Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!
Evo što je car Vlado rekao novinarima prije par dana. Ovo nigdje nije ni spomenuto, NARAVNO!
Klik na video!
@Kic, jel možeš ubaciti onaj plug-in za Facebook postove?
Klik na video!
Guest- Guest
TERORISTI iz ISIS-a žele napraviti nuklearni holokaust kojim će izbrisati Zapad sa lica zemlje i u kojem će stradati stotine milijuna ljudi, piše Daily Mail pozivajući se na njemačkog reportera Jürgena Todenhöfera koji je deset dana proveo s džihadistima iz ISIS-a.Fénix wrote:Evo što je car Vlado rekao novinarima prije par dana. Ovo nigdje nije ni spomenuto, NARAVNO!
Klik na video!
On sada tvrdi da ISIS-ovci planiraju lansirati "nuklearni tsunami" protiv zapada i svih koji se protive njihovoj ideji o ostvarivanju kalifata. Ovaj Nijemac svoja je iskustva zabilježio u svojoj novoj knjizi "Unutar IS-a- Deset dana u Islamskoj državi".
On je, kaže, mjesecima ranije bio u kontaktu preko Skypea sa ovom terorističkom skupinom prije nego su mu dopustili da ih posjeti.
"Naravno da sam vidio užasna brutalna videa u kojima pripadnici ISIS-a odsijecaju glave, a to mi je posljednjih mjeseci izazvalo zabrinutost o tome kako mogu biti siguran da ću izbjeći takvu sudbinu. Svejedno, napisao sam oporuku prije nego sam otišao", ispričao je ovaj reporter.
Kako je ispričao, ljudi tamo spavaju u barakama i razrušenim kućama. On je, kaže, spavao na podu. Ispričao je kako ISIS koristi brutalne video snimke kako bi preplašili civilno stanovništvo koje je onda lakše podčiniti svojoj vlasti. "Oni su najbrutalniji i najopasniji neprijatelj kojeg sam ikad vidio", komentirao je Todenhöfer.
"Ne vidim nikoga tko ih može zaustaviti, to jedino mogu učiniti Arapi. Kući sam se vratio prilično pesimističan", završava ovaj novinar svoj doživljaj ISIS-a iz prve ruke.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-proveo-10-dana-u-kampu-isisa-nuklearnim-napadima-planiraju-izbrisati-europu-sa-lica-zemlje/844950.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
"Ne vidim nikoga tko ih može zaustaviti, to jedino mogu učiniti Arapi. Kući sam se vratio prilično pesimističan", završava ovaj novinar svoj doživljaj ISIS-a iz prve ruke.
Kaj god! I njemu je mozak ispran. Malo avijacije i dobre volje, i nikad se za ISIS ni znalo ne bi.
Kaj god! I njemu je mozak ispran. Malo avijacije i dobre volje, i nikad se za ISIS ni znalo ne bi.
Guest- Guest
Ma sve se znalo i prije obraćanja.
Rusija ukazuje da je najveći problem ID,dok onaj američki šupak Assada smatra većim zlom.
Dobro je što je stvorena snažna osovina Rusija-Kina.
Rusija ukazuje da je najveći problem ID,dok onaj američki šupak Assada smatra većim zlom.
Dobro je što je stvorena snažna osovina Rusija-Kina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero je neki dan ovdje naširoko hvalio SAD pišući kako malo tko od nas ima u kući neki ruski proizvod,dočim navodno američkih imamo na svakom uglu.
Kao protupitanje ovom ,inače štupidnom,komentaru uzvratit ću kontrapitanjem,u vezi kineskih proizvoda.
Kao protupitanje ovom ,inače štupidnom,komentaru uzvratit ću kontrapitanjem,u vezi kineskih proizvoda.
2014-04-22
US je danas gori od SSSR-a nekada. Brutalnije metode zaglupljivanja masa koriste.
Guest- Guest
Ah, ti kapitalisti i materijalisti. Dušu bi prodali za najnoviji iPhonealbatros wrote:Ero je neki dan ovdje naširoko hvalio SAD pišući kako malo tko od nas ima u kući neki ruski proizvod,dočim navodno američkih imamo na svakom uglu.
Guest- Guest
[size=48]Vladimir Putin zatražio od parlamenta dopuštenje za uporabu trupa izvan zemlje[/size]
http://www.advance.hr/vijesti/pocinje-ruska-vojna-intervencija-u-siriji-vladimir-putin-zatrazio-od-parlamenta-dopustenje-za-uporabu-trupa-izvan-zemlje/
http://www.advance.hr/vijesti/pocinje-ruska-vojna-intervencija-u-siriji-vladimir-putin-zatrazio-od-parlamenta-dopustenje-za-uporabu-trupa-izvan-zemlje/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
[size=32]Počelo je: Putinu odobreno slanje vojske u inozemstvo[/size]
VLADIMIR PUTINIzvor: Screenshot Reuters , Autor:REUTERS
VLADIMIR PUTINIzvor: Screenshot Reuters , Autor:REUTERS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eva wrote:"Ne vidim nikoga tko ih može zaustaviti, to jedino mogu učiniti Arapi. Kući sam se vratio prilično pesimističan", završava ovaj novinar svoj doživljaj ISIS-a iz prve ruke.
Da daju meni zapovjedništvo na združenim stožerom nato pakta za tjedan dana nema više ISIL-a. Ali jebi ga ja nemam skrivene namjere i razloge.
Guest- Guest
Američka vanjska politika je pobludila.
Stribor-
2015-09-22
Bez poraza Saudijske Arabije nema ni poraza ideje Islamske države.
Uništavanje jedinica ISILa po Siriji i Iraku,samo je uklanjanje simptoma,a ne liječenje bolesti.
Uništavanje jedinica ISILa po Siriji i Iraku,samo je uklanjanje simptoma,a ne liječenje bolesti.
2014-04-22
Točno, Jastrebe. Glavno izvorište zla je nakaradna skupina bogatih pedofila i mizoginih divljaka iz pustinje.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Adem Vuchiqi se sutra u podne obraća javnosti
» Putin: Od sutra svi na posao
» Kako su svjetski moćnici shvatili BiH kao svoju privatnu prčiju..danas Erdogan,sutra Putin,preksutra tko zna tko..
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
» Putin: Od sutra svi na posao
» Kako su svjetski moćnici shvatili BiH kao svoju privatnu prčiju..danas Erdogan,sutra Putin,preksutra tko zna tko..
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
Page 4 of 4