wrote:pa i one su najboljemarcellus wrote:inače da francuska vina i sirevi jesu najbolji, cijena je drugi par rukava...
Idealna kombinacija...
2017-10-06
A ruke ...i ...khmm...poprsje?Noor wrote:i brada, ma milinaTriny wrote:...em brkovi...Totenkopf wrote:Em guzata, em dlakave noge...veber wrote:guzata hoćemo na cugu?Noor wrote:
pa i one su najbolje
Idealna kombinacija...
Trinity-
2014-04-17
Pinochet wrote:domaće je najveće sranje.
onda ekipa recimo "pljuje po mcDonaldsu" koji tamo prodaje govedinu iz najstrože kontroliranih uvjeta uzgoja ,ali zato se uzima domaće u Pika, uvozno sa isteklim rokom trajanja,.,
naravno najveća kvaliteta mesa je ono kada znaš svoga seljaka , sve ostalo je mačak u vreći
McDonalds je 100% domaći proizvod i meso kupuju od PIK-a vrbovec kolko mi je poznato...
Similar topics
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
» Marcelo oprao Beljaka sve u sesnaest
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
» Marcelo oprao Beljaka sve u sesnaest
Page 6 of 7