Marčelo je bio u pravu
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Marčelo je bio u pravu
US je klasični primjer laži i licemjerja.asilovski wrote:Ma mesna industrija je smeće svuda osim možda par eurospkih država I klase mesare , SAD-e je npr. grotlo najgoreg smeća sa hormonima a što govore nevjerojastne morbidne debljine njihovih sugrađana
U US je zabranjeo jesti konjetinu, a najveći su izvoznik iste.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
marcellus wrote:osim toga hrvatska junetina je jedno trideset posto skuplja od njemačke
ako gledaš samo cijenu a ne i kvalitetu onda jedi govna. govna su jeftina. možeš i reciklirat vlastita pa još i ušparaš jebene ustaške kune.
Guest- Guest
Meso se jede isključivo preko provjernih izvora sve ostalo je ludost
Kermit-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
heheh i to buraz, ali su to osobe koji su izravn vezani za uzgoj, klanje i distribuciju mesa i mesnih prerađevinaveber wrote:"provjereni" izvori su uvoznici šita.
Kermit-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Danas sam pjesnički raspoložen, prva pjesma je o Africi i zove se Zašto suGnječ wrote:marcellus wrote:osim toga hrvatska junetina je jedno trideset posto skuplja od njemačke
ako gledaš samo cijenu a ne i kvalitetu onda jedi govna. govna su jeftina. možeš i reciklirat vlastita pa još i ušparaš jebene ustaške kune.
Zašto su
Zašto su stale
Topovske granate
Dječje suze i nesretne majke
Zašto su stale
bitke plemena
Krvavi dijamanti tužnih djetinjstva
Zašto su stale
Rudnici krvi i potoci zlata
Meso na tone nikome služi
Kožnati sicevi, zlatni mjenjači
Zašto su stale
Industrijske trube
Pohlepne gladi zapadnih sila
O zašto su stale
To vrijeme je neko
Tužno bez zbilje krvavih majki
A druga je vesela kratka i ima samo jednu rečenicu
Jedimo govna, jedimo govna, jedimo govna
Onda se to tako ponavljam dok svi veselo skakuću i to pjevaj
Jedimo govna, jedimo govna, jedimo govna, jedimo govna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
oni vani umjesto da spale meso uvale ga nama za male pare i imaju trostruki dobitak; nisu platili spalionici, zaradili su nešto i sjebali su konkurenciju.marcellus wrote:osim toga hrvatska junetina je jedno trideset posto skuplja od njemačke
A onda Mate uđe u sušaru a pršuti svijetle u mraku...
domaće je najveće sranje.
onda ekipa recimo "pljuje po mcDonaldsu" koji tamo prodaje govedinu iz najstrože kontroliranih uvjeta uzgoja ,ali zato se uzima domaće u Pika, uvozno sa isteklim rokom trajanja,.,
naravno najveća kvaliteta mesa je ono kada znaš svoga seljaka , sve ostalo je mačak u vreći
onda ekipa recimo "pljuje po mcDonaldsu" koji tamo prodaje govedinu iz najstrože kontroliranih uvjeta uzgoja ,ali zato se uzima domaće u Pika, uvozno sa isteklim rokom trajanja,.,
naravno najveća kvaliteta mesa je ono kada znaš svoga seljaka , sve ostalo je mačak u vreći
Guest- Guest
sa time da bih iskreno vjerojatno najsigurnije bilo kupovati u švaba u lidlu i intersparu kauflandu.. OK, to jest "uvozno"(iako imaju i dosta RH) ali iman osjećaj da je manja šansa da će se švabo ponašati kao cigan u RH, nego neki bosansko-vlaški manager u Pika, Konzuma itda, koji je odgojen u mentalitetu "prosijaka i sinova"
Guest- Guest
Pinochet wrote:
onda ekipa recimo "pljuje po mcDonaldsu" koji tamo prodaje govedinu iz najstrože kontroliranih uvjeta uzgoja
Znam ljude koji su nekada radili u McDonaldsu. Savjetujem ti da ne jedeš tamo niš osim sladoleda.
catabbath-
2015-08-22
Meso bi ustvari trebalo biti samo dodatak prehrani
Npr čajna kobasica dodatak parizelu onda parizel šunkarici pa šunkarica kulenu, kulen panceti, panceta mortadeli.. pa opet malo parizela i tako to... Života mi u mene meso samo dodatak prehrani i ni deka više
Npr čajna kobasica dodatak parizelu onda parizel šunkarici pa šunkarica kulenu, kulen panceti, panceta mortadeli.. pa opet malo parizela i tako to... Života mi u mene meso samo dodatak prehrani i ni deka više
2014-04-11
nemoj jest u pika, nemoj u mc-a, nemoj u konzuma, najbolje je meso koje sam uzgojiš i zakolješ, ali nažalost, gotovo nitko nije to u mogućnosti.
ostaje ti , najbolje da nađeš svoga seljaka, ali i takav te može zajebati
ostaje ti , najbolje da nađeš svoga seljaka, ali i takav te može zajebati
Guest- Guest
Zašto? Nisam nikad čula da se netko otrovao u mc..catabbath wrote:Pinochet wrote:
onda ekipa recimo "pljuje po mcDonaldsu" koji tamo prodaje govedinu iz najstrože kontroliranih uvjeta uzgoja
Znam ljude koji su nekada radili u McDonaldsu. Savjetujem ti da ne jedeš tamo niš osim sladoleda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja imam mesara koji dila dobro meso, znam par pečenjara di su dobri čevapi, ribu nabavim od ribara i to mi dovoljno. A kad proba ono meso iz Lidla i Plodina, riga mi se...
kaja wrote:Zašto? Nisam nikad čula da se netko otrovao u mc..
Nisam ni ja čuo da se netko otrovao od hrenovka pa ih opet ne bi jeo nikad više.
catabbath-
2015-08-22
Meso dodatak prehrani.... koje je opet meso hi hi hi
Zajebanciju nastranu pozitivne vanzemaljske rase jedu samo kikiriki
Čokolino i pudinzi
Konzumiram meso ali više jer ga drugi spreme a i onda mi je više dodatak nego glavno jelo
Zajebanciju nastranu pozitivne vanzemaljske rase jedu samo kikiriki
Čokolino i pudinzi
Konzumiram meso ali više jer ga drugi spreme a i onda mi je više dodatak nego glavno jelo
2014-04-11
jedem dosta mesa, mislim trebao bih i više, jer idem 3 puta tjedno u teretanu.
recimo ovaj prošli tjedan sam imao lošu ishranu, i došao u teretanu, maloprije radio slabije bench nego prošli tjedan. zato jer sam se loše hranio.
zato sam danas udrio po mesu. doma sam za ručak napravio mexičke tortilje sa povrćem ,sirom i piletinom, ubio sam se ..
a onda sam i posli jeo meso, maloprije .. to je dobar dnevni unos proteina.
najbolje je piti proteinski prah, ali neda mi se to pit, ..
recimo ovaj prošli tjedan sam imao lošu ishranu, i došao u teretanu, maloprije radio slabije bench nego prošli tjedan. zato jer sam se loše hranio.
zato sam danas udrio po mesu. doma sam za ručak napravio mexičke tortilje sa povrćem ,sirom i piletinom, ubio sam se ..
a onda sam i posli jeo meso, maloprije .. to je dobar dnevni unos proteina.
najbolje je piti proteinski prah, ali neda mi se to pit, ..
Guest- Guest
U toj nekoj duhovnoj evoluciji koja ne smije biti prinuda nego slobodna volja i ta prehrana ima mjesto, znači namjerno jedenje mesa gdje se živo biće namjerno uzagaja samo za to i ubija..... ono brige mene, nije bitno šta u usta ulazi već izlazi.... ali ono poviše vam je razlog zašto duhovno razvijene rase ne konzumiraju meso
....nego Čokolino i Nutelu
....nego Čokolino i Nutelu
2014-04-11
nutela je idealna hrana da te prije roka pošalje na drugi svijet
Guest- Guest
A ovo je kao prvi a ono tamo je drugi.Pinochet wrote:nutela je idealna hrana da te prije roka pošalje na drugi svijet
Da nije možda obratno tj energija pa materija koja nije ništa drugo nego energija zarobljena u sadašnjosti
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
» Marcelo oprao Beljaka sve u sesnaest
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
» Marcelo oprao Beljaka sve u sesnaest
Page 2 of 7