ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Putin će se sutra u UN-u  obratiti svjetskoj javnosti! - Page 4 Empty Re: Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!

Post by Guest Tue 29 Sep - 17:21

Evo što je car Vlado rekao novinarima prije par dana. Ovo nigdje nije ni spomenuto, NARAVNO!

Klik na video!

@Kic, jel možeš ubaciti onaj plug-in za Facebook postove?

Guest
Guest

Back to top Go down

Putin će se sutra u UN-u  obratiti svjetskoj javnosti! - Page 4 Empty Re: Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!

Post by melkior Wed 30 Sep - 0:28

Fénix wrote:Evo što je car Vlado rekao novinarima prije par dana. Ovo nigdje nije ni spomenuto, NARAVNO!

Klik na video!

@Kic, jel možeš ubaciti onaj plug-in za Facebook postove?
TERORISTI iz ISIS-a žele napraviti nuklearni holokaust kojim će izbrisati Zapad sa lica zemlje i u kojem će stradati stotine milijuna ljudi, piše Daily Mail pozivajući se na njemačkog reportera Jürgena Todenhöfera koji je deset dana proveo s džihadistima iz ISIS-a.

On sada tvrdi da ISIS-ovci planiraju lansirati "nuklearni tsunami" protiv zapada i svih koji se protive njihovoj ideji o ostvarivanju kalifata. Ovaj Nijemac svoja je iskustva zabilježio u svojoj novoj knjizi "Unutar IS-a- Deset dana u Islamskoj državi".

On je, kaže, mjesecima ranije bio u kontaktu preko Skypea sa ovom terorističkom skupinom prije nego su mu dopustili da ih posjeti.

"Naravno da sam vidio užasna brutalna videa u kojima pripadnici ISIS-a odsijecaju glave, a to mi je posljednjih mjeseci izazvalo zabrinutost o tome kako mogu biti siguran da ću izbjeći takvu sudbinu. Svejedno, napisao sam oporuku prije nego sam otišao", ispričao je ovaj reporter.

Kako je ispričao, ljudi tamo spavaju u barakama i razrušenim kućama. On je, kaže, spavao na podu. Ispričao je kako ISIS koristi brutalne video snimke kako bi preplašili civilno stanovništvo koje je onda lakše podčiniti svojoj vlasti. "Oni su najbrutalniji i najopasniji neprijatelj kojeg sam ikad vidio", komentirao je Todenhöfer.

"Ne vidim nikoga tko ih može zaustaviti, to jedino mogu učiniti Arapi. Kući sam se vratio prilično pesimističan", završava ovaj novinar svoj doživljaj ISIS-a iz prve ruke.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-proveo-10-dana-u-kampu-isisa-nuklearnim-napadima-planiraju-izbrisati-europu-sa-lica-zemlje/844950.aspx
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Sep - 9:20

"Ne vidim nikoga tko ih može zaustaviti, to jedino mogu učiniti Arapi. Kući sam se vratio prilično pesimističan", završava ovaj novinar svoj doživljaj ISIS-a iz prve ruke.

Kaj god! I njemu je mozak ispran. Malo avijacije i dobre volje, i nikad se za ISIS ni znalo ne bi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 30 Sep - 9:34

Ma sve se znalo i prije obraćanja.

Rusija ukazuje da je najveći problem ID,dok onaj američki šupak Assada smatra većim zlom.

Dobro je što je stvorena snažna osovina Rusija-Kina.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 30 Sep - 9:36

Ero je neki dan ovdje naširoko hvalio SAD pišući kako malo tko od nas ima u kući neki ruski proizvod,dočim navodno američkih imamo na svakom uglu.

Kao protupitanje ovom ,inače štupidnom,komentaru uzvratit ću kontrapitanjem,u vezi kineskih proizvoda.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Sep - 9:37

US je danas gori od SSSR-a nekada. Brutalnije metode zaglupljivanja masa koriste.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Sep - 9:39

albatros wrote:Ero je neki dan ovdje naširoko hvalio SAD pišući kako malo tko od nas ima u kući neki ruski proizvod,dočim navodno američkih imamo na svakom uglu.

Kao protupitanje ovom ,inače štupidnom,komentaru uzvratit ću kontrapitanjem,u vezi kineskih proizvoda.
Ah, ti kapitalisti i materijalisti. Dušu bi prodali za najnoviji iPhone
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 30 Sep - 10:52

[size=48]Vladimir Putin zatražio od parlamenta dopuštenje za uporabu trupa izvan zemlje[/size]
http://www.advance.hr/vijesti/pocinje-ruska-vojna-intervencija-u-siriji-vladimir-putin-zatrazio-od-parlamenta-dopustenje-za-uporabu-trupa-izvan-zemlje/
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 30 Sep - 11:15

[size=32]Počelo je: Putinu odobreno slanje vojske u inozemstvo[/size]

Putin će se sutra u UN-u  obratiti svjetskoj javnosti! - Page 4 GetImage

VLADIMIR PUTINIzvor: Screenshot Reuters , Autor:REUTERS

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Sep - 11:17

Eva wrote:"Ne vidim nikoga tko ih može zaustaviti, to jedino mogu učiniti Arapi. Kući sam se vratio prilično pesimističan", završava ovaj novinar svoj doživljaj ISIS-a iz prve ruke.

Kaj god! I njemu je mozak ispran. Malo avijacije i dobre volje, i nikad se za ISIS ni znalo ne bi.

Da daju meni zapovjedništvo na združenim stožerom nato pakta za tjedan dana nema više ISIL-a. Ali jebi ga ja nemam skrivene namjere i razloge.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stribor Wed 30 Sep - 11:27

Američka vanjska politika je pobludila.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 30 Sep - 11:29

Bez poraza Saudijske Arabije nema ni poraza ideje Islamske države.

Uništavanje jedinica ISILa po Siriji i Iraku,samo je uklanjanje simptoma,a ne liječenje bolesti.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Sep - 11:36

Točno, Jastrebe. Glavno izvorište zla je nakaradna skupina bogatih pedofila i mizoginih divljaka iz pustinje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 30 Sep - 15:15

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics