Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!
Pa nisi...ti si vuk...istina, virtualni, ali what the heck...red wolf wrote:Ja nisam konj da se dižem na zadnje noge...Starhemberg wrote:Čim se takvi kao ti dižu na zdanje noge, nešto i znači.red wolf wrote:Sva sreća pa ti možeš samo laprdati ovakve gluposti na ovom forumu...No, ono o čemu se odlučuje trenutno u UN-u, o to će te se ticati...Htio ti to ili ne htio, želio ti to ili ne želio...Starhemberg wrote:Institucija kojoj je počasni član Saudijska Arabija nema legitimitet donositi nikakve odluke važeće na bilo kojem dijelu zemaljske kugle... ukratko, UN esse delendam.
Guest- Guest
Moram hitno u zadar, epiju ce se pogorsati:)kofein wrote:Tu je vladala razdraganost, uz očekivano otvaranje osloboditeljskog šampanjca u Palmiri i okretanje kaćuša ka Alepu, ali "kurac dragi gledaoci", mongoloidni Vlado ima dogovor sa čimpazoidnim Obamom. :)dijagram wrote:Sad ce militanti biti razocarani.
dijagram-
2015-08-09
Pratimo dalje, u glavnom Assad je učvršćen, Rusija je prebacila veliki broj tehnike i ljudstva dolje, nema sumnje da već radi na terenu, formiran je zajednički stožer Rusije, Sirije , Iraka i Irana, te je krenula ofenziva na američke vehabite.... a i Kinezi dolaze...sve u svemu obećavajuće :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Gojo, ja volim vrstu crvenog vuka koja je skoro istrebljena sa lica Zemlje djelatnošću goja, ali za mene vuk znači nešto puno više, ali o tome nećemo...Tvoja jedina namjera je bila mene vrijeđati ovdje, ali mene ti to ne dira...Radije se pripremi na ono što ti dolazi...Starhemberg wrote:
Pa nisi...ti si vuk...istina, virtualni, ali what the heck...
Last edited by red wolf on Mon 28 Sep - 21:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kockicu šećera na dlan...... :D.......Ovaj brat Vladimir gori od Dodika Milorada. Osjećam se glupo, jer sam trunku povjerovao u taj nevjerojatni spasonosni dolazak ruske konjice.dijagram wrote:Moram hitno u zadar, epiju ce se pogorsati:)kofein wrote:Tu je vladala razdraganost, uz očekivano otvaranje osloboditeljskog šampanjca u Palmiri i okretanje kaćuša ka Alepu, ali "kurac dragi gledaoci", mongoloidni Vlado ima dogovor sa čimpazoidnim Obamom. :)dijagram wrote:Sad ce militanti biti razocarani.
Guest- Guest
Alo, pa ti se kačiš na moje postove, uopće me inače ne zanimaš...red wolf wrote:Tvoja jedina namjera je bila mene vrijeđati ovdje
Guest- Guest
ajde.....o cemu to?red wolf wrote:Zapravo u UN-u se raspravljalo o puno važnijoj stvari...
2014-04-19
Pitaj @Asilu...prckov wrote:ajde.....o cemu to?red wolf wrote:Zapravo u UN-u se raspravljalo o puno važnijoj stvari...
Guest- Guest
kofein wrote:Kockicu šećera na dlan...... :D.......Ovaj brat Vladimir gori od Dodika Milorada. Osjećam se glupo, jer sam trunku povjerovao u taj nevjerojatni spasonosni dolazak ruske konjice.dijagram wrote:Moram hitno u zadar, epiju ce se pogorsati:)kofein wrote:Tu je vladala razdraganost, uz očekivano otvaranje osloboditeljskog šampanjca u Palmiri i okretanje kaćuša ka Alepu, ali "kurac dragi gledaoci", mongoloidni Vlado ima dogovor sa čimpazoidnim Obamom. :)dijagram wrote:Sad ce militanti biti razocarani.
No, no Vlado i Mile su prva liga, napose kad pogledaš ove vaše s druge strane...ajme, ajme :)
2015-08-06
To je obostrano...Zanimaš ne jedino u kontekstu da te je netko postavio za admina...To je zaista fascinantno...No, kad su ljudi u pitanju, ništa te ne može iznenaditi...Starhemberg wrote:Alo, pa ti se kačiš na moje postove, uopće me inače ne zanimaš...red wolf wrote:Tvoja jedina namjera je bila mene vrijeđati ovdje
Guest- Guest
Asila je u gostioni. Ti reci.....ma ne znaš ionako......red wolf wrote:Pitaj @Asilu...prckov wrote:ajde.....o cemu to?red wolf wrote:Zapravo u UN-u se raspravljalo o puno važnijoj stvari...
Guest- Guest
Pitat ćeš ga sutra.kofein wrote:Asila je u gostioni. Ti reci.....ma ne znaš ionako......red wolf wrote:Pitaj @Asilu...prckov wrote:ajde.....o cemu to?red wolf wrote:Zapravo u UN-u se raspravljalo o puno važnijoj stvari...
Guest- Guest
Ezekijele ti se samo svađaš s ljudima tu po forumu...opusti se malo :) dolazi novi poredak :D
2015-08-06
Pa onda? Bye-bye.red wolf wrote:To je obostrano...Starhemberg wrote:Alo, pa ti se kačiš na moje postove, uopće me inače ne zanimaš...red wolf wrote:Tvoja jedina namjera je bila mene vrijeđati ovdje
Guest- Guest
top 3 govora od osnutka UN...1. govor putina od sutra...2. govor ive sanadera ...3. govor srebrnog letacared wolf wrote:Zapravo u UN-u se raspravljalo o puno važnijoj stvari...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Upravo ga učvršćuju...epikur37 wrote:Ezekijele ti se samo svađaš s ljudima tu po forumu...opusti se malo :) dolazi novi poredak :D
Guest- Guest
pa-pa...Ipak smo u Hrvatskoj.Starhemberg wrote:Pa onda? Bye-bye.red wolf wrote:To je obostrano...Starhemberg wrote:Alo, pa ti se kačiš na moje postove, uopće me inače ne zanimaš...red wolf wrote:Tvoja jedina namjera je bila mene vrijeđati ovdje
Guest- Guest
Epi, još jednom hvala za info o "Jerkinu" :)......nego, što veliš za nadahnjujući govor brata Vladimira i odlučno ne vojnom djelovanju njegove armije? :pepikur37 wrote:kofein wrote:Kockicu šećera na dlan...... :D.......Ovaj brat Vladimir gori od Dodika Milorada. Osjećam se glupo, jer sam trunku povjerovao u taj nevjerojatni spasonosni dolazak ruske konjice.dijagram wrote:Moram hitno u zadar, epiju ce se pogorsati:)kofein wrote:Tu je vladala razdraganost, uz očekivano otvaranje osloboditeljskog šampanjca u Palmiri i okretanje kaćuša ka Alepu, ali "kurac dragi gledaoci", mongoloidni Vlado ima dogovor sa čimpazoidnim Obamom. :)dijagram wrote:Sad ce militanti biti razocarani.
No, no Vlado i Mile su prva liga, napose kad pogledaš ove vaše s druge strane...ajme, ajme :)
Guest- Guest
dobro da zna ruski...razumit će ga rusi....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Sutra će Asila pit rasol.....de objasni gojimared wolf wrote:Pitat ćeš ga sutra.kofein wrote:Asila je u gostioni. Ti reci.....ma ne znaš ionako......red wolf wrote:Pitaj @Asilu...prckov wrote:ajde.....o cemu to?red wolf wrote:Zapravo u UN-u se raspravljalo o puno važnijoj stvari...
Guest- Guest
Ne, @Asila im je već objasnio. Ako nisu razumijeli, neka ga ponovno pitaju. Bit će to jedan novi svijet. Eto toliko.kofein wrote:
Sutra će Asila pit rasol.....de objasni gojima
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Adem Vuchiqi se sutra u podne obraća javnosti
» Putin: Od sutra svi na posao
» Kako su svjetski moćnici shvatili BiH kao svoju privatnu prčiju..danas Erdogan,sutra Putin,preksutra tko zna tko..
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
» Putin: Od sutra svi na posao
» Kako su svjetski moćnici shvatili BiH kao svoju privatnu prčiju..danas Erdogan,sutra Putin,preksutra tko zna tko..
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
Page 2 of 4